منم با Galaxy nexus موافقم واقعا گوشی توپیه
منم با Galaxy nexus موافقم واقعا گوشی توپیه
به نظر منم galaxy nexus با motorola razr بهترین انتخابه
البته iPhone 4s هم گوشی فوق العاده ایه
4S فکر نمیکنم این قیمت گیر بیاد... میاد؟!
Galaxy Nexus ، Galaxy S II و Moto Droid Razr بهترین گزینه ها هستن...
اگه سخت افزار قوی تر (البته اختلاف اونقدر زیاد نیست) و دوربین کمی بهتر میخواین Galaxy S II ، اگه ساپورت بهتر و صفحه نمایش بزرگتر میخواین Galaxy Nexus (و البته رزولوشن بیشتر) ، و اگه بدنه قوی (فیبر کولار که توی جلیقه ضد گلوله به کار رفته :|) و کیفیت ساخت فوق العاده میخواین RAZR... انتخاب با خودتونه...
اگه میخواین اینقد پول خرج کنی صبر کن xperia ionیا nokia pureview 808یا galaxy s 3بیاد بعد اون بخر نمیدونم شما از iphone4sچی دیدین که از زمان تاسیس نتونسته کل محصولاتش بتونه روی دوربین گوشی مثلn8کم کنه من که به شخصه lumia800به کل محصولات appleترجیح میدم
شما بهتره به کارت ادامه بدین!!
iphone 4s به نظر من بهترین انتخابه چون اندازه ی کوچک تری داره نسبت به s2 و سرعت گوشی هم بیشتره اما اگر من جای شما بودم اولین انتخابم نوت بود بعد اس2.
من واقعا از همه شما دوستان گلم متشكرم
نظرات شما در خريد من واقعا تاثير گذاره ولي ديگه الان گزينه ها زياد شدن بايد درباره همشون تحقيق كنم
Galaxy Nexus ، Galaxy S II وMotorola Droid Razr
يا به قول دوستمون clau صبر كنم تا galaxy s 3 يا آيفون 5 بیاد
خيلي ممنون داش مهدي ولي چرا n8 گوشي خوبي نيس؟ دوربينش كه عاليه ، مسر يابي رايگان هم كه داره حافظه داخليش هم خوبه . اينا رو تو سايت جي اس ام ديدم. به نظر گوشي خوبي ميومدنوشته شده توسط dash_mehdi
دوست عزیز n8 که اصلا گوشیه خوبی نیست و به هیچ وجه بهش فکر نکنید.
بازم ممنون لظفا راهنماييم كنيد
Last edited by HQheoHQ; 10-03-2012 at 11:56.
N8 معایب زیاد داره
1. سیمبین داره که منسوخ شده تازه بیشتر از بلله قابل آپ نیست
2. سی پی یو 680Mhz دار که خیلی ضعیفه
3. برخی از گوشیهاش خود به خود بعضی وقتها خاموش میشد اینو حتی نوکیا به صراحت اعلام کرد این یه مشکل فنی که برخی از گوشیها دارن و قابل حل هم نیست
تنها خوبیهای این گوشی همونطور که شما گفتید دوربین و جی پی اس هستش
به نظر من گلکسی نکسوس و موتورولا رازر بهترین گزینست
دوست عزیز مسیر یابی رایگان به چه معناست!!!
ببینید شما اگه نقشه های افلاین داشته باشد و یا نقشه های گوگل مپ رو افلاین کرده باشید بدون این که هزینه ای از سیم کارت کم بشه میتونید مسیر یابی کنید و دیگه مسیر یابی مجانی رو اکثر اسمارت فون ها هست.
سیستم عامل گوشی هم که همون طور که دوستمون گفت چیز جالبی نیست و در مقابل ios و یا android حرفی برای گفتن نداره.
صفحه ی نمایش هم از کیفیت بالای برخوردار نیست و نسبت به قیمت زیادش باید بگم افتضاحه و اندازش هم کوچیکه (3.5 اینچ)
کلاس کاری هم که صفر (چون ببخشیدا هر چی افغانی هست این گوشی رو خریده (البته جدا از دارندگان این گوشی عذر خواهی میکنم بابت این حرف)
طراحی گوشی هم که جالب نیست.
در ضمن اینم بگم که قطعا ایفون 5 بیش از 2 میلیون قیمت داره و تا زمان عرضه گلکسی اس3 خیلی مونده
بله من خودم تست کردم ارک اس خیلی بهتر از گلکسی اس و نوت هست cpu های سامسونگ اصلا به درد نمی خوره و زود داغ می کنه و ززود باتری خالی میکنه و cpu ازک اس با اینکه تک هسته ای 1.4 ghz هست از گلکسی اس 2 سرعتش بیشتره این ثابت شده
در ضمن فعلا بهترین گوشی دنیا sony xperia s هست که حدود 1 ماه دیگه وارد بازار میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)