خب تا دیر نشده موضوع مسابقه بعدی رو انتخاب کنیم!
من میگم عکس شب
عکس 1
عکس 2
عکس 3
عکس 4
عکس 5
عکس 6 ..................
عکس 7
عکس 8
عکس 9
عکس 10
عکس 11
عکس 12
عکس 13
عکس 14
عکس 15
عکس 16 ..................
عکس 17
عکس 18
عکس 19
عکس 20
خب تا دیر نشده موضوع مسابقه بعدی رو انتخاب کنیم!
من میگم عکس شب
سلام
من فکر نمی کردم این قدر عکاس ماکروی حرفه ای داشته باشیم;
سطح عکس ها خیلی بالاتر رفت تعداد هم که نسبت به مسابقه قبلی بیشتر شده به برگزار کنندگان مسابقه تبریک میگم انشالله هردفعه بهتر از دفعه قبل;
عکس سیزده برای من باز نشد متاسفانه بهش رای ندادم حالا باز شد دیدم چه اشتباهی کردم
...
من میگم انتزاعی
تعجب چرا؟
اکثر عکسا عالی بودن . جز چندتا ( مخصوصاً مال خودم)
البته اونم ب خاطر ضعف لنز هستش ( قابل تجه دوستانی که از عکسا ایراد گرفتن و گفتن ماکرو نیس و فلانه )
سلام؛ عکاسی از حیوانات چطوره؟
ترکوندین !
ولی خداییش بی انصافیه ! دوربین بعضی از ماها اصلا در حد عکس های ماکروی بچه های بالا نیس !
---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------
به نظرم بذارین باران ...
خیلی حیف شد . 24 ساعت ، اول بودم . ولی الان فکر کنم پنجم هم نیستم .
امیدم فقط به این مسابقه بود ، چون در بقیه ی موضوعات موقعیت جالبی ندارم . تو یه شهرستان کوچیک . اونم تو جنوب .![]()
این طور هم که شما میگید نیست عکس های شماره 10 و13 رو نگاه کنید قبول دارید که از جزو بهترین عکسهای این مسابقه هستن
هر دوی این عکسا با دوربین sony dsc-h20 گرفته شدن
می دونید که اچ بیستم که یک دوربین کامپکت و معمولیه
من خودمم همین دوربینو دارم
Last edited by a.g g.a; 26-02-2012 at 20:31.
یه چیزی بگم نارحت نشیدا اصلا از عکسای این مسابقه خوشم نیومد . همش حشره.. خب اصلا میگفتید مسابقه حشره
از اون بدتر شاکی ام که چرا عکسم محجور (مهجور؟) مونده. عکسی که در جوار مور و ملخها حالا حتی به دل خودم هم نمیشینه
ELSIN جان کاش حداقل میذاشتی بغل گلا!
والا ما گفتیم ماکرو بچه ها بهترین ماکروشون رو گذاشتند که بیشتر هم از حشره بوده از جمله خودم (چون حشره توی بورس ماکروه)
من به شدت حساسم عکس ها به اون ترتیبی زمانی که برای من فرستاده میشه لیست بشند ، بر اساس دقیقه یعنی اولین عکس اولین عکسه که برای من اومده همین طور بگیر تا اخر
نظر برای موضوع مسابقه بعد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه حشره چه عیبی داره؟
اونی که آفریده همه چیو قشنگ آفریده:
عکاسی ماکرو از موضوع های پر طرفدار عکاسیه،انصافا سخت هم هست؛
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)