با تشكر از همه عزيزان لطفا در مورد
با این روش هم نشد ! کلا 16 مگ ریخت رو فلش
منظورم کل قسمت هاش بود که نفهمیدم ! از اون اول تا اون آخرش !
اصلا جواب نمیده و اون اروری که گفتم رو همش میده !
شما از طریق نصب این نرم افزار که دوستمون dr.smit گفتن استفاده کنید راحت تره ابتدا این نرم افزار رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و بعد مراحل زیر رو دنبال کنید تا ویندوز نصب بشه :
نرم افزار رو اجرا کنید ابتدا باید به قسمتی که برای فرمت فلاش تو نرم افزار هست رفته و توی همون قسمت یک گزینه داره به اسم ویندوز اکس پی اون رو انتخاب کنید و فلاش رو با fat32 فرمت کنید بعد توی قسمت اول درایوی که سی دی ویندوز یا درایو مجازی ویندوز قرار داره رو انتخاب کنید و توی قسمت دوم هم که فلاش رو همراه با درایوش نشون میده اگر نبود انتخاب کنید حالا روی go کلیک کنید و صبر کنید تا نصب تمام بشه بعد از نصب و ریستارت توی قسمت bios رفته و بوت از فلاش رو انتخاب کنید بعد از بوت شدن یک صفحه باز میشه که نوشته نصب ویندوز 2003/xp اینتر رو بزنید بعد توی صفحه دو دو تا گزینه داره نصب part1 و نصب part2 اول part1 رو انتخاب و اینتر رو بزنید حالا ویندوز مثل موقعی که از سی دی بوت میشه شروع به نصب میکنه بعد از نصب و ریستارت باید part2 رو انتخاب کنید تا ویندوز ادامه نصب رو انجام بده بعد از نصب کامل ویندوز و ریستارت باید به قسمت bios برگشته و بوت رو به حالت اول برگردونید تبریک میگم حالا ویندوز شما نصب شد به همین راحتیسوالی بود در خدمتم
با اینکارو انجام دادم
مثل اینکه اینبار کامل ریختش ولی تو هنگام نصب پارت اول یکدفعه این ارور اومد ::
Setup Cannot find the end User Licensing Agreement <EULA>
setup cannot continue . to quit prees F3
سلام.
EULA اگه پیدا نمیشه ؛ اول یکبار اون درایو مربوطه که میخواین روش از یه جای دیگه فرمت کنید ( مثلا با استفاده از فلاپی بوت ) نوع فرمت رو هم NTFS بزارین؛ بعد دوباره به حالت فلش بالا بیاین و برین برای نصب اینبار هم Clean install انجام بدین و درایو نصب حتما فرمت بشه ؛ احتمال میدم اینبار به خوبی نصبتون انجام بشه.
با آرزوی بهترین ها..
اکثر توضیحاتی که شما میدید رو من نمیتونم متوجه بشم ! ایندفعه فقط برنامه رو باز کردم و فرمت رو NTFS گذاشتم و یکبار دیگه GO رو زدم ! البته قبلش فلشم رو فرمت کرده بودم
ولی باز هم به همون ارور بر خوردم
EULA مربوط به اون بخشی هست که دکمه ی F8 میزنید. license agreement هستش.
فرمت منظورم روی درایوی بود که میخواین روش ویندوز نصب کنید نه فلشتون.. منظورم این هست که یکبار اول اون درایوتون رو فرمت معمولی NTFS از طریق داخل خود ویندوز و یا داس انجام بدین و بعد بیاین با فلشتون برین برای نصب ویندوز
نتیجه رو بگین تا اگه نشد راههای دیگه ای به ذهنم رسید بگم.
موفق باشی.
از طریق داس چطوری میشه فرمت کرد ؟
چون ویندوزم الان بالا نمیاد
این نوت بوک یک درایو بیشتر نداره که اونم 30 گیگ حجمشه
به نظرتون برای نصب اگه خواستم 2 درایوش کنم چقدر برای درایو ویندوز جا بزارم ؟
موقع نصب ویندوز هم زمانی به ارور بالا بر میخورم که هنوز به اون قسمت نرسیدم که بتونم درایو رو فرمت کنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)