قشنگه خیلی هم قشنگه . فقط اگه اندازه کارکترت رو هم بزرگتر کنی خیلی بهتر میشه .
قشنگه خیلی هم قشنگه . فقط اگه اندازه کارکترت رو هم بزرگتر کنی خیلی بهتر میشه .
خیلی جالبه ....
خیلی شبیه لیمبو ا ...اما همونطور که سازنده گفته...گیم پلیش فرق فوکوله...البته گیم پلیش فرق داره
منتظریم
موفق باشید
یه بار گفت که با یونیتیه!!
بازی باحالیه!!![]()
کی گفت من که ندیدم![]()
مجید جان .. عزیزم ... قربونت برم ...
درست بخون فدات بشمخیلی ممنون بچه ها اره همونجور که میدونید بازیرو چندروزی هست که شروع به ساختنش کردم انجینش هم یونیته یه چیزایی شبیه لیمبو![]()
سلام
ایول مهدی جان این بازیتم مثل بقیه باید جذاب باشه،منتظر دمو هستیم.
موفق باشی![]()
بازم ممنون از دوستان عزیز راستش بازیرو تازه به ساختنش کردم و دیگه نمیخام زود بسازم یا نیمه کاره بسازم انشالله هر وقت تونستم یه دمو تمیز واستون میزارمخب کی تموم میشه این بازی؟!![]()
![]()
سلام بچه ها اینم یه دموی کوچولو از بازی البته این چند روزه عید رو زیاد باهاش کار نکردم امیدوارم که خشتون بیاد. راستی کسی ایده چیزی داره لطفآ بگه تا تو بازی بزارم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
طراحی محیط خیلی خوب بود(نسبت به لیمبو و یه تیم 18 نفره دارم میسنجم) ولی یکم جلو تر یه باگ دیدم اونم جایی بود که باید طنابو میکشیدی اب میرفت تو اون چاله وقتی اب اومد بالا اب کشیده شده اگه دقت کنی ( مشکل یو وی هست احتمالا یو وی ندادی و فقط تکسچرو جنریت کردییا یو وی دادی و توجهی به کناره ابجکت اب نداشتی).
همین دیگه گیم پلی بازیکنم بد نبود ولی اگه بتونی این امکانو به کارکتر اضافه کنی که وقتی که میخواد از ابجکت های مختلف که میخواد بالا بره دستاشو بگیره به لبه و اویزون شه (دقیقا مثل لیمبو ) خیلی خوب میشه ...بیشتر از اینم نرفتم که مراحل دیگه رو ببینم نظر بدم.
موفق باشی ... راستی خیلی کارت درسته هاچند سال هست تو کار بازیسازی هستی؟بازیهات اقلب بی نقص و طراحی خوبی دارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)