تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید پرینر برای چاپ روی سی دی

اگه نباشه جاش خالی می مونه JVC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

شما از هر جوهری که مخصوص پرینترتون باشه میتونی استفاده کنی فرقی نداره چیزی لازم نیست عوض شه
    جدیدا شنیدم بعضی ها میگن پرینترهای اپسون رو خاموش نکنی بهتر کارمیکنن و مدام روشن بزارید ولی من این حرف رو قبول ندارم به نظرم هر وسیله برقی وقتی استفاده نداره کلا بهتره برقش قطع بشه
    راستی شما که تازه خریدی p50 رو سیستم تخلیه براش تعبیه کرد فروشنده؟ اگه نه حتما انجام بدید تا نو هست
    سیستم تخلیه چی ؟ به چه صورت ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bestmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

به این تایپیک مراجعه کنید اونجا توضیح کامل دادم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از bestmovie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چجوری میتونم یه عکس رو در نهایت رنگ کامل و زیاد پرینت کنم ؟ با فوتوشاپ پیرینت میزنم انچنان قوی نیست

اونجا که بودم یه تست عکس برام زد پرم ریخت از بس کیفیتش بالا بود ... زمانم زیاد برد...ولی من میزنم زود میزنه میاد بیرون کیفیتشم خیلی عالی نیست...حتی تو تنظامات پرینترم گذاشتم رو BEST Photo
    Last edited by JVC; 20-02-2012 at 20:52.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کیفیت چاپ به خیلی عوامل بستگی داره اول از همه کیفیت عکسی که چاپ میکنی دوم کاغذ چاپ سوم تنظیمات پرینتر
    رو چه نوع کاغذی برای شما چاپ کرد فروشنده؟
    توی تنظیمات روی best photo بزارید و در قسمت تنظیمات کاغذ هم کاغذ مورد نظرتون رو تغییر بدید تا کیفیت هم تغییر کنه توی قسمت advanced هم میتونید تغییرات بدید تا کیفیت چاپتون تغییر کنه و به دلخواهتون برسید

6. 2 کاربر از bestmovie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من میخوام با نرم افزاری به غیر از نرم افزار خود epson پرینت cd/dvd بگیرم این پیغام میاد..با نرو و cd label deluex امتحان کردم جفتش این امد...ولی با نرم افزار خود epson مشکلی نداری و میگیره ( Print Cd )

مشکل بعدی که دارم اینه که من وقتی میرم تو تنظیمات پرینتر رنگ های سیاه و زرد رو خیلی زده رفته...اینجوری که این زده من 50 60 تا دیگه پرینت بگیرم که تموم شده !! ایا این مقدار ، مقدار صحیحی هست ؟ یا این که الکی زده ؟ من به تانکم که نگاه میکنم میبینم که همشون رو یه خطن

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خوب مشکل اولی رو فهمیدم...فقط دومی مونده

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست من اینکه نرم افزار پرینتر چی نشون میده مهم نیست شما توجه نکن به این وقتی شما به اندازه ای پرینت گرفتی که مخزن ریست خواست ریست که کردی دوباره پر میشن

10. این کاربر از bestmovie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

JVC

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز..

مخزن رو چجوری ریست میکنن ؟؟ پیغامی چیزی میده ؟

یه سوال دیگم داشتم اونم این بود که من با نرم افزار نرو رو DVD پیرینت زدم کج زد پرینت رو دیسک رو...شما با نرو چاپ گرفتید رو DVD ?

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

وقتی ریست بخواد چراغ جوهر پرینتر قرمز میشه بعد شما باید چراغ جوهر رو چند بار بزنی کارتربج حرکت میکنه به سمت چپ وقتی دوباره برگشت سمت راست حالا شما باید دکمه کوچیکی که رو کارتریج هست رو چند ثانیه نگه داری و بعد دکمه جوهر پرینتر رو بزنی به این میگن ریست مخزن
    من با برنامه خود اپسون روی دیسک چاپ میکنم چون خیلی سادست و کار کردن باهاش راحته البته از برنامه p50 استفاده نمیکنم چون زیاد خوشم نیومد از برنامه r290 استفاده میکنم که خیلی عالیه میتونید دانلود کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

وقتی ریست بخواد چراغ جوهر پرینتر قرمز میشه بعد شما باید چراغ جوهر رو چند بار بزنی کارتربج حرکت میکنه به سمت چپ وقتی دوباره برگشت سمت راست حالا شما باید دکمه کوچیکی که رو کارتریج هست رو چند ثانیه نگه داری و بعد دکمه جوهر پرینتر رو بزنی به این میگن ریست مخزن
    من با برنامه خود اپسون روی دیسک چاپ میکنم چون خیلی سادست و کار کردن باهاش راحته البته از برنامه p50 استفاده نمیکنم چون زیاد خوشم نیومد از برنامه r290 استفاده میکنم که خیلی عالیه میتونید دانلود کنید
    بسیار ممنونم...چراغ جوهر کجاست ؟

نرم افزار پرینت CD
    R290 از کجا دانلود کنم ؟ واسه خود P50 که اسمش PRINT CD هست
    Last edited by JVC; 25-02-2012 at 20:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •