عجب !
بهتره شوخی و مزاح را کم کنیم علی / وگرنه الان یکی میاد پست میده ، لطفا تاپیک را از روال اصلی خارج نکنید ! (( این روزا مُد شده ، ملت تِز اینجور پست ها را بدهند !!!))
دریغ از اینکه .......
پروفایل خدمتت میرسم تا درست با من حرف بزنی![]()
عجب !
بهتره شوخی و مزاح را کم کنیم علی / وگرنه الان یکی میاد پست میده ، لطفا تاپیک را از روال اصلی خارج نکنید ! (( این روزا مُد شده ، ملت تِز اینجور پست ها را بدهند !!!))
دریغ از اینکه .......
پروفایل خدمتت میرسم تا درست با من حرف بزنی![]()
Last edited by Karkas20; 12-02-2012 at 12:00.
منم بهت تبریک میگم مسعود جان!
![]()
به به مبارکه مسعود جان خیلی خوشحال شدم
![]()
سلام
تبریک صمیمانه من را هم پذیرا باش امیدوارم درتمام مراحل زندگی سلامت و موفق باشید.
عرض سلام و ادب دارم خدمت همه کاربران عزیز خصوصا دوستان مهربانم.
همونطور که بعضی از شما میدونید من مدتی غیبت داشتم و در خدمتتون نبودم.
بنابراین همینجا فرصت رو مغتنم میدونم تا از دوستانی که از من پاسخی دریافت نکردن عذرخواهی کنم.
از همه شما که من رو یاری و حمایت کردید صمیمانه تشکر میکنم.
از این به بعد بیشتر به کمک و همیاری شما نیاز خواهم داشت.چرا که به عقیده من مدیران و ناظران اصلی خود شما هستید.
جا داره اینجا از زحمات دوست عزیزم محمدرضا(Dr Haniball) که ناظر قبلی انجمن بودن تشکر کنم.
امیدوارم با همراهی و پشتیبانی شما عزیزان بتونیم انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی رو به محیطی به مراتب تخصصی تر،منظم تر و در عین حال صمیمانه تر تبدیل کنیم.
سلام به همگی و *Batman* عزیز
ابتدا تشکر میکنم بابت زحمات ناظر خوب سابقمون جناب Dr Haniball ، که همه ما از ایشون مطالب مفید و ارزنده ای فراگرفتیم، من چون زمان تودیع جناب Dr Haniball اینجا نبودم، بنابراین فرصت را غنیمت شمردم تا همینجا از ایشون تشکر بکنم، و امیدورام که همیشه موفق و سلامت باشند.
و همچنین تبریک گرم نثار جناب *Batman* عزیز، و این انتخاب شایسته را به ایشون و همه بچه های فروم تبریک عرض میکنم و خوشحالیم که حضور ایشون را در کنارمون احساس میکنیم. و امیدورام که این روند مناسب فروم همچنان ادامه داشته باشه و با حضور جناب *Batman* هم بهبود پیدا بکنه.
عرضی نیست، آرزوی موفقیت برای ناظر جدید و همه دوستان دارم![]()
سلام خدمت همه دوستان این تاپیک خصوصا مسعود جان
من هم به نوبه خودم این انتخاب بجا و درست رو خدمت همه عزیزان خصوصا دوست و استاد عزیزمون مسعود جان تبریک عرض میکنم
و امیدوارم با حضور ایشون روند تاپیک بهتر و مفید تر ادامه پیدا کنه .
با آرزوی موفقیت برای همه عزیزانم
سلام به همه ی دوستان فعال در این انجمن و خصوصاً مسعود جان
من هم به نوبه خودم مانند تمامی دوستان عزیز به سمت جدید آقا مسعود عزیز تبریک عرض می نمایم. امیدوارم همیشه در کارهایت موفق باشی . ما دوستان فعال در این انجمن نیز با شما همکاری لازم را داریم.
برای همه ی عزیزان فعال در این انجمن (خصوصاً مسعود جان ) طول عمر با عزت آرزومندم.
شاد باشید![]()
Last edited by ALI . R; 12-02-2012 at 20:25.
سلام
ببخشید دیررسیدم منزل
مسعود جان تبریک من را هم پذیرا باشید![]()
سلام عزیز
من هم انتخاب شما را به عنوان ناظر انجمن آنتیویروس و نرمافزارهای امنیتی تبریک عرض میکنم و امیدورارم که همیشه و در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)