تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: بکاپ گیری از ویندوز اورجینال و نصب ویندوز جدید

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام و تشکر

لب تابم hp pavilion dv6 هستش. سوال دیگه ای مطرح بود در خدمتم. با تشکر
    لپ تاپ شما از نظر سخت افزاری مشکلی نداره راحت میتونید سری ultimate نصب کنید البته 32 بیتی این نسخه رو.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام به شما
    چرا 32 بیتی؟ رمش 8 گیگ هستش. الانم 64 بیت روش نصبه. مشکلی پیش میاد؟ با تشکر از شما

3. این کاربر از MAZIARDM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام به شما
    چرا 32 بیتی؟ رمش 8 گیگ هستش. الانم 64 بیت روش نصبه. مشکلی پیش میاد؟ با تشکر از شما
    عذرمیخوام دوست عزیز من فکر کردم رم شما 2 گیگ چون تو یک سایت cpu رو i5 مشخص کرده بود رم زده بود دو شمت همون 64 بیت راحت میتونید نصب کنید.

5. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خواهش می کنم. شما لطف داری. من وقتی کارای فوق رو انجام دادم حتما نتیجه اش رو خدمتتون میگم. اگه سوال یا مشکلی پیش اومد حتما مزاحم شما و بقیه دوستان میشم.

با تشکر

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام من به یک کمک فوری نیاز دارم مرسی

ویندوز من اصل هست و الان خراب شده بلوتوث از کار افتاده و خیلی چیز های دیگه میخوام بهم یاد بدید چجوری از بکاپی که قبلا گرفتم استفاده کنم مرسی 4 تا دیویدی میباشد

لپتاپ من هم hp 6080 میباشد مرسی

راستی من اگه بخوام ویندوز 8 غیر اورجینال یا 7 غیر اورجینال بریزم چجوری میتونم بلوتوث یا گرافیک یا صدا وچیز های دیگه رو نصب کنم اخه هیچ سیدیی برای این ها ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

واسه سئوال اولتون دوست عزیز برای پارتیشن بندی ازطریق خود برنامه ویندوز به اسم disk mangament پیش برین که طریقه راهنمایی این برنامه رو قراردادم درضمن حجم درایو c شماخیلی زیاد انتخاب شده شما با همین برنامه خود ویندوزروی درایو c کلیک راست بعدشم گزینه Shrink Volume انتخاب کنید بعدم توی کادری که که مشخص شده بعدشم تو اون کادر شکل 2 عدد مورد نظر خودتون برای ساخت پارتیشن مشخص کنیداز آخرم روی گزینه Shrinkکلیک کنید تا یک پارتیشن جدید ساخته بشه درضمن اینم بگم که هیچ فرقی بین ویندوز اورجینال با غیر اورجینال نیست کلا فقط اون سریال داره اون یکی کرک پیشنهاد من اینه که اصلا از همین ویندوز اصل خودتونم هیچ بک آپ نگیرین کلا پاکش کنید چون ultimate نسبت به این داری کارایی بیشتری هست کانفیگ لپ تاپ خودتونم کامل درضمن مشخص کنید برای سئوال آخرتونم داخل اون فایل pdf طریقه restore کردن این ایمیج توضیح داده شده سئوالی بود بپرسین.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زدن این حرف از کاربری مثل شما عجیب بود . فک کنم ویندوز اوریجینال ایشون شرف داشته باشه به Ultimate کرکی . دلیل حرفمم استفاده به مدت زیاد از هر دو ویندوز هستش + مطالبی که تو دانشگاه به ما یاد دادن !!

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

زدن این حرف از کاربری مثل شما عجیب بود . فک کنم ویندوز اوریجینال ایشون شرف داشته باشه به Ultimate کرکی . دلیل حرفمم استفاده به مدت زیاد از هر دو ویندوز هستش + مطالبی که تو دانشگاه به ما یاد دادن !!
    دوست عزیز تاپیک مال سال 2012 هست
    فرق ویندوز اریجینال هم با کرک شده در یک رشته کاراکتر 25 حرفی هست و هیچ فرق دیگه ای وجود نداره.
    در ضمن استارتر نگفتن که دقیقا از کدوم قابلیت ultimate می خواستن استفاده کنن که اینقدر براشون مهم بود
    نکته ی اخر اینکه نیازی به بکاپ گیری نیست، هر موقع خواستن می تونن با نصب نسخه ی Home premium و استفاده از سریال پشت لپتاپ ویندوز اوریجینال رو نصب کنن.

10. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

پيش فرض

در ضمن کرک کردن اصلا لزومي نداره چون با روش اسکايپ به راحتي اکتيو ميشه.

12. این کاربر از polestar98g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •