نه این قسمتی رو که انتخاب کردین حذف نکنید ... فقط تایم رو صفر کنید ...
و همچنین قسمتی که انتخاب کردین تغییر دادین آخرش دات صفر اضافه شده !!! پیش فرض که این طوری نیس!
نه این قسمتی رو که انتخاب کردین حذف نکنید ... فقط تایم رو صفر کنید ...
و همچنین قسمتی که انتخاب کردین تغییر دادین آخرش دات صفر اضافه شده !!! پیش فرض که این طوری نیس!
ایشون الان دو تا بوت منو دارن به نوعی گزینه دیفالت اضافی هست باید همون گزینه ای که داخل عکس مشخص کردن پاک کنن بعدم فایل boot.ini رو سیو کنن کلش همینه.
با اجازه اساتید
خب عزیز برو انجا که ویندوز جدید رو نصب کردی (توسط ویندوز قبلی که قبلا بوده یعنی از طریق ویندوز قبلی رفته و ریشه ویندوز جدید رو پیدا کرده)بعدا شما میری و پوشه ویندوز و داکیومنت ویندوز جدید رو حذف مکینی یه boot.ini هم مخفی هست که باید بری اونو هم حذف کنی بعد میری تو برنامه ران و این گزینه رو تایپ میکنی msconfig بعد میری در سربرگ boot.ini اونجا check all boot ؤ. میزنی
بعد ازاین کار سیستم رو ریست کرده و درست میشه
موفق باشی
من آخرش حذف کنم یا نه .......؟
خب عزیز برو انجا که ویندوز جدید رو نصب کردی (توسط ویندوز قبلی که قبلا بوده یعنی از طریق ویندوز قبلی رفته و ریشه ویندوز جدید رو پیدا کرده)بعدا شما میری و پوشه ویندوز و داکیومنت ویندوز جدید رو حذف مکینی یه boot.ini هم مخفی هست که باید بری اونو هم حذف کنی بعد میری تو برنامه ران و این گزینه رو تایپ میکنی msconfig بعد میری در سربرگ boot.ini اونجا check all boot ؤ. میزنی
بعد ازاین کار سیستم رو ریست کرده و درست میشه
من مشکل دیگم اینه که فایلهای ویندوز 7 اصلا پاک نمیشه ........این فایل بوت رو درحالت غیر مخفی هم پیدانکردم تو کدوم شاخست ...؟
شمااون قسمتی که داخل عکس مشخص کردین پاک کنید بعدشم وقتی که پاک شد بینشون نباید فاصله ازآخرم که سیو کنید در ضمن اگر دو تا بوت منو دارین یکیشم اگر به اسم دیفالت هست باید اون گزینه رو پاک کنید.
من اون جمله رو هم حذف کردم اما بازم تغییری انجام نشد...؟
![]()
Last edited by greena; 26-03-2012 at 18:18.
.............. تایم رو صفر کنید ... ( خط دوم به جای عدد سی عدد صفر بزارین.)
شما یک عکس کامل ازهمون صفحه بوت بگیرین اینجا قراربدین موقعی که اون دو تا منو نمایش داده میشه.
این عکس کاملشه .......
الان هم دیفالت نرفته ولی وقتی انتخاب میشه میره رو ویندوز قبلی ....
فایل های سون هم پاک نمیشه 18 گیگ هستش.........
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)