از داروخانه ی گیاهیاز کجا باید خرید؟![]()
بابا چرا ناقص حرف میزنید. الان واقعا توقع دارید کسی که تاحالا کندور ندیده متوجه شه ماجرا از چه قراره ؟ باباجان یه کم توضیح بدید که اصلا چی هست چطوری مطرف میشه مقدارش چقدره ؟
کندر در حقیقت صمغ گیاهی به همین نام است که مزهای گس و تلخ دارد. این صمغ از زمانهای بسیار قدیم توسط درمانگران طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماریها مورد استفاده بوده و امروزه نیز به ۳ صورت خوراکی، موضعی و بخور مصرف میشود.
كندر دو نوع است يك نوع آن را با اسپند مخلوط ميكنند و روي آتش ميريزند كه بوي بسيار خوشي دارد، نوع ديگر آن به شكل مادهاي شفاف است كه مقداري هم تلخ ميباشد، مانند شيرههائي كه از تنه درختهاي هلو، زردآلو، آلبالو و... خارج ميشود و به آن (زنج) ميگويند كه آنها را هم ميخورند و هم براي آهار دادن پارچه بكار ميبرند، البته «زنج» تلخ نيست.
كندر را هر روز بايد به مقدار يك عدس در دهان گذاشت و جويد.
كندر، قلب، معده و قواي هاضمه را تقويت كرده، بلغم را دفع و از اسهال و استفراغ نيز جلوگيري مينمايد. همچنين سستي اعضاي بدن را رفع نموده، قوه درك و حافظه را تقويت ميكند. مداومت در جويدن كندر علاوه بر تقويت حافظه به رفع سردرد نيز كمك مينمايد.
Last edited by VAHID; 28-03-2013 at 17:36.
آقا وحید ممنون
ولی پرسیدم به من گفتن همونیه که توی اسپند هم هست. الان دیدم شما به این موضوع هم اشاره کردی. اونها هم خوردنیه یا خوردنی هاش فرق داره و باید از عطاری خرید ؟
نه کندر خوراکی فرق داره ,اگه خواستین بگیرین عطاری ها دارن
سلام اگر پیاده روی طولانی در طی روز دارید و تکرر ادار هم دارید صبح ناشتا یه حبه کندر به اندازه یک نخود با یک لیوان اب میل کنید و اثر آن را ببینید به بخصوص برای سفر به حج که پیاده روی های طولانی دارد، خدا قسمت کند.
برای حافظه و تقویت ذهن هم که شده مصرف می کنم فقط امیدوارم جواب بگیرم ازش. من سرچ کردم ولی عکسهای مختلفی ازش هست حالا باید برم عطاری اونها خودشون می دونن.خیلی برام جالبه یه همچین چیزی که انقدر خواص داره چرا توی سبد غذایی خانواده ها نیست ؟ مگه گرونه ؟؟ من تا حالا ندیده و نشنیده بودم کسی همچین چیزی بخوره. اصلا نمی دونستم چی هست.
البته مصرفش باید به اندازه باشه
زیادیش فکر نکنم خوب باشه........
با سلام
کندر صمغ معطر درختی است که ثمر آن دانه های روغنی معطر به نام های بنه و کسور است و و درخت هم با توجه به ثمرش به همون اسم شناخته می شود بعضی ها قبل از رسیدن این دانه ها از آنها برای تهیه ترشی استفاده می کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)