این ماله پسر دایی من در سوئد هست .ایشون در حال دانلود وِیژوال استودیو 2008 بودن و گفتن 100 مگابیت ماهی 30 تومن البته مربوط به سال 2009 روز 31 آگوست هست .
حالا بماند که کشورهای فقیر دارن به اون سمت می رسن![]()
این ماله پسر دایی من در سوئد هست .ایشون در حال دانلود وِیژوال استودیو 2008 بودن و گفتن 100 مگابیت ماهی 30 تومن البته مربوط به سال 2009 روز 31 آگوست هست .
حالا بماند که کشورهای فقیر دارن به اون سمت می رسن![]()
این transfer rate ش چرا 10mb هستش مگه اشتراک 1به8داره
دلم کباب شد واس خودم برم یکم بخوابم شاید تو خواب اینترنت پر سرعت ببینم![]()
من همینجا به هموتنان عزیز یه خوش خبری بدم که با تلاشهای روزافزون پرسنل شرکت ارتباطات زیرساخت کشور و دعای خیر مردم غیور کشورمان در راستای پیشرفت هرچه سریعتر و باشکوهتر و نورانیتر سرعت اینترنت به منظور جبران تمامی کاستی های پیش آمده در این زمینه و با هدف شادی روح تمامی دقمرگ شدگان راه اینترنت بر آن شدیم تا برای شادی روح همه آنها و آیندگان آنها با شادی و شعف و غرور فراوان اعلام کنیم که از هم اینک شاه راه اینترنت کشور را از بیخ قطع کرده و اجر معنوی آن را به همراه هزاران بسته کیلوبیتی به دیار باقی فرستاده تا جهان را در شگفت از این حرکت فرو برده و نیت خیر خواهانه خود را به اثبات برسانیم باشد تا به عنوان اولین کشور ارائه دهنده اینترنت در دیار باقی مشتی محکم بر دهان ارواح خبیسه بنشانیم و با اقتدار سر از آن دنیا در بیاوریم.
Last edited by fragari; 23-02-2012 at 03:43.
اگه لیست تمامی کشورها با قاره شون از اولین سرعت تا کمترین سرعت رو بزارید بیشتر دلمون کباب میشهلطفا
![]()
اگه کمی دیگه مسئولین تلاش کنند میتونیم در صدر جدول قرار بگیریم.(البته از آخر).
وفتی تمام مسئولین با اینترنت مخالفند و اونو جاسوس میدونند انتظاری بیشتر نمیشه ار اینترنت مملکت داشت.
واردات نرم افزارهای امنیتی هم به ایران ممنوع شد.![]()
مگه قبلا وارد میکردن؟ تا اونجای که من دیدم افلاین از کاربرای ماهواره ای کش میرفتنواردات نرم افزارهای امنیتی هم به ایران ممنوع شد.![]()
خدای نکرده شما فکر بدی راجع به من نکنین.من خودم همیشه لعنت میفرستم بر اینا.سرعت افغانستان هم از ما بالاتره.
نظر دوستان هم کاملا درسته 90 دلار در مقابل حقوق 6000 دلاری چیزی نیست ولی 80000 تومان در مقابل حقوق 400000 تومانی خیلیه.همونطور که بنرین اونجا لیتری 1 دلاره و براشون ارزون به حساب میاد در صورتیکه بعضی از انسانهای ........ که اون بالا نشستن میگن چطور کشورهای دیگه بنزینشون لیتری 1800 تومان باشه بعدا بنزین ما ازرون؟دیگه کاری به مقایسه حقوق ندارن.
فکر کنم وارد میکردنذ.مثلا همین آنتی ویروسها که یه سری شرکتها وارد میکردند.
بله شرکتای معتبر خریداری میکردن ولی خیلی کمفکر کنم وارد میکردنذ.مثلا همین آنتی ویروسها که یه سری شرکتها وارد میکردند.
شهر ما یه مغازه هست همه نرم افزارا رو خیلی خوشگل افلاین میگیره نرم افزاراش خدای همشون نامبر وان البته تعداد این افراد زیاده که از این راهها گیم و فیلم و نرم افزارای خودشون رو به دست میارن
در کل تحریم این جور چیزا چندان کاربردی نداره
Last edited by rezarrrr; 23-02-2012 at 15:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)