کاربرد سیستم :
دوستان و اساتید گرامی لطف کنن نظر خودشونو بیشتر روی قسمت کارت گرافیک / پاور / هارد / رم اختصاص بدن چون به احتمال 90% بنده همین سی پیو و مادربرد بردارم . چرا سری k !چون فرق 10 هزار تومانی بین سری معمولی و کا که قابلیت اور داره به نظر من 10 تومان ارزشه خریده این پروسسور داره . چرا امادربرد Asrock ؟! چون بنده به عنوان یک برند خوب می شناسم در زمینه مادربرد البته درسته اسوس و msi نیز برند خوبین اما بنده در اینجا نوع چیپ که z68 است و همین طور بیش از همه قیمت مناسب این مادربرد را در نظر گرفتم .
حالا چرا حافظه ssd ؟ چون سرعت و عملکرد و همچنین سرعت بوت و ترانسفر دیتا برام خیلی مهم است در نتیجه از حافظه جامد هم برای ویندوز و هم برای کش کردن بین هارد فیزیکی استفاده خواهم کرد .
می رسیم به قسمت رم : رم قطعا اگه دوال باشه بهتره برای این سیستم اما چون سری ventage دارای هت سینگ بهتری بود من این مدل رو انتخاب کردم البته می دونم که 100% 2 تا اسلات برداشتن سری معمولی نتیجه بهتری داره که امکان زیاد اینکارو انجام بدم
انتخاب برندهای رم نیز از بین corsair / gskill / صورت می گیرد
ودر صورت عدم تهیه به برندهای elexir - pny -adata - team group نیز فکر خواهم کرد !
از بین برندهای رایتر نظر خودم plextor و hp است اما اگر دوستان نظری دارن خوشحال می شم که از نظراشون نهایت استفاده رو ببرم
انتخاب پاور از بین برندهای cooler master - theremaltek - acbel - memonex باشد قطعا بهتر است اگر لگو + داشته باشن که عالییییییییه .
با سپاس
برای این سیستم بهترین کارت گرافیک برای گیمینگ را می خوام و نه واسه طراحی یا رندر مثل 3dmax - maya و ...
پس بهترین از لحاظ تعداد پروسسور - پهنای باند - 128 بیت بودن که در این رنج بیشتر هم نمی توان انتظار داشت باید فکر کرد