تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: برس و شانه رو چطوری تمیز کنیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان

اقا من در مورد برس خیلی تحقیق کردم ، دیدم تقریبا به اتفاق نظر میگن که برس بهتره چوبی باشه و سر دندانه های اون گرد باشه تا به پوست سر صدمه نزنه

حالا چرا ؟؟ چون میگن برس پلاستیکی و فلزی هنگام شانه کردن الکتریسته ساکن تولید میکنه و باعث تشدید موخوره و ظریف تر کردن موها میشه که با توجه به اینکه وقتی برس میکشی اگه دقیق بکشی صدای جرفه های ریزی میاد و چسبندگی خاصی بین موها و دندانه ها حس میکنی به نظر درست میاد

بگذریم من رفتم یه برس چوبی خریدم که همه چی بغیر از اون نگه دارنده دندانه ها ک پلاستیک انعطاف پذیره بقیه اش از چوبه به 24 تومن

وقتی اوردمش خونه یه چیزی نظرم رو جلب کرد !! اینکه از چوب هستش دیگه نمیشه مثه برس های فلزی و پلاستیکی برداشت بردش حمام یا راحت گرفتش زیر اب گرم و تمیزش کرد که !!

کسی برس چوبی داشته ؟ چطور تمیزش میکنن ؟؟!

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام به همه دوستاناقا من در مورد برس خیلی تحقیق کردم ، دیدم تقریبا به اتفاق نظر میگن که برس بهتره چوبی باشه و سر دندانه های اون گرد باشه تا به پوست سر صدمه نزنه
    حالا چرا ؟؟ چون میگن برس پلاستیکی و فلزی هنگام شانه کردن الکتریسته ساکن تولید میکنه و باعث تشدید موخوره و ظریف تر کردن موها میشه که با توجه به اینکه وقتی برس میکشی اگه دقیق بکشی صدای جرفه های ریزی میاد و چسبندگی خاصی بین موها و دندانه ها حس میکنی به نظر درست میاد
    بگذریم من رفتم یه برس چوبی خریدم که همه چی بغیر از اون نگه دارنده دندانه ها ک پلاستیک انعطاف پذیره بقیه اش از چوبه به 24 تومن
    وقتی اوردمش خونه یه چیزی نظرم رو جلب کرد !! اینکه از چوب هستش دیگه نمیشه مثه برس های فلزی و پلاستیکی برداشت بردش حمام یا راحت گرفتش زیر اب گرم و تمیزش کرد که !!
    کسی برس چوبی داشته ؟
    چطور تمیزش میکنن ؟؟!
    سلام
    1- برای اینکه برس یا شانه ی پلاستیکی الکتریسیته ی ساکن نگیره کافیه قبل از شانه زدن , کمی آب بگیرین روش و بتکونینش و شانه بزنید
    2- برای تمیز کردن برس از مسواک کهنه استفاده کنین
    اول بدون آب ریختن روی برس فقط با مسواک همه ی موها رو بردارین تا دیگه مویی روی برس نباشه
    بعدش برای تمیز کردنش از شوره و چربی و غیره کافیه نصف قاشق مایع ظرفشوئی رو در یک نعلبکی با آب ولرم قاطی کنین و با مسواک برس رو بشورید و آب کشی کنید
    اگر برس چوبی هست شستشو رو طول ندین
    3- برس چوبی رو برای حمام استفاده نکنید
    بنده نمیدونم چرا برس میبرید حمام اما اگر برای شانه زدنِ موی بلند زیر دوش هست پس از شانه ی پلاستیکی استفاده کنین
    اگر هم موهاتون کوتاهتر از 4 سانت هست میتونین اول موها رو خیس کنین و بعدش شامپو بزنین و با دست موها رو مالش بدین تا شامپو پخش بشه روی همه ی موها بعدش با شانه پلاستیکی که به کف دست میچسبه ,آروم موها و پوست سر رو شانه کنین . این شانه ها برای اونهائی که پوست سرشون شوره میزنه خیلی مفید هست . دست فروشها دارند و مغازه های لوازم بهداشتی و وسائل حمام
    عكسش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-09-2015 at 08:45.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •