تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: برای خرید سیستم صبر کنیم یا اقدام کنیم؟ مساله این است

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

بدبختی اینه که ظاهرا وارداتی هم نیست و همه دارن جنس های سابقشون رو می فروشن و اگر جنسی تموم بشه دیگه گیر نمیاد.
    من دنبال سی پی یو 2500k بودم، تا 2 هفته پیش همه داشتن ولی با قیمتهای بالا، گفتم صبر کنم ببینم نتیجه چی میشه، حالا هم قیمتش باز حدود 50 هزار تومن رفته بالا هم فقط دو سه تا مغازه دارن و اینا هم اگر تمام کنن احتمالا دیگه هیچ جا گیر نمیاد.
    جریان این قضیه چیه؟ آیا واقعا دیگه باید فاتحه واردات قطعات رو بخونیم؟ چرا شرکتها دیگه واردات انجام نمی دن؟
    چه خبره این قدر نگرانی! چه قدر ساده ای! انبار فروشنده ها پر از جنس هست، دارن سواستفاده میکنند از این ادولار

اینا خودشون رو پاره میکنند و جنس به بازار نمیدن تا قیمتها بره بالا و حالش رو ببرند. این است تجارت کثیف!

2. 7 کاربر از yasser1680 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چه خبره این قدر نگرانی! چه قدر ساده ای! انبار فروشنده ها پر از جنس هست، دارن سواستفاده میکنند از این ادولار

اینا خودشون رو پاره میکنند و جنس به بازار نمیدن تا قیمتها بره بالا و حالش رو ببرند. این است تجارت کثیف!
    والا از اون طرف شنیدیم اگه کسی اینکارو کنه مغازش رو پلمپ میکنن!؟

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

بدبختی اینه که ظاهرا وارداتی هم نیست و همه دارن جنس های سابقشون رو می فروشن و اگر جنسی تموم بشه دیگه گیر نمیاد.
    من دنبال سی پی یو 2500k بودم، تا 2 هفته پیش همه داشتن ولی با قیمتهای بالا، گفتم صبر کنم ببینم نتیجه چی میشه، حالا هم قیمتش باز حدود 50 هزار تومن رفته بالا هم فقط دو سه تا مغازه دارن و اینا هم اگر تمام کنن احتمالا دیگه هیچ جا گیر نمیاد.
    جریان این قضیه چیه؟ آیا واقعا دیگه باید فاتحه واردات قطعات رو بخونیم؟ چرا شرکتها دیگه واردات انجام نمی دن؟
    والا اونا هم همین شایعات رو دوست دارن تا قیمتا رو هی ببرن بالا میگن داره قطعات تموم میشه هی
    مشتری ها هجوم میارن برای خرید به قیمت خدا تومن می فروشن حالشو میبرن
    میدونید ما خودمون مقصریم با این کارامون .........همیشه همینجوری بودیم

5. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

والا از اون طرف شنیدیم اگه کسی اینکارو کنه مغازش رو پلمپ میکنن!؟
    کی به کیه
    ممکنه کسی تو مغازش جنس انبار نکنه
    ولی خونه شون که هست

7. 2 کاربر از Amin-Nasim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shahin_barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    p30 forum

پيش فرض

آقا حالا که اینجا بحث قیمت داغه قیمت روز core i7 2500k 2600k رو اگه می شه بدین
    بیا عزیز اینم لینکش شش روز پیش 480 تومن ناقابل!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    p30 forum

پيش فرض

برادران عزیزتر از جان ...آقا همی الان بخری ضرر کردی و هم منفعت...این شد تناقض!!!
    ولی اگه بازم قیمت $دلار$ برگرده به حالت اصلی بازم قیمتا بیشتر از حده....یعنی یک کالایی که اونور مرز 200تومن خریدو فروش میشه اینجا به دست منو شما 260 تومن میرسه...اینم به خیلی از چیزا بستگی داره! که عزیزان یه اشاره ای کردن.
    .................................................. .................................................. ..........................................

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

من یه سوال داشتم..
    الان دلار قیمتش رفته بالا مثلا قطعات کیس چقدر قیمتش بالا رفته ؟ چند درصد ؟
    مثلا CPU دویست هزار تومانی چقدر گرون شده ؟
    من تا قبل از گرون شدن دلار میخواستم اسفند ماه 800 تومان کیس جمع کنم... آیا کلا 100 تومان بیشتر باید بدم..
    ..؟؟ مرسی

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

بچه ها چند روز پیش بازار رضا بودم...یه مغازه قیمت 2500K رو به من 340 داد....به نظر شما بهتره بگیرم یا صبر کنم شاید امیدی به کاهش قیمت ها باشه اگه منطقی بخواهیم در نظر بگیریم بعد از اعلام نرخ 1226 تومن اگه قیمت ها هم بخواد به حالت اول برگرده باز هم چند درصدی رو قیمت قطعات میاد چون دلار 100 تومن گرونتر از سابق شده...مثلا همین 2500 با قیمت 260 تومن سابق ممکنه به قیمت 280 تا 285 تومن فروخته بشه...با این اوصاف من 55 تومن ضرر میکنم...آیا صلاح است و ارزش داره با این قیمت بخرم (((((((((البته به شرط اینکه اگه دوباره برم پیش مغازه دار .. همون قیمت بهم بده اصلا یادم رفت کدوم مغازه بود فقط قیافه ی طرف یادمه)))))))) ....
    یادش بخیر مهر ماه چه قدر قطعات ارزون بود....روزی 1000 بار به خودم میگم چرا اون موقع نخریدم

خدا نسل هر چی دلاله ارزه از زمین برداره که ما رو به خاک سیاه نشوندن

الهی آمین

12. 2 کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    p30 forum

4

بچه ها چند روز پیش بازار رضا بودم...یه مغازه قیمت 2500K رو به من 340 داد....به نظر شما بهتره بگیرم یا صبر کنم شاید امیدی به کاهش قیمت ها باشه اگه منطقی بخواهیم در نظر بگیریم بعد از اعلام نرخ 1226 تومن اگه قیمت ها هم بخواد به حالت اول برگرده باز هم چند درصدی رو قیمت قطعات میاد چون دلار 100 تومن گرونتر از سابق شده...مثلا همین 2500 با قیمت 260 تومن سابق ممکنه به قیمت 280 تا 285 تومن فروخته بشه...با این اوصاف من 55 تومن ضرر میکنم...آیا صلاح است و ارزش داره با این قیمت بخرم (((((((((البته به شرط اینکه اگه دوباره برم پیش مغازه دار .. همون قیمت بهم بده اصلا یادم رفت کدوم مغازه بود فقط قیافه ی طرف یادمه)))))))) ....
    یادش بخیر مهر ماه چه قدر قطعات ارزون بود....روزی 1000 بار به خودم میگم چرا اون موقع نخریدم

خدا نسل هر چی دلاله ارزه از زمین برداره که ما رو به خاک سیاه نشوندن

الهی آمین
    قربون عزیز!
    خودت که همه چیرو گفتی که

14. این کاربر از shahin_barca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

یعنی 60 تومن ضرر بهتر از اینکه یه مدت شاید کوتاه یا بسیار طولانی برای افت قیمت صبر کنم؟؟؟؟
    البته من به دوستانی که در بازار آشنای خیلی خوب و با انصافی سراغ دارند (((که تعدادشون به انگشتان دست میرسه))) توصیه میکنم بسپارند به اون مغازه دار تا در یک لحظه که قیمت قطعه کشید پایین براتون یکی از جیب برداره و بعد باهاش حساب کنید...من خیلی هارو دیدم که اینجوری ضررشون رو جبران میکنن...مثلا همین 2500 قیمتش سه هفته پیش برای چهار ساعت 289 تومن بود...ولی ما که اون موقع نه خبر داشتیم نه آشنا

16. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •