رزولیشن بصورت ثابت روی 1280x1024 تنظیم شده.ممکنه در مانیتورهای عریض از این رزولیشن پشتیبانی نشه.
رزولیشن بصورت ثابت روی 1280x1024 تنظیم شده.ممکنه در مانیتورهای عریض از این رزولیشن پشتیبانی نشه.
مشکل DLL E حل شد , رزولوشنش اومد وسط![]()
مانیتور من Wide هست جواب نداد!
بالاترین رزولیشن تو مانیتور های عریض چی هست؟
لطفا بگید تا یک نمونه هم برای مانیتور های عریض طراحی کنم.
سلام
فریم ریت من 1000
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
مانیتور من 1080*1920 هست برای من اجرا شد
Last edited by iload; 24-02-2012 at 00:35.
بنظرتون نمونه مشابه در Game Make, Torqe, Unity میتونه از هر لحاظ (مصرف CPU , RAM و سرعت لود) با این تست برابری کنه؟
خب چرا لقمه رو دور سرتون می چرخونین یادمه انویدیا یه چیزی زده بود واسه اینجور تست ها راحت میشد مصرف همه چیز رو به صورت نمودار و کلا مقایسه در اورد به نظرم بهتره با اون یه تستی بکنی . من که نمی تونم چون مانیتورم نمی کشه این رزولیشنو .
این کار فقط یک نظر خواهی بود و تمام بخشهای انجین قبل از اینکه حتی یک تست ساده مثل همین تست نوشته بشه چندین بار آزمایش میشه.(برای تست هم از Intel Vtune استفاده میکنیم)خب چرا لقمه رو دور سرتون می چرخونین یادمه انویدیا یه چیزی زده بود واسه اینجور تست ها راحت میشد مصرف همه چیز رو به صورت نمودار و کلا مقایسه در اورد به نظرم بهتره با اون یه تستی بکنی . من که نمی تونم چون مانیتورم نمی کشه این رزولیشنو .
بیشتر هم هدفمون این بود که فقط کارمون در حد حرف نباشه و بعد از کامل شدن هر بخش هم یک تست از اون بخش قرار بدیم تا دیگران هم خودشون ببینند و قضاوت کنن.
Last edited by god of war 2; 24-02-2012 at 16:23.
دوست عزیز من خود هم می دونستم خواستم فقط بگم نسخه بعد این فایل رو بزار کنارش...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)