تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 11 از 11

نام تاپيک: quick lunch کجاست؟

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماشالااااااااااااا ، خب شما از همه اینا مگه همزمان استفاده میکنی ؟؟؟ من روی دسکتاپ یه پوشه با نام Software ایجاد کردم و آیکون تمام برنامه ها رو داخلش کردم و بعد این پوشه رو تو تسک بار پین کردم ، همین !
    راستی کدوم یکی از برنامه های پخش --- با کیفیت تر هست تو 7 ؟ کارت منم Skystar هست و از برنامه DVBViewer اون استفاده میکنم که کیفیتش بدنیست و از کدک Elecard رجیستر شده برای MPEG-2 یا TS استفاده میکنم .
    از کدوم برنامه و کدک راضی هستی ؟

مرسی مهدی جان ، برای کانالای HD منم از Core AVC استفاده میکنم . برای کانالای غیر HD یا معمولی که فرمت MPEG-2 دارن کدوم کدک رو پیشنهاد میدی ؟ ffdshow , microsoft dvt کدک های خوبی نیستن و با EVR ویندوز 7 زیاد جالب نشون نمیدن ، در حقیقت نور رنگ ها رو بیش از حد روشن میکنن .
    برنامه --- Dream هم برای دانلود آفلاین شنیدم خوبه ولی برای پخش تعریفی نداره . progDVB هم که فقط برای پلاگین کانالای کددار استفاده میکنم و کیفیت پخشش جالب نیست .
    من هم از Elecard رجیستر استفاده میکنم . خیلی امتحان کردم.توی 7 و EVR بهترین کیفیت پخش رو میده.
    راستش توی پلیرها از DVBViewer بیشتربن کیفیت رو میگیرم.بعد اون هم Winclip و SkyView رو بهتر دیدم.
    ولی توی راحتی کار اول DVBViewer بعد DVBDream.توی HD هم که Core AVC عالیه.
    واسه افلاین هم از Fishsat استفاده کن.

2. 2 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •