تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: کندر چییه؟

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

از کجا باید خرید؟
    از داروخانه ی گیاهی

پروفشنال ssaraa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اين كه خيس كنيم كندر رو يعني بعد آبش رو بخوريم يا كندر رو؟

داره خودمونی میشه Naadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بابا چرا ناقص حرف میزنید. الان واقعا توقع دارید کسی که تاحالا کندور ندیده متوجه شه ماجرا از چه قراره ؟ باباجان یه کم توضیح بدید که اصلا چی هست چطوری مطرف میشه مقدارش چقدره ؟

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

بابا چرا ناقص حرف میزنید. الان واقعا توقع دارید کسی که تاحالا کندور ندیده متوجه شه ماجرا از چه قراره ؟ باباجان یه کم توضیح بدید که اصلا چی هست چطوری مطرف میشه مقدارش چقدره ؟

کندر در حقیقت صمغ گیاهی به همین نام است که مزه‌ای گس و تلخ دارد. این صمغ از زمان‌های بسیار قدیم توسط درمانگران طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده بوده و امروزه نیز به ۳ صورت خوراکی، موضعی و بخور مصرف می‌شود.

كندر دو نوع است يك نوع آن را با اسپند مخلوط مي‎كنند و روي آتش مي‎ريزند كه بوي بسيار خوشي دارد، نوع ديگر آن به شكل ماده‎اي شفاف است كه مقداري هم تلخ مي‎باشد، مانند شيره‎هائي كه از تنه درختهاي هلو، زردآلو، آلبالو و... خارج مي‎شود و به آن (زنج) مي‎گويند كه آنها را هم مي‎خورند و هم براي آهار دادن پارچه بكار مي‎برند، البته «زنج» تلخ نيست.
    كندر را هر روز بايد به مقدار يك عدس در دهان گذاشت و جويد.

كندر، قلب، معده و قواي هاضمه را تقويت كرده، بلغم را دفع و از اسهال و استفراغ نيز جلوگيري مي‌نمايد. همچنين سستي اعضاي بدن را رفع نموده، قوه درك و حافظه را تقويت مي‌كند. مداومت در جويدن كندر علاوه بر تقويت حافظه به رفع سردرد نيز كمك مي‌نمايد.
    Last edited by VAHID; 28-03-2013 at 17:36.

5. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقا وحید ممنون
    ولی پرسیدم به من گفتن همونیه که توی اسپند هم هست. الان دیدم شما به این موضوع هم اشاره کردی. اونها هم خوردنیه یا خوردنی هاش فرق داره و باید از عطاری خرید ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

آقا وحید ممنون
    ولی پرسیدم به من گفتن همونیه که توی اسپند هم هست. الان دیدم شما به این موضوع هم اشاره کردی. اونها هم خوردنیه یا خوردنی هاش فرق داره و باید از عطاری خرید ؟

نه کندر خوراکی فرق داره ,اگه خواستین بگیرین عطاری ها دارن

8. 3 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام اگر پیاده روی طولانی در طی روز دارید و تکرر ادار هم دارید صبح ناشتا یه حبه کندر به اندازه یک نخود با یک لیوان اب میل کنید و اثر آن را ببینید به بخصوص برای سفر به حج که پیاده روی های طولانی دارد، خدا قسمت کند.

10. این کاربر از forogh53 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

برای حافظه و تقویت ذهن هم که شده مصرف می کنم فقط امیدوارم جواب بگیرم ازش. من سرچ کردم ولی عکسهای مختلفی ازش هست حالا باید برم عطاری اونها خودشون می دونن.خیلی برام جالبه یه همچین چیزی که انقدر خواص داره چرا توی سبد غذایی خانواده ها نیست ؟ مگه گرونه ؟؟ من تا حالا ندیده و نشنیده بودم کسی همچین چیزی بخوره. اصلا نمی دونستم چی هست.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

برای حافظه و تقویت ذهن هم که شده مصرف می کنم فقط امیدوارم جواب بگیرم ازش. من سرچ کردم ولی عکسهای مختلفی ازش هست حالا باید برم عطاری اونها خودشون می دونن.خیلی برام جالبه یه همچین چیزی که انقدر خواص داره چرا توی سبد غذایی خانواده ها نیست ؟ مگه گرونه ؟؟ من تا حالا ندیده و نشنیده بودم کسی همچین چیزی بخوره. اصلا نمی دونستم چی هست.

البته مصرفش باید به اندازه باشه

زیادیش فکر نکنم خوب باشه........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام
    کندر صمغ معطر درختی است که ثمر آن دانه های روغنی معطر به نام های بنه و کسور است و و درخت هم با توجه به ثمرش به همون اسم شناخته می شود بعضی ها قبل از رسیدن این دانه ها از آنها برای تهیه ترشی استفاده می کنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •