تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: وزوزکردن گوش چپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موافقم باهات اینجا همه پزشک رو پیشنهاد دادن اما من فکر میکردم کسی شاید همچین مشکلی خودش یا نزدیکاشون براشون اتفاق افتاده که خواستم نظراتشونو واینکه بلاخره چی شد واینحرفا روبدونم
    انگار هیچکس همچین چیزی براش پیش نیومده خوب خدارو شکر پس من میرم دکتر میام همینجا تجربمو عرض میکنم در این مورد.
    منم گوشی گاهی وقت یکبار سوت میکشه
    من علتش رو برای خودم عصبی میدونم
    البته صدای فن سیستمم هم زیاده و شاید اونم موثر باشه

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حرف شما متینه
    عرض من این بود که کسی که مشکلش رو اینجا مطرح میکنه قطعا میدونه که دکتر بره بهتره و اصولا مشکلش رو اینجا میگه تا شاید بدون مراجعه به پزشک و صرف هزینه های زیاد مشکلش حل شه
    بعضی از مشکلات را میشه راهنمایی کرد ولی همه را متاسفانه خیر

3. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خوب

منم پدرم الان حدود 20 سالی هست که این وزوز گوش رو داره - روزهای اول که حتی تعادل هم نداشت و نمیتونست حتی روی پاهاش وایسه - هر دکتری هم میرفت درمانی براش وجود نداشت فقط میگفتن بیماری بدونه درمانی هست که اسمش مینیر هست مربوط به گوش میانی و ..................

خلاصه خدا خیر بده دکتر سیادتی رو که پدرم من رو برای معاینه برده بود پلوش ولی وقتی پدرم هم مشکلش رو بهش گفت حدود البته 15 سال پیش بود با درمان شش ماهه ای که درپیش گرفت تونست کاری کنه که پدرم دیگه حالش بد نشه و تعادلش رو حفظ کنه و راه بره

اما مشکل اصلی که وزوز گوش هست هنوز پابرجاست و اون موقع هم دکتر سیادتی بهش گفته بود که تا به حال درمانی براش کشف نشده- بعد از اون پدرم در سفر های مختلفی هم که به خارج از ایران داشته دکتر رفته و اونها هم راه حل قطعی براش ندارن- البته اخیرا شنیدیم که دستگاههایی مثل سمعک در امریکا امده که با تشخیص فرکانس وزوز گوش فرکانسی رو ایجاد میکنه که باعث میشه شما دیگه اون وزوز رو نشنوید و احساس راحتی کنید. البته پدرم میگه من دیگه به صداش عادت کردم و باش مشکلی ندارم

5. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

والا گوش من که خدارو شکر فعلا خیلی نیس اگه بیشترازاین نشه که خوبه میتریم ازاینی که هست بیشتربشه خدانکرده !!!

iphone4
    v/5.1
    j...

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض وزوز گوش

با سلام .

من یک هفته پیش تقریبا گوش چپم گه گاهی می گرفت به طوری که کیپ میشد و شنوایی کاهش پیدا می کرد بعدش هم این وزوز گوشم شروع شد .

واقعا خیلی بد هست چون حسش کردم درک می کنم که دیگران که این بیماری رو دارند چی می کشن در هر صورت به دکتر رفتم گفت داخل گوشت جرم خیلی زیاد هست و باید شست شو کنی . الان یه ساعتی هست که از شستشو گوش اومد . خدا رو شکر الان کاملا خوب شده و اصلا صدا نمی ده از طرفی وقتی شستشو کرد خیلی جرم داخل گوشم بود به قدری که خشک شده بود و به بزرگی یه هسته البالو رسیده بود . ولی خوب الان خوب شد . این هم بگم که قبل از شستشو یه قطره بهتون میدن که باید به مدتی که پزشک میگه توی گوشتون بریزید که جرم ها از حالت خشکی بیرون بیاد و عمل شستشو رو راحتر کنه . وقتی هم قطره رو استفاده می کنید چون باعث باز شدن بیشتر جرم ها میشه ممکنه که گرفتگی و صدای گوش هم بیشتر بشه .

انشاالله که خدا همه بیمار ها رو شفا بده . مریضی بد چیزی هست تا وقتی هم سالم هستیم قدر سلامتی مون رو نمی دونیم .

8. این کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

با سلام .

من یک هفته پیش تقریبا گوش چپم گه گاهی می گرفت به طوری که کیپ میشد و شنوایی کاهش پیدا می کرد بعدش هم این وزوز گوشم شروع شد .

واقعا خیلی بد هست چون حسش کردم درک می کنم که دیگران که این بیماری رو دارند چی می کشن در هر صورت به دکتر رفتم گفت داخل گوشت جرم خیلی زیاد هست و باید شست شو کنی . الان یه ساعتی هست که از شستشو گوش اومد . خدا رو شکر الان کاملا خوب شده و اصلا صدا نمی ده از طرفی وقتی شستشو کرد خیلی جرم داخل گوشم بود به قدری که خشک شده بود و به بزرگی یه هسته البالو رسیده بود . ولی خوب الان خوب شد . این هم بگم که قبل از شستشو یه قطره بهتون میدن که باید به مدتی که پزشک میگه توی گوشتون بریزید که جرم ها از حالت خشکی بیرون بیاد و عمل شستشو رو راحتر کنه . وقتی هم قطره رو استفاده می کنید چون باعث باز شدن بیشتر جرم ها میشه ممکنه که گرفتگی و صدای گوش هم بیشتر بشه .

انشاالله که خدا همه بیمار ها رو شفا بده . مریضی بد چیزی هست تا وقتی هم سالم هستیم قدر سلامتی مون رو نمی دونیم .
    سلام
    منم دو هفته پیش همین مشکل شما رو دچار شدم یهو دوش گرفتم تو گوش اب با شدت رفت تو گوش یکیش گرفت کمی اومدم بعد چند ساعت گوش پاک کن تا اخر کردم تو گوش بدتر شد یه کم ور میرفتم خوب میشد جرم گوشام زیاد شده بود باز چند ثانیه بعدش میگرفت از همون جرم گوش بود بعد 4-5 روز وزوز گوش هم شروع شد اصلا اعصابم خرد شده بود که بعد یه هفته خوب شد ولی مطمئننا منم باید برم شستشو بدم

10. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض وزوز گوش

سلام
    منم دو هفته پیش همین مشکل شما رو دچار شدم یهو دوش گرفتم تو گوش اب با شدت رفت تو گوش یکیش گرفت کمی اومدم بعد چند ساعت گوش پاک کن تا اخر کردم تو گوش بدتر شد یه کم ور میرفتم خوب میشد جرم گوشام زیاد شده بود باز چند ثانیه بعدش میگرفت از همون جرم گوش بود بعد 4-5 روز وزوز گوش هم شروع شد اصلا اعصابم خرد شده بود که بعد یه هفته خوب شد ولی مطمئننا منم باید برم شستشو بدم
    با سلام .

حالا حتما پیش دکتر برید سریع یه چک می کنه بهتون می گه که جرم داره یا نه . ولی حتما توی اولین فرصت برید .

12. این کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال metallover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

وزوز گوش اگر با سرگیجه هم همراه باشه میتونه نشونه سندروم منیر باشه که یکی از بیماریهای بدقلق گوشه و بیمار باید مدتها دارو بخوره.

14. این کاربر از metallover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •