ه ک مودم وایرلس رو نمیشه ردیابی کرد و احتمال پیدا کردن منتفی هست
ه ک مودم وایرلس رو نمیشه ردیابی کرد و احتمال پیدا کردن منتفی هست
بله می تونه
این کار خودش یه نوع دزدیه البته باعرض معذرت
فقط میخوام ببینم چه جوری میشه این کار رو کرد
نمیخوام ازش استفاده کنم
سلام.
با برنامه AirCrack تحت لینوکس و جدیداً ویندوز میشه پسورد WPA و WEP رو پیدا کرد. اما حتی وایرلس هم قابل ردیابیه. پس پیشنهاد نمیشه این کار رو بکنین چون به راحتی طرف مقابلتون میتونه دستگاههای متصل به اکسس پوینتش رو ببینه و اونا رو بلوکه یا ردیابی کنه. حتی اگر کمی دانش شبکه داشته باشه، میتونه از اتصال شما به اکسس پوینتش سوء استفاده هم بکنه. به هر حال به دردسرش نمیارزه و صد البته کار انسانی هم نیست. بهتره از همون مخابرات اینترنت بگیرین و خیالتونو راحت کنین.
موفق باشید.![]()
نمیتونه !!!
یعنی راهی وجود نداره ! فوقش مک ادرس مودم ه ک کننده و یه سری کد های hash مربوط به مادربورد و سخت افزار رو میشه ردیابی کرد که نمیشه از طریق اونها خود ه ک کننده رو پیدا کرد
آقا حرف شما درست. نمیونه. این بحث میتونه و نمیتونه تموم بشه فقط...![]()
خیر شبکه های وایرلس سکیورد شده با WPA2 رو به این راحتی ها نمیشه ه-ک کرد.
فکر کنم منظور منو متوجه نشدین. منظورم از ردیابی، ردیابی مکانی سیستم مهاجم نیستش. بلکه ردیابی اطلاعاتیه. مثلاً راحت میشه اسم کامپیوتر مهاجم، نام یوزهای تعریف شده روی سیستم، یوزر در حال کار با سیستم و نام صاحب کامپیوتر (نامی که موقع نصب ویندوز وارد میکنیم) رو پیدا کرد. این اطلاعات واسه ردیابی و تشخیص شخص مهاجم کافیه. نیست؟
در مورد WPA2 هم که ورژن امنتر WPA هستش، تجربه ای ندارم. ولی مطمئناً راهی واسه نفوذ بهش وجود داره.
اقا جان نخوردیم نون گندم اما دیدیم دست مردمه ک مودم وایرلس رو نمیشه ردیابی کرد و احتمال پیدا کردن منتفی هست
سه سوت هم از طریق ماهواره مکانتو پیدا میکنه هم میتونه حتی از تو سیستمت فایلهاتو برداره مثلا عکس خانوادگی یا دفتر خاطرات یه هر چیزی که بتونه از اون طریق تو رو به شیرنی خوردن بندازه ( قصد توهین نداشتم کلی گفتم)![]()
ماهواره؟ نه. اینطور که پیداست نون گندم رو حتی تو دست مردم هم ندیدین...
برد مکانی این تکنولوژی خیلی محدود و حداکثر چند ده کیلومتره. اونم با تجهیزات خاص. امکان اینکه مثلاً لپ تاپ شما از طریق وایرلس و بوسیله ماهواره ردیابی بشه از نظر فنی کاملاً غیرر ممکنه.
ولی در مورد اطلاعات شخصی، در صورت ضعف توی تنظیمات امنیتی سیستم یا تجهیزات بی سیم، وایرلس راحت شکست میخوره و یجورایی حق با شماست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)