من اين كار ها رو كردم ولي بازم نشد
من اين كار ها رو كردم ولي بازم نشد
baby جان اگه اين كارها رو انجام بدي زبون فارسي به ويندوز اضافه ميشه و ميتوني با فشردن ALT + Shift زبون رو تغيير بدي اما اگه ميخواي دكمه En/Fa رو كنار ساعت داشته باشي بايد اين كارها رو هم انجام بدي (البته بعد از اووووون مراحلي كه قبلا گفتم)نوشته شده توسط baby
1- برو تو control panel
2- قسمت Time,date,language
3- Regional & Language Options
4- تو زبونه Language دكمه Detail رو بزن
5- بعد تو صفحهاي كه باز ميشه تو قسمت setting دكمه Add رو بزن
6- تو صفحهاي كه باز ميشه تو قسمت Input Languages زبون فارسي رو انتخاب كن
7- Apply & OK
اميدوارم مشكلت اينجوري حل بشه
من اين كارو كردم اما بازم همون error رو ميده !! ديگه دارم از مديا سنتر خسته ميشم. شيطونه ميگه پاكش كنم همون XP Professional رو بريزم...!!! :roll: :roll: :roll:نوشته شده توسط soda
سلام
من اصلا مشکلی ندارم هم مینویسم هم میخونم و فونت نصب میکنم
بنظر من بهترين راه حل اينه كه فونتهاي فارسي ساز 2001 برنا رايانه رو كه اول همشون با حرف B شروع مي شه مثلا B Lotus نصب كنين و از خير اون فونتهايي كه error مي ده بگذرين.
من هم ميخواستم همين رو بگم بايد فونت هايي كه با حرف B در پارسا 2001 نصب ميشه استفاده كنيد
چون من هم با اون فونت ها مشكل داشتم ولي اين ها بدون هيچ مشكلي نصب ميشه![]()
نوشته شده توسط bithiah
دوستان مشكل من با فونتهاي فارسي نيست !!! اگه به تاپيك فونتها سر زده باشيد متوجه ميشيد كه من فونتها با پيشوند B رو دارمنوشته شده توسط AHT
![]()
مشكل من اينه كه فونتهاي انگليسيم نصب نميشه !!! اما الان كه دوباره XP Professional رو ريختم دوباره ميتونم از فونتهام استاده كنم. (اووون روشي هم كه soda, جان تو صفحه قبل گفتن رو انجام دادم اما درست نشد !!!)
سلام .....
دوستان اگه میشه یه سری به این تاپیک بزنید ببنید می تونید مشکل منو حل کنید یا نه :arrow: :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)