بازی دیشب بارسا و لورکوزن که چنگی به دل نزد....ببینیم از بازی میلان و آرسنال چی در میاد
بازی دیشب بارسا و لورکوزن که چنگی به دل نزد....ببینیم از بازی میلان و آرسنال چی در میاد
البته به نظرم بازی بد لورکوزن بود که روی کیفیت بازی تاثیر گذاشته بود و هیچ چیز خاصی از این تیم ندیدم
لورکوزن اومده بود که فقط کمتر گل بخوره و اصلا هدف مشخصی نداشت و این مسئله توی ضد حمله های ضعیف این تیم هم مشخص بود که خیلی راحت در ضد حملات توپ رو از دست میدادن.
خیلی کند بازی میکردن ...مخصوصا توی دفاع که روی پاس هایی که در عمق دفاع بود راحت جا می موندن
به هر حال امیدوارم بازی امشب زیبا باشه به همراه پیروزی میلان![]()
گزارش روز: مسی، پی چی چی کنونی چمپیونزلیگ با 7 گل خارج از خانه
ستاره آرژآنتینی هر7 گلش در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا را در خارج از خانه به ثمر رسانده است
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسلونا در دیدار سه شنبه شب تیمش مقابل بایرلورکوزن زحمت زیادی کشید و در نهایت مزد تلاشهایش را گرفت.
در دقیقه 88 بود که ستاره آرژانتینی توانست برای بارسا گلزنی کرده و نتیجه بازی را 3-1 کند تا هفتمین گلش در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا را به ثمر رسانده باشد.
او در مینسک دوبار دروازه باته بوریسوف را باز کرده بود و در مصاف با ویکتوریا پلژن به سه گل رسیده بود و یک بار هم دروازه
میلان را باز کرده بود.
عملکرد قابل قبول آبی اناریها دردیدارهای خارج از خانه شان در اروپا، دقیقا برعکس عملکرد خارج از خانه نه چندان مطلوب آنها در لالیگاست.
مسی اکنون با رکورد گلهای خارج از خانه بازیکنان در لیگ قهرمانان اروپا ی لیت من (6-1995)، آنری (3-2002) و کرسپو (3-2002) برابری کرده است
بارسا در هر 4 دیداری که در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا در خارج از خانه برگزار کرده به پیروزی رسیده است.
ونگر، نگران کیفیت چمن سین سیرو : چمن هنوز صاف و هموار نیست
مربی فرانسوی نگران کیفیت زمین چمن ورزشگاه میلان است و فقط به برد دراین بازی فکر می کند
سایت گل- آرسن ونگر مربی فرانسوی آرسنال نگران کیفیت زمین چمن میلان در آستانه دیدار امشب است
امشب و در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا دو تیم میلان و آرسنال مقابل هم قرار خواهند گرفت.
مربی فرانسوی آرسنال اکنون نگران آن است که زمین چمن نامناسب سن سیرو برای تیمش مشکلاتی را ایجاد کند. ونگر در صحبتهایی گفته:« اندکی نگران کیفیت زمین چمن هستم. زمین چمن ایده آل و مناسب به نظر نمی رسد و امیدواریم که درزمان برگزاری بازی شرایط بهتر شود.»
ونگر ادامه داد:« آنها اخیرا زمین را آماده کرده اند و می دانید که زمانی که به تازگی چنین کاری را کرده باشید، اوضاع به چه ترتیب است. اندکی طول می کشد تا چمن جا بیفتد و صاف و هموار شود. در حال حاضراصلا شرایط این طور نیست.»
مربی توپچی ها در انتظار یک بازی تهاجمی از سوی تیمش است و به این نکته اشاره کرد که آرسنال به دنبال تکرار نتیجه مصاف دو تیم در سال 208 که با برد 0-2 توپچی ها همراه بود، است
ونگر گفت:« اگر فکر می کردم که ما شانسی برای برد دراین بازی نداریم، در خانه می ماندم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Ghazal Ziari
2012/2/15
میلان - آرسنال با سوت مجارستانی
داور 189 سانتی مجارستانی در فصل قبل یک بازی لیگ اروپا و شش بازی در لیگ قهرمانان اروپا را قضاوت کرد
سایت گل- دیدار امشب آرسنال – میلان در لیگ قهرمانان اروپا را داوری از کشور مجارستان سوت خواهد زد.
ویکتور کاسای متولد دهم سپتامبر 1975 تاتاباتیای مجارستان است.این داور جوان سی و هفت ساله از سال 2003 وارد لیست بین المللی شد و در همان سال در بازی لوکزامبورک و اسلواکی اولین قضاوت بین الملی اش را انجام داد.
کاسای مهمترین خاطره داوری اش را قضاوت فینال المپیک و حضور در جام جهانی می داند.او تا کنون در رقابت های زیر 20 سال جهان ، یورو 2008 ،المپیک 2008 و جام جهانی 2012 حضور داشته که در تمام این تورنمنت ها عملکرد رضایت بخشی از خود بر جای گذاشته است.
کاسای در جام جهانی اخیر نیز 4 قصاوت انجام داد که شامل این بازی ها می شود:
برزیل- کره شمالی
مکزیک – اروگوئه
آمریکا – عنا
آلمان – اسپانیا
کاسای مهمترین خاطره داوری اش را قضاوت در فینال المپیک و حضور در جام جهانی می داند.
داور 189 سانتی مجارستانی در فصل قبل یک بازی لیگ اروپا و شش بازی در لیگ قهرمانان اروپا را قضاوت کرد که البته مهترین ان فینال این رقابت ها بود. جایی که باسلون و منچستر در ویمبلی انگلستان با سوت قضاوت او به میدان رفتند.
کاسای قدم در راه ساندر پل دیگر هموطنش می گذارد که سال ها در سطح اول فوتبال جهان قضاوت می کرد.
ویکتور کاسای البته برای فبفا انقدر با اهمیت است که در سال 2011 به عنوان بهترین داور سال جهان برگزیده شد. عنوان با ارزشی که کیفیت بالای کار این داور را نشان می دهد.او در این رده بندی بالاتر از داورانی همچون هاوارد وب، روشان ایرماتف، ولفانگ استارک و فرانک دبلیکر که همگی از داوران مطرح جهان هستند قرار گرفت.
کاسای در 5 قضاوت اخیرش در اروپا 23 بار از کارت زرد و سه بار از کارت قرمز استفاده کرده که این امار حاکی از این است که او دست به جیبش خوب است و هیچ ابایی ندارد که کارت های رنگی اش را به حراج بگذارد.
ویکتور کاسای در 73 قضاوت بین المللی که انجام داده 19 پنالتی گرفته که 11 بار برای میزبان و 9 بار برای تیم های مهمان بوده. او همچنین 283 بار از کارت زرد استفاده کرده که 128 بار به میزبان ها اخطار داده و 155 بار نیز کارت زردش به تیم مهمان داده است.11 بار نیز بازیکنان را اخراج کرده که 8 بار کارت قرمزش برای میزبانان بوده و سه بار برای تیم های مهمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیرحسین البرز
2012/2/15
تصاویری مربوط به حضور هوادران خارج از ورزشگاه سن سیرو قبل از بازی با میلان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نواک ژوکوویچ مرد اول تنیس جهان وارد ورزشگاه سن سیرو شد تا از نزدیک شاهد بازی تیم محبوبش میلان باشه
ببینیم پا قدم ژوکوویچ برای میلان چطوریه و بازی امشب چی میشه!
تبریک میگم به همه طرفدارای میلان از جمله خودم
بازی عالی بود, تنها ناراحتیم اینه که باید راحت 6 تا میزدیم که با بی دقتی فرصتا از دست رفت.
زلاتان هم که مثله همیشه فوق العلاده بود, واقعا بهترین سنتر فوروارد حال حاضره.
انتقام شیرینی بود
به به کیف کردم از این تیم میلان!
چه بازی رونی و سرعتی از این تیم شاهد بودیم!!
فان پرسی و فرمالن همین ها بودن؟؟
Last edited by H A M A S; 17-02-2012 at 17:21.
من از بالا اومدن تیم های ایتالیایی جدا لذت می برم .
میلان خیلی خوب بود .
حداقل واسه من که بارسایی هستم ، مشخص شد که میلان رو نباید دست کم گرفت .
با این نتیجه ای که گرفت می شه گفت 4 تیم ، بارسا -رئال -میلان- بایرن جزو مدعیان اصلی این جام هستن .
دو فصل پیش با اینتر هم گروه شدیم 4 امتیاز ازش گرفتیم بعدش حذفمون کرد
امسال هم 4 امتیاز از میلان گرفیتم ، شانس بیاریم آتشفشانی فوران نکنه
ناپولی هم با اون مثلث وحشتناکِ کاوانی ، همسیک ، لاوتزی بعید می دونم
جلوی چلسی-ی که الان توی بحران هست ، به مشکل بخوره .
امیدوارم زودتر ایتالیا دوباره 4 سهمیه ای بشه ، با این سری آ اوج گرفته بی انصافیه که
فقط 3 سهمیه از ایتالیا برن چمپیونز لیگ !
+
در مورد بازی لورکوزن - بارسا هم باید بگم
دلیل اینکه بازی ساکنی شاهد بودیم این بود که لورکوزن 10 نفره
توی زمین خودش همه فضاها رو به خوبی بسته بود.
جالب اینجاست 3 تا گل رو از سمت چپ دفاعی خودشون خوردن.
گل مسی هم آلوز از سمت چپ دفاعشون نفوذ کرد.
نیمه دوم بازی بهتر شد چون لورکوزن جلو کشید .
توی این شرایطی که بارسا خسته هست ، با اینهمه مصدوم
و نتایج ضعیف توی لیگ ، به نظرم نتیجه ی خیلی خوبی بود .
اون هم جلوی تیمی که اینجوری اومده بود توی زمین خودش بمونه .
اگر ژاوی بازی می کرد خیلی کمک می تونست کنه .
دفاع وسط های بارسا هم به نظرم خوب کار نکردن !
هر چی اونا کشیدن سر زدن !
Last edited by Dr.FANOOS; 16-02-2012 at 15:50.
میلان انصافا یکی از بهترین نتایج چند سال اخیر چمپیونز لیگ رو گرفت
خیلی قشنگ بازی کردن مطمئنا اگر بارسا دوباره بهش بخوره به اون راحتی مرحله گروهی شکست نمیخوره
کلا سری آ توی این سالا خیلی بهتر شده بازیها هم خیلی پرگلتر و جذاب تر شده
منم فکر میکنم باید ایتالیا 4 سهمیه داشته باشه
به نظر من دو سهمیه برای آلمان کافیه چون واقعا بیشتر از این توان ندارن توی این چند ساله هم نتایج تیمهای آلمانی مشخصه تقریبا توی این سالها یا توی چهار تیم نماینده نداشتن یا فقط یکی داشتن
اما بارها شده که تیمهای انگلیسی ایتالیایی و اسپانیایی دو سه نماینده داشتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)