من با سونی کپچر کردم نشد اما مدتی است با دوربین پاناسونیک کپچر میکنم مشکل حل شده است شما هم تست کنید
من با سونی کپچر کردم نشد اما مدتی است با دوربین پاناسونیک کپچر میکنم مشکل حل شده است شما هم تست کنید
عزیزم دوربینایی که تعمیر رفته باشند تایم کدشون از بین میره واسه همین کات رو نمیشناسه که بخواد تیکه کنه با پریمایر کپچر کن شاید درست بشه من البته با متروکس کپچر میکنم همه کاتا رو میگیره
F:Shagerd جان مشکل ما از اینجاست که این فیلمی که با دوربین های مختلف PD 170 تصویر برداری میکنی رو با برنامه ادیوس موقع کپجر تیکه تیکه نمیکنه
حالا چه با خود 170 کپچر کنیم . چه با هندی کم سونی کپچر کنیم . چه با md 10000 کپچر کنیم و چه با Z5 سونی . با همشون تست کردم . مطمئنا مشکل از ضبط در 170 هست
خب این پریمیر و متروکسی که فرمودید چجوریه ؟ بعد از تیکه تیکه شدن فایل چجوری میشه بیرم توی ادیوس ؟
آیا فایل بصورت فیزیکی تیکه تیکه میشه (یعنی توی فولدر به 100 ها فایل تیکه میشه ) یا فقط توی تایم لاین تیکه تیکه میشه ؟
اگه توی تایم لاین بشه که نمیشه آوردش توی تایم لاین ادیوس .
من پریمیر 6.5 رو تست کردم یه تیکه کپچر کرد .
majid0307 جان با 170 فیلم گرفتی بعد با پانا کپچر کردی شد ؟
6.5 نه پرو 2 اگه کارتت متروکس باشه شک نکن که همه کاتا رو در میاره بعدم میتونی ببری تو ادیوس فقط موقع کپچر با پرو تیک اسکن دیتکتو بزن اگه پیداش نکردی زیر رکورد تو پریمایره اگه نشد زیاد خودتو اذیت نکن باید کارت کپچرت خیلی قوی باشه یا از پلیر قویتر مثل دی اس آر 45 یا پلیر های اچ دی استفاده کن موفق باشی
بله من با 170 همیشه این مشکل را داشتم و به همین خاطر pd175 گرفتم اما به طور اتفاقی یه دونه فیلم با پانا کپچر کردم و مشکل حل شد و هنوز هم مشکلی ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)