سلام این همراه اولم خودشو گیر آورده ها این داستان شارژ بیشتر چیه؟ مگه مثلا یه شارژ 2 تومنی بزنم 200 تومن میده پس چرا نمیشه از شارژ هدیه استفاده کرد
سلام این همراه اولم خودشو گیر آورده ها این داستان شارژ بیشتر چیه؟ مگه مثلا یه شارژ 2 تومنی بزنم 200 تومن میده پس چرا نمیشه از شارژ هدیه استفاده کرد
شارژ هدیه رو فقط میتونی داخل شبکه خود همراه اول استفاده کنی و اینجور که من متوجه شدم باید صبر کنی اعتبار اصلی تموم بشه بعد خودش از اون استفاده میکنه
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
دوستان من سیم کارتم مال شهره دیگه ای هست و الان برام جابجایی میندازه هر دوره.چکار کنم جابجایی نندازه؟راستی سیم کارت مال پدرم هست و اگر بخوام به اسم خودم کنمش چی نیاز هست و هزینش چقدر میشه؟مرسی
نیازی نیس شما کاری بکنید بطور اتومات وقتی تماس داخل شبکه داشته باشید از شارژ هدیه کسر میشه و شما با گرفتن دستور باقیمانده شارژ میزان هدیه مصرفیتون براتون از طرف همراه اول مسج میشه
برای این کار مییایست صاحب سیم با شناسنامه وکارت ملی وکپیش و مدارک سیم وشمابعنوان صاحب جدیدبامدارکتون به دفترخدمات پستی برید و هزینه اش سه هزارتومن برای سند وانتقالش میشه
درسته من امتحان کردم فقط داخل شبکه س با این تفاوت که اول از شارژ هدیه کم میشه بعد شارژ اصلی . فقط یه بدی این طرح اینه که مسسج رو شامل نمیشه ومکالمه هست فقط
نمیشه کاری انجام داد شما باید سیمکارت شهری که در آن هستید رو خریداری کنید.
دوستان یه سوال من میخوام برم سربازی بعد سیم کارتمو درآرم و گوش خاموش بمونه سیم نمیسوزه و یا به کسی
تعلق نمگیره تکلیفش چی میشه اگه سیم کارت مثلن تا 4و5ماه خاموش باشه گوشیم..ایرانسله سیمم؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام . من سیمکارتم (اعتباریه) سند نداره ولی بنام خودمه. چطور سند دارش کنم؟ایا لازمه اصلا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)