تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپ تاپ + فوری، ممنون.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

ببخشید که زیاد سوال می پرسم
    زیاد از سخت افزار سر در نمیارم .
    سونی بهتر نیست؟ تو همین رنج سونی سراغ ندارید.
    از قیافه لنوو خوشم نمیاد با شرایط کاری من سازگار نیست خیلی خانومی میزنه البته شنیدم لنوو برای کارای گرافیکی خیلی خوبه درسته؟
    بنظر من سونی بهتر از لنوو نیست . تا 1700 هم رقیبی برای y570 یا 6170 و ... نداره
    لنوو خانومی میزنه ؟!!! اولین نفر در جهان هستی که اینو میگی. لنوو یه زمانی به داشتن لبتابهای خشک و ظاهر مردانه معروف بود.
    لنوو y570 خیلی شیکه
    کارهای گرافیکی هم ربطی به برند نداره!

2. 2 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه navidr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنظر من سونی بهتر از لنوو نیست . تا 1700 هم رقیبی برای y570 یا 6170 و ... نداره
    لنوو خانومی میزنه ؟!!! اولین نفر در جهان هستی که اینو میگی. لنوو یه زمانی به داشتن لبتابهای خشک و ظاهر مردانه معروف بود.
    لنوو y570 خیلی شیکه
    کارهای گرافیکی هم ربطی به برند نداره!
    دوست عزیز اگر اشتباه میگم تصحیح بفرمایید من متوجه شدم که y570 y470 به داشتن کیبورد عالی خنک کنندگی قابل توجه و خرکاری زیاد معروفن من لپ تاپ خریدنم نزدیکه فقط اگه بخواید ایرادشو بگید چی هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید؟و سوال دوم اینکه تا اونجایی که من فهمیدم لنوو کمپانی چینی و ibm امریکایی هست این دو تا همکاری مشترک دارن؟

4. 2 کاربر از navidr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز اگر اشتباه میگم تصحیح بفرمایید من متوجه شدم که y570 y470 به داشتن کیبورد عالی خنک کنندگی قابل توجه و خرکاری زیاد معروفن من لپ تاپ خریدنم نزدیکه فقط اگه بخواید ایرادشو بگید چی هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید؟و سوال دوم اینکه تا اونجایی که من فهمیدم لنوو کمپانی چینی و ibm امریکایی هست این دو تا همکاری مشترک دارن؟
    دلیل خنک بودن هم فکر نکنم به کیبورد مربوط باشه. معمولا لبتابهای لنوو داغ شدنهای بیخود نداره. یعنی نه من دیدم و نه شنیدم
    تو بازار هم پشت سر هر برندی ممکنه حرف باشه اما همگی موافقن که لنوو لبتابهای باکیفیت و خرکاره. نمونش مال خودم N500 و پسرخالم g550
    راستش من ایرادی تو y570 نمی بینم.
    IBM جز اولین شرکتها و شاید اولین شرکتی بود که لبتاب ساخت و همیشه لبتابهای صنعتیش معروف بوده و خیلی از کمپانی های بزرگ و اطلاعاتی از IBM استفاده میکنن.
    لنوو یه کمپانی چینی هست که پیشرفت خوبی داشت و چند سال پیش قسمتی از سهام شرکت IBM را خرید و در ادامه تمام سهام IBM را خرید و تو این چند سال لنوو تنوع و فروش خوبی داشته.
    Last edited by zimka_14162; 21-02-2012 at 17:23.

6. 2 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    zimka_14162 جان من این مدل رو ندیده بودم دیشب تو اینترنت سرچ کردم دیدم خانومی که نیست هیچ خیلی هم مردونه وشیکه.از لنوو فقط یه لپ تاپ دیده بودم اونم ماله دوستم بود که چون خیلی چراغ زیرش بود و رنگهای قرمز زیاد توش بکار رفته بود عرض کردم خانومیه .
    از راهنمایی های خوبتون ممنون احتمال زیاد همینو بخرم. دیروز رفتم یه فروشگاه که اگه داره ببینم و ازش بخرم ,گفت قیمتش 1850000 تومنه و اگه بخوای باید برات بدم بفرستن , گفت تو تهرانم نایاب شدن درسته؟
    این قیمت میارزه یا تهران ارزونتره؟
    Last edited by hossein.az; 22-02-2012 at 11:15.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

والله من تهران نیستم، قیمتها در نوسانه و در حال افزایش و اینکه هر جا هر قیمتی داره
    تو گرگان هم من ندیدم راستش. تمام بازار رو بگرد و با کمترین قیمت بگیر .

داره خودمونی میشه navidr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    zimka_14162 جان من این مدل رو ندیده بودم دیشب تو اینترنت سرچ کردم دیدم خانومی که نیست هیچ خیلی هم مردونه وشیکه.از لنوو فقط یه لپ تاپ دیده بودم اونم ماله دوستم بود که چون خیلی چراغ زیرش بود و رنگهای قرمز زیاد توش بکار رفته بود عرض کردم خانومیه .
    از راهنمایی های خوبتون ممنون احتمال زیاد همینو بخرم. دیروز رفتم یه فروشگاه که اگه داره ببینم و ازش بخرم ,گفت قیمتش 1850000 تومنه و اگه بخوای باید برات بدم بفرستن , گفت تو تهرانم نایاب شدن درسته؟
    من نیم ساعته که اومدم خونه پاساژ پارسیان و پایتختو میتونم بگم زیرو رو کردم نبود که نبود.تنها y470 داشتن که فن اوران یدونه داشت همین قیمت 1850 میداد فک کنم 3 مغازه دیگه هم y470 داشتن که در کمال بی انصافی میدادن 2100 .ولی زمانی فن اوران فک کنم یه هفته پیش y570 با هارد ssd میداد 1980 تصمیم با شماست

10. این کاربر از navidr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

سلام

تو تهران هم نایابه .
    فردا دارم میرم بازار ، اگر پیدا کردم ، براتون قیمت میگرم .

اگر یادم رفت ، پ . خ بده .

12. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

تو تهران هم نایابه .
    فردا دارم میرم بازار ، اگر پیدا کردم ، براتون قیمت میگرم .

اگر یادم رفت ، پ . خ بده .

سلام داداش
    من امروز رفتم بازار ، و الان حدود 30 تا لیست دارم ، ولی تو هیچ کدومشون خبری از Y570 نیست ، همکار خودمم لنوو بازه ، اونم نداشت !!!

14. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام داداش
    من امروز رفتم بازار ، و الان حدود 30 تا لیست دارم ، ولی تو هیچ کدومشون خبری از Y570 نیست ، همکار خودمم لنوو بازه ، اونم نداشت !!!
    ازتون واقعا ممنونم
    از بد شانسی منه ,به دریا بزنم خشک میشه.

با 2 تومن لپتاپ سونی سری f که به شرایط من بخوره چی سراغ داری ؟چه مدل؟ مشخصاتشم بدید ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    از راهنماییتون ممنونم بالاخره لنوو Y570 پیدا کردم اما میگه 2300 موندم بخرم یا نه بمونم بعد از عید بخرم .حالا یه سئوال دیگه دارم یکی از دوستام میخواد ایسوس U40 SD بخره میخواستم بدونم خوبه یا نه؟ چه چیزیش قویه چه چیزش ضعیف؟ کلا یه اطلاعاتی بهم بدین ممنون میشم. مرسی
    Last edited by OmidN60; 27-02-2012 at 12:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •