تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: CPU 100% هنگام بالا آمدن ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوتای اول هیچی ولی سومی مربوط به شرکت Desk Soft میشه. نرم افزاری دارید با این نام که کنترل ترافیک انجام میده؟
    آره یه نرمافزاره بنام BWMeter ......دو تای اول رو میدونید چیه ؟ مشکوک نیست...؟
    آتیویروس هم پاک کردم ...! چندان تاثیری نذاشت .... این مشکل من از اینترنت و لن نشات میگیره ،به احتمال زیاد......اما دقیقآ از چیه ، نمیدونم!
    Last edited by pm1; 23-02-2012 at 08:41.

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

نه دو تای اول مشکلی نداره.
    توی RUN بنویسید Services.msc و بعد سرویسهای DNS Client و DHCP Client رو بزارید روی Automatic ببینید فرقی میکنه؟
    اگر فرقی نکرد برای هردوی این سرویسها به سربرگ Dependencies برید و از این صفحات عکس بگیرید بزارید اینجا.
    یعنی هم برای DHCP و هم برای DNS.

3. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

قبلآ رو اتوماتیک بودند ...

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

خب وقتی سیستمتون مشکلش رفع میشه و OK میشه توی Services.msc چک کنید تمام سرویسهای موجود در این دو عکس براحتی Restart بشن و طول نکشه و همشون باید در حالت Started باشند.
    همچنین هیچ کدوم Manual نباشند.
    چک کنید.

6. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب وقتی سیستمتون مشکلش رفع میشه و OK میشه توی Services.msc چک کنید تمام سرویسهای موجود در این دو عکس براحتی Restart بشن و طول نکشه و همشون باید در حالت Started باشند.
    همچنین هیچ کدوم Manual نباشند.
    چک کنید.
    با سپاس از شما دوست عزیز ...نمیدونم اگه شما نبودید کی میخواست به من جواب بده ، واقعآ لطف میکنید

تو عکس DHCP دو تای اول اصلآ توی سرویس ها نیستند ، فقط network store interface service هستش که وقتی میخوام ری استارت کنم ، این میاد :

yes که میزنم ، سر network location awareness و network list serviceاز همه بیشتر طول میده و همون لحظه که به task manager نگاه می کنم cpu 100% میشه و بعد از اینکه ری استارت تموم میشه حدود 15-20 ثانیه بعد عادی میشه (cpu)

البته بار اول که ری استارت کردم این اخطار اومد ولی دفعه های بعد دیگه نیومد:

از بین این سرویس هایی که تو عکس اولی هست (تو همین پست) غیر از DHCP و DNS بقیه همه روی manual هستند ...خود network store interface service هم اتوماتیک بود ...اون WINHTTP web proxy هم manual بود که الان اتوماتیک کردمش....

اگه لازمه عکس کل سرویس ها رو هم میتونم بزارم .

Last edited by pm1; 24-02-2012 at 20:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

علاوه بر موارد بالا ، یه سرویس دیگه پیدا کردم که خیلی سی پی یو رو مشغول میکنه :
    IP HELPER
    فکر می کنید لازمه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

خب ببینید من دلیل مشکل شما رو نمیدونم ولی میتونیم همینطوری پیش بریم و بفهمیم از چیه.

اول در مورد Location awareness یا همون NLA بگم که این سرویس مهمه و مدیریت بخش Network Controllerها رو بعهده داره و نباید غیر فعالش کنید اما به عنوان یک تلنگر در RUN بنویسید CMD و اونجا بنوسید netsh winsock reset سپس اینتر بزنید و سیستم رو ریست کنید ببینید مشکل حل میشه؟

Network List Service هم وظیفش اینه که بفهمه آیا شما کانکت هستید یا نه. سرویسش خیلی مهم نیست ولی اگر غیر فعال کنید مشکلاتی براتون پیش میاد ولی برای کامپیوترتون نه.
    در هر صورت غیرفعال نکنید.
    ببینید زیاد دور نشید از سرویسهای اولیه چون مشکل شما از همون DHCP یا شاید DNS باشه.
    کانکشنهای دیگه رو غیر فعال کنید مثلا اگر چند تا کارت شبکه دارید فقط یکیش فعال باشه.

