واقعا بهت حال نمیده وقتی میتونی یک بازی بسازی که افراد کور هم ( مثلا ) بتونن بازی کنن؟
واقعا بهت حال نمیده وقتی میتونی یک بازی بسازی که افراد کور هم ( مثلا ) بتونن بازی کنن؟
اگه یه چیزی بسازم که افراد کور بتونن باهاش خیلی راحت دنیا رو بینن خیلی بیشتر بهم حال میده.
سلام ,
دیگه هرکسی واسه یه کاری ساخته شده دیگه یکی دانشمند میشه , یکی نویسنده , یکی موسیقی دان و یکی هم بازیساز!
همه هم کارشون رو دوست دارن و عشق میورزن بهش چون اگه اینطور نبود هرگز تو کارشون موفق نمیشدن.همه باید کاری رو بکنن که واسش افریده شدن.
بازی سازی هم یه رسانه فرهنگی هست دیگه مثل فیلم سازی! حتی ترانسفر مالی صنعت بازی با نفت یه جورایی برابری میکنه!پس بدون تفریح و سرگرمی یکی از نیاز های اساسی زندگی انسان هست و از همان دوران اولیه ی زندگی انسان ها همیشه دنبال تفریح و سرگرمی بوده ...و حتی حیوانات!
دوستان علاقه تا یه حدی محرک هست ولی خوب باید درآمد باشه...من بازی نمی سازیم که الضا بشیم....بلکه بازی می سازیم که در آمد کسب کنیم.
خب هر کی یه هدفی تو زندگیش واسه شغله آیندش داره.
مثلا هدفای من واسه شغل آیندم اینه :
1- بشه ازش پول در آورد (درست حسابیا!!) 2-علاقه بهش داشته باشم 3-یه دردی از مردم دوا کنه
که نتاسفانه بازی سازی مورد سوم رو اصلا نداره و مورد اول رو هم درست حسابی نداره.
حالا هر کی یه نظر خاصی داره.
سلام
ای بابا دوباره این تاپیک اومد بالا !
من اون موقه که این تاپیک رو زدم از همچی نا امید بودم ( دپرس به معنیه واقعی )
ولی الان به این نتیجه رسیدم که من نمیتونم به بازی سازی فکر نکنم ! اصلا همچی رو تو زندگی به دید سه بعدی سازی و بازی سازی و اسکریپتاش و ... میبینم ! فکر کن داشتم با این دسگاه های ماساژ پشت برادرم رو ماساژ میدادم ! ( از این لرزونا) سمت راست رو ماساژ میدادم فکر میکردم چپ دیگه ماساژنمیخواد مثل مکس و زی براش میرور میشه و حله مشکلی نی ! حاله خارج از شوخی به این نتیجه رسیدم من بهترین راه رو برای خودم انتخاب کردم و یه بازی رو هم شروع کردم به ساختن ( الان که یه ترم دانشگاه مرخصی گرفتم وقتم خیلی آزاد تر شده )
من با فکر کردن به این نتیجه رسیدم که کاری که با بازی سازی میشه کرد با فیلم سینمایی نمیشه انجام داد . با بازی میشه یه جامعه رو اونجوری که دوست داری هدایت کنی و اگه ما این رو بلد نباشیم پس دیگران هدایتمون میکنن ! چون تاسیر بازی برای بچه ها تو جوونی و بچگی خیلی بیشتر از فیلم برای بزرگ سالهاس !
الان دقت کنی میبینی بازی ساز تو گشور ما از همچی نیازش بیشتر احساس میشه ! چنتا دانشمند داریم ؟ چنتا دکتر خیلی خوب داریم ؟ چنتا بازی ساز خوب داریم ؟ ( اصلا بازی ساز خوب داریم ؟ )
خدا بخواد کاری تو این بازی میکنم که همه لذتش رو ببرن !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)