6870 هر برندی که ارزون تر گیر میتونی بیاری بخر!! ولی من سافایر رو می پسندم
6870 هر برندی که ارزون تر گیر میتونی بیاری بخر!! ولی من سافایر رو می پسندم
اگر کارت رو برای آورکلاک حرفه ای میخواین و قصد افزایش فرکانس رو دارین، گزینه اول توصیه میشه. در غیر اینصورت
فرقی بین مدلهای رفرنس حس نمیشه. فقط سعی کنید از برندهایی که مدارهای تغذیع کارت رو تغییر دادن، کمتر
خرید کنید.
این حرف شما خیلی خیلی کلی هست. و باشرایطی که در بالا گفتم باید سنجید بشه و اینکه آیا کارت مدل رفرنس
هست و یا اینکه غیر رفرنس و برای آور کلاک.
اگه توجه کنین مثلا برند ASUS بیشتر کارتاش رفرنس نیست چرا!؟ چون کولینگ خوبی روش بکار میره بالا تر از حد نرمالشه در نتیجه گرون تره!!!چون طرف راحت می تونه اور کنه
حالا کارتایی مثل سافایر و... که کولینگ خوبی براش بکار نرفته درنتیجه در حد ریفرنسشه!!
برای اور در حد انفجار خوب نیستند در نتیجه ارزون تره!!
یعنی به نظر شما 6850 بهتره از 6870 که میگین گزینه اول؟
باز هم این حرف کلیت نداره. چون همین برند سافیر هم دارای کولینگ پیشرفته ای هست که مبتکرش خوداین شرکت
هست که در سریهای Vaiper وسریهای دیگه به خوبی قابل مشاهده هست. پس کولینگ ضعیف دلیل بر ارزانی نیست بلکه باید متریال و برد و ... رو هم اعمال کرد .
منظور من برند MSIبود نه مدل 6850 و در اینکه 6850 قدرت کمتری داره شکی نیست. ولی باید دید که این مدلی که
دوستمون نام بردن Towin Frozen IIهست یا III و با توجه به نیازشون انتخاب کرد.
من کلی گفتم باز بحث مدار و برد و... جداست
نه همه مدلا سافایر الان این 6870 که نگا کردم کولینگ قابل قبولی داره
ولی سافایر از نظر کولینگ نسبت به MSI یا Giga کم میاره مخصوصا موقع انفجار گرافیک!!(اور)
من خودم تقریبا همه برندا رو استفاده کردم!!
گیگا،ایسوس،سافایر،زوتاک، پالیت،گینوارد و EVGA
با اینا هیچ کدوم به مشکلی بر نخوردم ممکنه از خیلی چیزا مثل مدارا چیپ ها خازنا و... از جنسای درجه 1 ساخته شده باشه
و بعضی ها درجه پایین باشن ولی برای من پرفومنس GPU متناسب با قیمتش برام مهمه!!!(اورش هم جای خودش)
Last edited by BMW.M3_E46; 23-02-2012 at 02:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)