در مورد IP Helper خب این سرویس بیشتر به درد IPv6 میخوره و برای تست Disable کنید و سیستم رو ریست کنید ببینید مشکل حل میشه؟

اگر مشکل پا برجا بود:
    میخوام مودمتون رو Bridge کنید و بعد به سیستم IP بدین و از کانکشن برای اتصال به اینترنت استفاده کنید. اگر میتونید که این کار رو بکنید و در غیر اینصورت راهنماییتون کنم.
    گفتید وقتی کابل LAN قطع باشه مشکلی ندارید دیگه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب ببینید من دلیل مشکل شما رو نمیدونم ولی میتونیم همینطوری پیش بریم و بفهمیم از چیه.

اول در مورد Location awareness یا همون NLA بگم که این سرویس مهمه و مدیریت بخش Network Controllerها رو بعهده داره و نباید غیر فعالش کنید اما به عنوان یک تلنگر در RUN بنویسید CMD و اونجا بنوسید netsh winsock reset سپس اینتر بزنید و سیستم رو ریست کنید ببینید مشکل حل میشه؟

Network List Service هم وظیفش اینه که بفهمه آیا شما کانکت هستید یا نه. سرویسش خیلی مهم نیست ولی اگر غیر فعال کنید مشکلاتی براتون پیش میاد ولی برای کامپیوترتون نه.
    در هر صورت غیرفعال نکنید.
    ببینید زیاد دور نشید از سرویسهای اولیه چون مشکل شما از همون DHCP یا شاید DNS باشه.
    کانکشنهای دیگه رو غیر فعال کنید مثلا اگر چند تا کارت شبکه دارید فقط یکیش فعال باشه.

در مورد IP Helper خب این سرویس بیشتر به درد IPv6 میخوره و برای تست Disable کنید و سیستم رو ریست کنید ببینید مشکل حل میشه؟

اگر مشکل پا برجا بود:
    میخوام مودمتون رو Bridge کنید و بعد به سیستم IP بدین و از کانکشن برای اتصال به اینترنت استفاده کنید. اگر میتونید که این کار رو بکنید و در غیر اینصورت راهنماییتون کنم.
    گفتید وقتی کابل LAN قطع باشه مشکلی ندارید دیگه؟
    مهندس جان دست گلت درد نکنه ... درست شد . از همون ip helper بود ...
    غیر فعال کردم درست شد . الان وقتی ویندوز بالا میاد ، بعد از لود شدن آنتی ویروس حدود 1 دقیقه بعد cpu به حالت عادی بر میگرده ... دیگه وقتی کابل لن رو یههو در میارم سیستم کند نمیشه ......

فکر کنم ، علت bsod هنگام استفاده از proxifier هم همین سرویس باشه ، از دیروز تا حالا که صفحه آبی ای ندیدیم خدا رو شکر ....خودت زحمتشو تو تاپیک مربوطه بکش ، چون یادمه غیر از خودمم هم بعضیا همین مشکلو داشتند.

ببخشید که تو این مدت اذیتت کردم ...امیدوارم همیشه موفق باشی
    Last edited by pm1; 26-02-2012 at 22:30.

11. این کاربر از pm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

خب خدارو شکر
    حتما اگر سیستم دیگه خطای BSOD نداد توی همون تاپیک اعلام کنید تا به عنوان راه حل نرم افزار Proxifier معرفی کنیم.
    اما فکر نمیکنم مربوط باشه ولی خداکنه باشه.

13. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فایلی که فضای زیادی رو از cpu ام میگیره
    dwm.exe و system idle procces /هستش که از cpu من میبره باید چطور غیر فعالشون بکنم؟؟؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •