تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: تبدیل هارد اکسترنال 3.5 به هارد اینترنال؟؟؟

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان از اونجایی که ورودی usb هارد اکسترنال WD من قطعی داشت. من هاردو باز کردم و اون مبدل (بورد تبدیل ساتا به usb) رو از روش برداشتم و الان با کابل ساتا و برق مادربرد به رایانه وصلش کردم. ولی هارد و درایو 1 ترابایتی به صورت unallocated در اومده بود و هارد در my com نشون داده نمی شد.
    سپس هارد رو با این نرم افزار که توصیه شده بود از سوی یکی از دوستان، خواستم ریکاوری کنم. گزینه ی create volum (همون طور که در عکس در سمت چپ می بینید) رو زدم و هارد یک نام به خودش گرفت (شد درایور H) و در my com به نمایش در اومد ولی هیچ داده ای توش نیست!!!!

من در واقع هیچ کاری نکردم و این عمل create volum هم خیلی کوتاه بود ولی داده ای در درون هارد وجود نداره

الان هارد از unallocated تبدیل به Simple شده در بخش دیسک منیجمنت. البته توی همین نرم افزار گزینه ای در اختیار دارم که می تونم هارد رو از حالت داینامیک به بیسیک تبدیل کنم. این کارو بکنم درست می شه؟>

نرم افزارهای ریکاوری هم چیز خاصی پیدا نمی کنند روی هارد.

چکار کنمممم؟ نزدیک به 800 گیگ داه داشتم روی این هارد
    Last edited by pashangparsi6; 05-03-2012 at 01:23.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان گرامی من با چندین نرم افزار پُرآوازه بازیابی هارد 1 ترابایتی که نزدیک به 700 گیگ داده درونش بود رو بازیابی کردم. تنها نرم افزاری که یک حجمی نزدیک همون اندازه به من می ده این نرم افزار هست که نزدیک به 450 گیگ رو بازیابی می کنه. ولی ببنید فایل هایی که تحویلم می ده اینها هست. با این فایل ها که تحویل گرفتم باید چکار کنم؟

با سپاس

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    با وجودیکه قبلاً هم تاکید کرده بودم که نبایستی حتی فرمت کنید ولی متاسفانه شما پارتیشن بندی هم کردید (بدتر از فرمت) و در نتیجه خسارت زیادی به داده هاتون وارد شده است .
    شما سعی کنید با همون نرم افزار ریکاوری کنید . در عکسی گزاشتید دکمه next رو بزنید تا داده ها رو برای شما ریکاوری کند . البته دقت کنید که داده ها رو در جای دیگر ذخیره کنید .
    البته اگر بخواهید همزمان همه آیتم های تیک خورده رو ریکاوری کنید ممکنه زمان زیادی طول بکشد .

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست گرامی من از این نرم افزار (GetDataBack for NTFS) هم بهره برده بردم. مراحل رو اینجوری می گذرونم:

1-

2-

3-

4-

این چیزهایی هست که برای من میاره!

---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------

سلام
    با وجودیکه قبلاً هم تاکید کرده بودم که نبایستی حتی فرمت کنید ولی متاسفانه شما پارتیشن بندی هم کردید (بدتر از فرمت) و در نتیجه خسارت زیادی به داده هاتون وارد شده است .
    شما سعی کنید با همون نرم افزار ریکاوری کنید . در عکسی گزاشتید دکمه next رو بزنید تا داده ها رو برای شما ریکاوری کند . البته دقت کنید که داده ها رو در جای دیگر ذخیره کنید .
    البته اگر بخواهید همزمان همه آیتم های تیک خورده رو ریکاوری کنید ممکنه زمان زیادی طول بکشد .

دوست گرامی

الان همون طور که می بینید داده هایی که برای من بازیابی کرده دقیقا به همون اندازه هست که پیش از پارتشین بندی برای من بازیابی می کرد. (گویا این نرم افزار به داده ها زیانی نمی زنه و ..)

این فایل ها با شماره های عجیب و غریب و پسوندهای عجیب تر رو من پیش تر هم بازیابی کرده بودم. الان هم دارم به گفته ی شما همین کارو می کنم. ولی پس از اینکه اینها رو بازیابی کردم با این فایل ها و این پسوندهاشون چه کار باید بکنم؟

با سپاس

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در هر حال با پارتیشن بندی و در نتیجه فرمت شدن آن به داده ها خسارت وارد شده . به نظر من بهتره که در بازار بگردید و یه هارد دست دوم مشابه با هاردی که دارید پیدا کنید تا از آن برد استفاده کنید . سپس شروع به ریکاوری کنید . ولی خودم امید چندانی ندارم . اگر واقعاً اطلاعات برای شما مهمه بهتره ببرین مراکز تخصصی تا براتون ریکاوری کنن و شما بیشتر از این دستکاری نکنید .

ولی رفیق . ناراحت نشو ، وضع من خیلی بدتر از شما بوده . خودم 4 تا هارد سیگیت 1.5 ترابایتی داشتم که دوتاشون نابود شد و 3 ترابایت آرشیو فیلم و کارتونم به باد رفت . تا چند روز حتی اشتهای خوردن هم نداشتم و حتی نمیتونستم تو آینه خودمو ببینم . ولی بالاخره فراموشش کردم و دوباره آرشیو جمع کردم . شما هم بهتره که با این مسئله کنار بیایی و فراموشش کنی !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 05-03-2012 at 21:18.

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

در هر حال با پارتیشن بندی و در نتیجه فرمت شدن آن به داده ها خسارت وارد شده . به نظر من بهتره که در بازار بگردید و یه هارد دست دوم مشابه با هاردی که دارید پیدا کنید تا از آن برد استفاده کنید . سپس شروع به ریکاوری کنید . ولی خودم امید چندانی ندارم . اگر واقعاً اطلاعات برای شما مهمه بهتره ببرین مراکز تخصصی تا براتون ریکاوری کنن و شما بیشتر از این دستکاری نکنید .

ولی رفیق . ناراحت نشو ، وضع من خیلی بدتر از شما بوده . خودم 4 تا هارد سیگیت 1.5 ترابایتی داشتم که دوتاشون نابود شد و 3 ترابایت آرشیو فیلم و کارتونم به باد رفت . تا چند روز حتی اشتهای خوردن هم نداشتم و حتی نمیتونستم تو آینه خودمو ببینم . ولی بالاخره فراموشش کردم و دوباره آرشیو جمع کردم . شما هم بهتره که با این مسئله کنار بیایی و فراموشش کنی !!!

سپاس

در واقع شما درست می گین. اگر بشه باهاش کنار امد همه چیز درست می شه. سپاس از راهنمایی هاتون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •