سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه کمکی به من میکنی ثواب داره خدایی ممنون مرسی.برات پیغام فرستادم.
سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه کمکی به من میکنی ثواب داره خدایی ممنون مرسی.برات پیغام فرستادم.
دوست عزیز همه اینایی که گفتیو Gx680 و Gx780 دارند! 680 فقط FHD نیست!![]()
سلام بله منتها من میگم Cpu این 2760 هست سی پی یو شما احتمالا 2630 باشه اینی که من خریدم جدیدترین پردازنده اینتل قابلیت ارتقا تا 3.3 گیگاهرتز رو داراست بعدشم خدایی حالا نه بگم جنس شما رو خراب کنم MSi قابل مقایسه با سونی نیست.قبول داری؟منم پول نداشتم 1 میلیون و 500 از مادرم قرض کردم خریدم نه بگی من ملیونرم حالا شما خریدید این مدل MSi رو؟![]()
سلام خوب منظور منم این بود که CPU های msi Gaming همشون 2670 هستند برای خودمو فکر کنم بشه تا 2920 ارتقا داد!
بله من GX780 خریدم! مبارکتون باشه! در مورد کیفیت سونی نمیدونم لابد خوب هست که هیگن خوبه ولیکن من هم دادشم هم بابام هم پسر عمه ام هم پسر داییم سونی وایو دارند زما خودشون مدلای بدی نبوده ولی از لحاظ پرفرمنس که ببخشید به درد نمیخورند!! من برام چیزی که میشنوم مهم نیست پرفرمنس و کارایی مهمه حتی اگه مایه دار بودم و موقعیتشو داشتم که برم از اونور لپ تاپ بگیرم یا Alienware M18x میگرفتم یا GT780 به هر حال پول اسم نمیدم! اپل و سونی100% کیفیت خیلی خوبی دارند ولی برای منی که دنبال کاراییم به دردم نمیخوره و دنبالش نمیرم!
الان بالاترین گرافیکی که رو اپل هست 6770 هست که در حد 555 هست! بالاترین گرافیکی که رو سونی هست 540 هست که اینه بنچمارکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینارو برای پست قبلی نوشته گفتم یه موقع سوء تفاهم پیش میاد پاک کردم:
محض اطلاعتون بگم که الان همه لپ تاپ های سری گیمینگ ماتریس (msi)سی پی یو2670 روشه! در مورد بک لایت هم که کلا هم 680 هم 780 هر رنگی بخوای با چند استایل مختلف میتونی تنظیم کنی! در مورد صفحه نمایش نمیدونم اونو مقایسشو ندیدم! بلوری هم که تو ایران مصرفی نداره!! که ارزش به قول شما 420 تومن داشته باشه! در مورد تفاوت GT540m و GT555m هم تو سایت notebookcheck بری فرشونو متوجه میشی درسته 555 هم مخصوص بازی نیست! ولیکن حداقل تو کلاس 1 هست از لحظ fps هم 5-15 fps گرافیک 555 بالاتره!
اصلا GT780 و GT683 با این لپ تاپ ها مقایسه نمیشن با G74sx و G53sx مقایسه میشند!
من هر جیزی میخوام بگیرم دربارش یکی 2 هفته ای سرچی میکنم ویدئوها و ریویو ها رو میبینم بعد انتخاب میکنم نه بر اساس شنیده ها!
فقط برای اطلاعات عمومی بود!![]()
چاکرتم من چون عشق سونی هستم و گوشیمم سونی هست Xperia دیگه به هر حال سونی گرفتم زیادم بازی نمیکنم سی پی یو 2630 داریم با 2670 و این اخری 2760 هست اشتباه نکن 2760 کیو ام سونی جدیداش سری F واقعا عالی هستن چه این مال من F236 که 1 ماه کمتره وارد شده چه F237 که 2 هفتس اومده 4 میلیون هم قیمتشه.MSI هم عالیه نداشتم ولی میگن خوبه.ولی کیفیت سونی یه چیه دیگست من نمیگم همه فروشنده ها دوستان و. ... میگن .در ضمن من تو انجمن ir-tci فعالیت میکنم بخش موبایل قبلا هم مغازه کامپیوتر فروشی داشتم حالیمه چی میگی 12 سالم هست تو کار گوشیم ولی این اولین بار هست که لپ تاپ میخرم کلی هم تحقیق کردم تا به این رسیدم از مهرماه تا 8 بهمن که خریدمش خلاصه ازش راضیم نه صدایی نه داغ کردنی اگه 12 ساعتم روشن باشه از کول پدم استفاده نمیکنم فقط فکر کنم ال ای دی از بقل صفحه نمایش باشن سونی ها یه نوری میتابونه وسط صفحه اونم ضعیف و فقط تو تاریکی مطلق شب معلومه تو صفحه سیاه. خلاصه داداش گلم شما هم مبارکتون باشه انشالا به دل خوش.فدات.![]()
دوست عزیز اگه لپ تاپ برای بازی مورد نظر شما باشه ، فرق بین gt555 و gt540 محسوسه و مثلا در یک بازی مثل bf3
گرافیک gt540 روی low و پایین ترین رزولوشن ( 1024*768) و بدون aa می تونه فریم قابل قبول ارائه بده ولی gt555 روی high و رزولوشن 1366*768 و همه ی تنظیمات رو high می تونه فریم قابل قبول ارائه بده و چنانچه aa رو خاموش کنیم ، بازی بدون هیچگونه لگی و روان روان اجرا می شه .
سلام متشکر از شما بله میدونم من تا الان با 540 هم یه بازی نکردم راستش وقتشو ندارم بیشتر پای PC هستم فقط فعلا یه Angry Birds باش بازی کردم.زیاد گیمر نیستم.![]()
MSI Gx780======DISCONTINUED
دیگه تولیدش تموم شد...
من این 3 مدل رو پیشنهاد می کنم که قیمت مناسبی دارند به نسبت کانفیگشون
samsung 300 v5a -s02 core i7 6 DDr3 640 HDD
HP DV6 6091 core i7 8DDR3 750 HDD
acer 8481 core i7 750 HDD 6 DDR3
خیلی وقته!شاید دلیل ارزون بودن GX780 و GX680 هم همین بوده که دیگه تولید نداشته خواستن همه رو بدن بره!
ولیکن این دلیل به بد بودنشون نمشیه!
وقتی فرق GX780 با GT780 نهایت 100 دلار بوده اگه اشتباه نکنم!! دیگه کسی اونجا نمیره GX780 که GT555 داره رو بگیره که! ارزون تر هم که نمیتونست باشه خیلی چون تنها فرقش تو گرافیکش بود!! اینه که عقل سالم میگه خوب چرا دیگه اینو تولید کنم خرج رو دست خودم بزارم!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)