تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: تیک داشتن تصویر بازی با وجود سیستم بالا

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

معمولا بعد اینکه از بازی خارج میشم دمای کارت گرافیک رو نگاه میکنم حین بازی هم تقریبا همونه البته یه مقداری بیشتره...
    البته نرم افزاره مربوطش هم هست که من الان درست اسمش یادم نیست تو بخش نرم افزار درخواست بدید براتون میزارن..
    شما از چه طریقی دمای گرافیکو نگا میکنید؟بدون نصب نرم افزار نمیشه؟

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

شما از چه طریقی دمای گرافیکو نگا میکنید؟بدون نصب نرم افزار نمیشه؟
    برای چک کردن دمای پردازنده .گرافیک و هارد دیسک میتونید از نرم افزار HWMonitor Pro 1.11 استفاده کنید...

آنتی ویروس AVAST هم آنتی ویروس زیاد جالبی نیست....شما حدالامکان با NOD 32 آپدیت یک اسکن انجام بدید و بهتر از اون یک دیسک نجات از AVIRA یا KASPER SKY Hاست که میتونید دانلود کنید....داخل سی دی بریزید و به صورت بوت سیستم رو اسکن کنید چون بعضی ویروس ها هستند که داخل ویندوز ممکنه شناسایی نشن و در بوت کاملا بی دفاع میشن و هیچ ویروسی نمیتونه مقاومت کنه....خفن ترین ویروس های دنیا هم اینطوری میشه پاک کرد

دمای پردازندتون هم خوبه...

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

منم دقیقا همین مشکل رو دارم توی همه ی بازی ها هم هست...
    دمای کارت گرافیک حین بازی 70 به بالاست..ممکنه به خاطر این باشه؟

اگه از دماشه به نظرتون چیکار کنم فنش به خوبی کار میکنه و چک کردم راه حل چیه؟
    در حالت عادی هم دماش 61 درجست..
    کارت گرافیکم 5770 xfx هست ..
    به نظرتون مشکل سخت افزایه بفرستم گارانتی؟

راستی ببخشید تو تاپیک شما نظر دادم گفتم اینجوری بهتر میشه مشکل رو حل کرد..
    توصیه هایی که به دوستومون کردم به شما هم پیشنهاد میکنم انجام بدید ضمن اینکه دمای گرافیکتون هم طبیعی نیست...من خودم 5770 داشتم...در حالت IDLE یا همون بیکاری 45 بود و در حالت فول لود هم از 71 بیشتر نمیشد....شاید کیستون تهویه ی مناسبی نداره و هوای خنک به گرافیک نمیرسه...
    سعی کنید از آخرین ورژن درایور کاتالیست هم استفاده کنید...

دمای پردازندتون هم چک کنید...

اگر تمام راه ها رو امتحان کردید برای اطمینان یه گارانتی هم ببرید شاید GPUش دچار مشکل شده باشه...

4. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من الان با این برنامه که معرفی کردین دمای گرافیکو نگاه کردم که 33 درجه سانتی گراد بود.خوبه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

من الان با این برنامه که معرفی کردین دمای گرافیکو نگاه کردم که 33 درجه سانتی گراد بود.خوبه؟
    دمای گرافیکتون مناسبه

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من اون دیسک نجات اویرارو دانلود کردم ریختم تو سی دی ولی کار باهاشو بلد نیستم وقتی بوت میشه 3تا گزینه داره هرکدومشو میزنم بعد طی شدن یه مراحلی ارور میده

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوست عزیز وقتی بوت شد...سه تا گزینه داده و اول هر گزینه 1.2.3 نوشته...در پایینه اون قسمتیه برای دستور نوشتن....شما یه دونه 1 بزن و بعد اینتر کن....نقطه چین ها که تمام شد یه تایمی طول میکشه تا آنتی ویروس بیاد بالا...فول اسکنش رو بزن و در آخر هم وقتی تمام شد پیغام سیو اسکن میده سیو کن و بعد ریست...
    نکته:اگه تو هاردت ایمیج داری باید بگم اسکن هر ایمیج سی دی یا دی وی دی خیلی طول میکشه...
    اگه سرعت اینترنتت خوبه بعد از این یه دونه دیسک نجات کسپر 2012 هم بگیر و باز اسکن کن...ضرر نداره و برای محکم کاریه....در کل اگه العان هم به کارت نیاد یه روزی به دردت میخوره...در ضمن اگه ویروس داخل ویندوزت پیدا کنه اونو پاک میکنه و ممکنه ویندوزت بپره پس اگه داخل مای داکیومنتت چیزی داری حتما یه بک آپ ازش بگیر

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

سلام دوستان من چندوقتیه این مشکل واسم پیش اومده با وجود اینکه سیستمم بالاست ولی تو بازیها بعضی وقتا تصویرتیک داره مخصوصا تو pes12 من یکی از دوستام با گرافیک 512 این بازیو با بهترین حالت بازی میکنه ولی من مشکل تیک دارم توروخدا کمکم کنید بدجور رو اعصاب سیستمم تقریبا تازه خریدم
    گرافیک:asus gtx 550ti direct cu 1gb ddr5
    cpu:corei3 2100
    پاور:green 530A-EU
    رم:4گیگ
    مادربرد:asus p8h61
    مطمئنم از سیستم نیست .اخرین اپدیت گرافیکم نصب کردم.من حتی رزولیشنو تنظیمات بازیم میارم پایین باز درست نمیشه اگه لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم
    ببین دوست عزیز نمیدونم شاید مشکل شما هم مثل من باشه .....

از من بعضی مواقع تو بازی ها تیک داره و تا اونجایی میدونم از ورژن درایو گرافیک هست

مثلا من خودم ورژن 258.96 داشتم تو همه ی بازیها خوب بود(مثل pes,nfs,crysis,cod.....) مثلا تو
    بازی کوچکی مثل Angry Birds تیک داشت بعد از مدتی ورژن 285.62 نصب کردم (همینجوری اپدیت هاشون میاد)
    تو همه ی بازی ها خوب بود و اصلا تیک نداشتن به جز pes از خودم بیشتر ماله همین ورژن های گرافیک هست
    الان اپدیت جدیدشو که دارم دیگه مشکلی تو بازیها نیست
    در ضمن گرافیکمم انویدیا هست
    حالا شاید از شما هم همینجوری باشه..........

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ببین دوست عزیز نمیدونم شاید مشکل شما هم مثل من باشه .....

از من بعضی مواقع تو بازی ها تیک داره و تا اونجایی میدونم از ورژن درایو گرافیک هست

مثلا من خودم ورژن 258.96 داشتم تو همه ی بازیها خوب بود(مثل pes,nfs,crysis,cod.....) مثلا تو
    بازی کوچکی مثل Angry Birds تیک داشت بعد از مدتی ورژن 285.62 نصب کردم (همینجوری اپدیت هاشون میاد)
    تو همه ی بازی ها خوب بود و اصلا تیک نداشتن به جز pes از خودم بیشتر ماله همین ورژن های گرافیک هست
    الان اپدیت جدیدشو که دارم دیگه مشکلی تو بازیها نیست
    در ضمن گرافیکمم انویدیا هست
    حالا شاید از شما هم همینجوری باشه..........
    من اخرین ورژنشو نصب کردم با اون دیسک نجات کسپر هم ویروس کشی کردم که 2یا 3تا ویروس پیدا کردو نابودشون کرد ولی بازم تیک داشت تو بازیها برگشتم یبار دیگه ویندوز عوض کردم ولی ایندفعه همه درایوارو فرمت کردم اومدم دیدم باز تیک داره به خدا اعصاب واسم نمونده دمای گرافیکو سی پیو هم که خوبه پس این چه مرگش شده

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

مدل هاردتون چیه؟؟
    تا العان از چه ویندوز هایی استفاده کردید؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •