بچه ها بزار یه روحیه بهتون بدم که سیستمون ضعیفه:
کامپیوتون مهم نیست چقدر ضعیف باشه آدم همیشه تو محدودیت ستاره میشه![]()
بچه ها بزار یه روحیه بهتون بدم که سیستمون ضعیفه:
کامپیوتون مهم نیست چقدر ضعیف باشه آدم همیشه تو محدودیت ستاره میشه![]()
موقعی که محدودیت منجر به صاف شدن دهن آدم بشه عمراً ستاره که هیچ سیاره هم نمیشه.کامپیوتون مهم نیست چقدر ضعیف باشه آدم همیشه تو محدودیت ستاره میشه
کاش سیاره میشد,اینجوری توپ پینگ پنگم زیادیه
بهونه نیارید,هممونم میدونیم پولشو دارید برید سیستم خوب جمع کنید,بازی سازی که سیستم خوب نداشته باشه همون بهتر زده بشه و همه بهش بگن بازی سازی پول در بیار نیست(رجوع به تاپیک های قبلی در این مورد)/.
تازه من به بازی سازا میگم دو مانیتوره کار کنن ولی میبینم هنوز خیلیا با یه مانیتور اونم با رزولوشن پایین دارن کار میکنن,مثلاً موقع UV دادن UV editor مایا رو میندازی تو یه مانیتور مدلت تو یکی دیگه بعد از این ور راحت Face انتخاب میکنی از اونور UVیش رو ست میکنی,یا اصلاً تو یونیتی Game رو میندازی یه ور دیگه اینور هر تغییری میدی اونجا مستقیم نتیجه اش رو میبینی.
یا اصلاً تو UDK که دیگه خوراکه,3 مانیتوره بذاری 4 نمای مرحله تو یه مانیتور ابزارا تو یکی دیگه پنجره های جدید هم که باز میکنی تو مانیتور بعدی![]()
پیام حالا یک شوخی گفتیم خودت هم میدونی من مشکل مالی دارم...
مهدی ربیعی که می شناسی گرافیکش 128ه خدایش خیلی قبولش دارم...
نمیدونی نگو دیگه,گرافیکش 512ه از نوع GT 6800 فکر کنم(همین حدوداست تازه خریده )مهدی ربیعی که می شناسی گرافیکش 128ه خدایش خیلی قبولش دارم...
از اون یاد بگیر یکم,در ضمن من و مهدی ربیعی الان همکار هستیم![]()
دادش من گرافیک من 4670 ati یک گیگه .
حالا اگه منظورت استعداد مهدی هست دارم بیشتر تلاش می کنم بعدشم پیام جان خواهشا این سیتسم رو به رخ ما نکش...![]()
حال بیا موس رو پیدا کن![]()
همون VGAات که میای میگی داداش من گرافیکم فلانه این رو بدون که اصلاً مال تو 550 ملیون ترانزیستور هم نداره و مال چند نسل پیشه و اصلاً توانایی استفاده از 1 گیگ اطلاعات رو نداره,10 تا تکسچر بندازی توش 100 مگ هم نمیشه که افت فریم شروع میشه حالا میگی 1 گیگه,الان AMD کارت 7970 رو زده 4.2 ملیارد ترانزیستور داره یعنی 8 برابر مال تو...دادش من گرافیک من 4670 ati یک گیگه .
حالا اگه منظورت استعداد مهدی هست دارم بیشتر تلاش می کنم بعدشم پیام جان خواهشا این سیتسم رو به رخ ما نکش...![]()
در ضمن نمیدونم چرا میگی به رخ نکش,من اومدم با تاسف دارم میگم این وضع رو درست کنید برید سیستم خوب بخرید اونوقت فکر کردی دارم سیستم به رخ میکشم,اگه میخواستم به رخ بکشم میومدم از میز کامپیوترم با کل تشکیلاتش عکس میگرفتم آپ میکردم/.
تازه بدتر از همه اینا تو اون یکی تاپیک دیدم که دایرکت اکس درست حسابی هم که نصب نیست رو سیستمتون حتماً درایور کارتتون هم مال 60 قرن پیشه و کلی هم خاک گرفته سیستماتون.
فقط این رو داشته باش:
بازی های زیر تو درایور جدید ببین چند درصد بهتر شدن:
GeForce GTX 580:
Up to 6% in Battlefield 3
Up to 5% in Call of Duty: Black Ops
Up to 7% in Civilization V with SLI
Up to 5% in Crysis 2 DX11 with SLI
Up to 7% in F1 2010 with SLI
Up to 5% in Lost Planet 2 with SLI
Up to 5% in Mafia 2 with SLI
Up to 13% in Metro 2033 with SLI
Up to 8% in STALKER: Call of Pripyat with SLI
Up to 5% in StarCraft 2
GeForce GTX 560:
Up to 4% in Bulletstorm
Up to 5% in Battlefield: Bad Company 2 with SLI
Up to 11% in Battlefield 3
Up to 6% in Call of Duty: Black Ops
Up to 5% in Crysis 2 DX11 with SLI
Up to 7% in Dragon Age 2 with SLI
Up to 7% in F1 2010 with SLI
Up to 5% in Just Cause 2 with SLI
Up to 5% in Lost Planet 2 with SLI
Up to 4% in Mafia 2 with SLI
Up to 7% in Metro 2033 with SLI
Up to 11% in STALKER: Call of Pripyat with SLI
Up to 7% in StarCraft 2
این قضیه تو هر درایور جدید که میاد هست یعنی من حساب کردم تو چند تا ورژن آخر بعد از اومدن بازی بتل تا الان چیزی حدود 30 درصد فریم ریت افزایش پیدا کرده,تاثیر دایرکت اکس هم اگه ندونید که هیچی دیگه رسماً بهتون توصیه میکنم از بازی سازی منصرف شین.
در ضمن یه چیزی بدتر از همه اینا اینه که روی سیستم Heat sink میذارن که بهتر تبادل دما بکنه در صورتی که وقتی گرد و خاک میشینه روی قطعات حساب کنید اول باید تبادل دما با گرد و خاک صورت بگیره و بعد گرد و خاک با هوا که تازه گرد و خاک هم به شدت دیر تبادل دما انجام میدن(میتونی تست کنی,زیر آفتاب دستت رو بذار روی خاک میسوزی,حالا 1 سانت ببر زیر خاک میبینی سرده یعنی دما رو دیر منتقل میکنن)
اینا همه دست به دست هم میدن تا دهن سیستمتون صاف بشه و آخرش هم به خاطر یک گیگ و 2 گیگ بودن VGA تون که همه اش الکیه(در موارد خاص ممکنه از کل مموری استفاده بشه) گول بخورین و به خودتون بگین من که انقدر سیستمم قویه چرا اینجوری شد.
تازه کارت خودم هم 1.5 گیگ بیشتر مموری نداره تا الان هم 1 بار بیشتر نشده بالاتر از 1.5 مصرف بشه اونم تستی بود که خودم طراحی کرده بودم.
Last edited by Hotsun; 24-02-2012 at 14:05.
آقای عرب زاده جوابتون نمی دم چون دوست ندارم اینجا دعوا بشه...
آخه اینا چه ربطی به این تاپیک داره ؟؟
شاید یکی نتونه سیستم جدید بگیره منم خودم سیستم نگرفتم این سیستم برا داداشم بوده و چون یه سیستم دیگه خرید برای یه کار دیگه این شده مال من . وگرنه منم الان باید با گرافیک 8400 کار میکردم !
این کار تو دقیقا به رخ کشیدن پیام خان ! قبل این که سیستم بخری اصلا میگفتی این حرفارو ؟ بعدشم من همین سیستم رو 2 ساله دارم اصلا یک بار گفتم سیستمم چیه ؟
در کل دیگه بیشتر نمیخوام بگم دوباره کدورت پیش میاد . ولی میتونستی این پستت رو پیغام خصوصی به پرویز بگی ! نه اینجا که ربطی نداره به موضوع .
علی رضا جان این کد رو بنداز تو camera :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)