سلام,من که کاری نکردم.با توجه به سؤالهای دیگه میخوام این توضیحات را به توضیحات دوستان دیگه اضافه کنم.
این فرمتایی که شما گفتین جزء مولتی مدیا هستن یا فیلم؟یا جفتش یکیه؟
همانطور که در بالا اشاره کردم, بطور کل فایلهای گرافیکی ,فیلم ,صوتی و...را فایلهای چندرسانه ای(multimedia) یا تصویری میگویند.
اون سوالمم تو کیفیت منظورم بود
یعنی بین این فرمت ها،کدومش بالاترین کیفیت ممکنه رو داره؟
شما باید توجه داشته باشید که هر کدام این فرمتها(flv و mp4) برای استفاده خاصی است.mp4 فرمت موبایل است.یعنی اگر با موبایلتان فیلمی بگیرید,فرمت آن mp4 است که همان را اگر بخواهید در پلیر خانگی ببینید باید تبدیل بکنید به فرمت DVD تا پخش شود.flv هم فرمتی است که برخلاف فرمتهای دیگر سه ویژگی دارد.اول اینکه فرمتی است که در اینترنت زیاد استفاده میشود,دوم اینکه معمولا حجم کمی دارد,سوم اینکه قابل Streamشدن است(یعنی میتوان بدون ذخیره کردن در کامپیوتر ,فیلم را بطور مستقیم در اینترنت ببینیم).
mkv کجای این ردس؟
در اصل فرمت کیفیتهای Full_HD و Blu-ray, معمولا MKV میباشد.
بعد این 1024p و 720p چه فرقی با اینا میکنن؟مقدار پیکسل را نشان میدهد.
یعنی منظورم کجای مشخصات یه فایل تصویریو نشون میدن؟
آیا اینا قسمتی از مشخصات یکی از فرمتان یا میتونن جزئی از مشخصات هر فرمتی باشن؟بله,مشخصات یک فایل است.
bluray هم فرمته؟
Blu-ray در واقع نوع جدیدی از DVD است که میتوان روی هر dvd تا 50 گیگابایت اطلاعات ذخیره کرد.البته روش تبدیل فرمت آن با دی وی دی معمولی فرقی ندارد.در ضمن برای رایت هم باید رایتر Blu-ray داشته باشید.در حال حاضر این فرمت یکی از بهترین کیفیتها را دارد.