اولتیمیت رو نصب کردم حالا چطوری گزینه کانکشن رو بیارم روی دسکتاپ؟
اولتیمیت رو نصب کردم حالا چطوری گزینه کانکشن رو بیارم روی دسکتاپ؟
من اولتیمیت رو روی همون درایوی که استارتر بود نصب کردم حالا توی اون درایو دو تا فولدر هست که چندین گیگ حجم دارن یکی Windows.old که اونو با موفقیت پاک کردم و یکی Windows.old.000 که وقتی میخوام پاکش کنم یه چند تا فایل هست میگه فایل سیستم هستن ممکنه سیستم با اشکال مواجه بشه چکار کنم پاک کنم یا نه؟
برای پاک کردن این فلدر دیگه هم طبق سایت مایکروسافت که گفته پیش برین به اینصورت که ابتدا فایل پایین دان کنید بعدشم داخل درایو c سیو کنید بعدشم داخل سرچ استارت منو دستور cmd رو تایپ کنید روی گزینه مورد نظر کلیک راست بعدم گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدشم داخل اون پنجره دستور پایین تایپ کنید اینتر بزنید بعم کلید y از صفحه کلید به نشانه تایید فشار بدین چند تا روش دیگه هم هست .
rd /s C:\windows.old.000
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکار طبق آموزش سایت پایین برین مشکلی بود راهنمایی کنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید دستور cmd رو تایپ کنم بعد چکار کنم؟
شما ابتدا داخل سرچ استارت منو دستور cmd رو تایپ کنید بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید البته قبلش اون فایلی که گذاشتم تو درایو c کپی کنید بعدشم تو پنجره cmd دستور پایین با موس کپی بگیرین داخل پنجره cmd از طریق موس paste کنیدبعدم تایید کنید تو مرحله بعدم حرف y انتخاب کنید.
rd /s C:\windows.old.000
برای جابجایی حروف فارسی چکار کنم مثل xp فایلی هست کپی کنیم توی پوشه ویندوز32 تا درست بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)