تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: Eyefinity با دو مانیتور 2485 سامسونگ

داره خودمونی میشه اصغر e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به این درد میخوره که از یک dp میتوین دوتا dp بگیری
    بعد با تبدیل بزنی به ماینتور ها
    ولی خوب من می تونم با استفاده از یک یک تبدیل و وصل آن به dp و یک خروجی hdmi و وصل هر دو خروجی بصورت hdmi از ش استفاده کنم
    حالا چرا باید یکی از خروجی ها dp باشه جهت اطلاع ممنون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ولی خوب من می تونم با استفاده از یک یک تبدیل و وصل آن به dp و یک خروجی hdmi و وصل هر دو خروجی بصورت hdmi از ش استفاده کنم
    حالا چرا باید یکی از خروجی ها dp باشه جهت اطلاع ممنون
    اینطوری هم که شما گفتین میشه و مشکلی نداره
    ولی حداقل از یک dp باید استفاده بشه که با مبدل مشکلی نداره
    من راه های مختلفشو گفتم

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینطوری هم که شما گفتین میشه و مشکلی نداره
    ولی حداقل از یک dp باید استفاده بشه که با مبدل مشکلی نداره
    من راه های مختلفشو گفتم
    دستت درد نکنه دوست عزیز خیلی از سوالهام جواب می دی بازهم ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Last edited by اصغر e; 03-02-2012 at 22:09.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با فناوری ATI EYEFINITY آشنا شوید

ارسال شده توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تاریخ تیر ۲۱, ۱۳۹۰ مرتبط با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کارت های گرافیکی برای انتقال تصاویر به صفحه نمایش به مبدل دیجیتال به آنالوگ در خروجی VGA برای هر یک از آن ها نیاز دارند. به دلیل پیچیدگی مدار های این مبدل ها استفاده از تعداد زیادی از آن ها به عنوان مثال ۴ عدد به صورت همزمان ممکن نمی باشد. رابط Dual-Link DVI نیز مشکلات خودش را دارد و با وجود دیجیتال بودن برای هر خروجی صفحه نمایش به منبع فرکانسی اختصاصی نیاز دارد.

با معرفی رابط خروجی جدید Display port در سال ۲۰۰۴ شرکت ATI وعده افزایش خروجی های کارت گرافیک را به کاربران خود داد. مزیت DisplayPort نسبت به دیگر رابط های دیجیتال عدم نیازمندی آن به منبع فرکانسی اختصاصی مجزا بود. در نتیجه چندین صفحه نمایش مبتنی بر DisplayPort می توانند از یک منبع فرکانسی برای نمایش تصاویر استفاده کنند. این رابط با تعداد پین های ورودی/ خروجی یکسان با Sligle-Link DVI می تواند در یک مسیر Full Speed DisplayPort پهنای باند بیشتری را فراهم کند. این افزایش پهنای باند سبب افزایش وضوح تصویر و عمق رنگ و سرعت تازه سازی بیشتری خواهد شد. ATI که اکنون نام آن به AMD تغییر کرده است با استفاده از رابط DisplayPort فناوری جدیدی با نام Eyefinity را ارایه کرده است که در آن قابلیت ارایه تعداد خروجی های بیشتر به کارت داده می شود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فناوری Eyefinity اولین بار در کارت های گرافیکی HD 5000 معرفی شد و توانست نظر مثبت بسیاری را به خود جلب کند. اما بزرگ ترین محدودیتی که در Eyefinity وجود دارد، الزام به استفاده از خروجی تصویر DisplayPort است و از آنجایی که تعداد نمایشگرهایی موجود در بازار که با این پورت ارایه شده اند محدود است یکی از بزرگ ترین محدودیت های این فناوری به حساب می آید.
    این فناوری بیشترازدوخروجی صفحه نمایش را که می توانند به طورهمزمان و مستقل از یکدیگرعمل کنند، فراهم می کند. ATI Eyefinity ازدو وضعیت Clone و Extended که پیش از این برای استفاده از دو خروجی به کارگرفته می شد، پشتیبانی می کند.
    دقت تصویر به شکل تئوری حداکثر ۸۱۹۲×۸۱۹۲ پیکسل (دقت تصویر ۶۱/۷ مگاپیکسلی) است. در حال حاضر نمی توان ازفناوری Eyefinity در وضعیت Crossfirex استفاده کرد. یعنی در زمان کراس فایر تنها شما می توانید از خروجی های یک کارت استفاده کنید. البته برنامه نویسان ATI بیکار ننشسته اند و در حال ساخت درایوری هستند تا این محدودیت را از پیش روی کاربران بردارند.
    البته شرکت انویدیا نیز بیکار ننشسته و فناوری Vision در مقابل Eyefinity معرف نموده است.
    دیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم برای مقایسه این فناوری در بازی ها خالی از لطف نیست.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باز هم دستت درد نکنه ولی این جمله اش منو به شک انداخت
    در حال حاضر نمی توان ازفناوری Eyefinity در وضعیت Crossfirex استفاده کرد

خوب هزینه اش برام فقط یه تبدیل dp به hdmi هستش فردا اگه تونستم تو شهر مان پیداش کنم می گیرم تا نتیجه اش را تو همین جا اعلام کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

منظورش این بوده که همزمان از دوکارت نمیشه
    ولی از یک کارت همون کارت مستر میشه
    من این کارو کردم که دارم میگم
    متاسفانه این کابل ها و تبدیل هاش هم خیلی بد پیدا میشه تو مشهد که من خوب نتونستم پیدا کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منظورش این بوده که همزمان از دوکارت نمیشه
    ولی از یک کارت همون کارت مستر میشه
    من این کارو کردم که دارم میگم
    متاسفانه این کابل ها و تبدیل هاش هم خیلی بد پیدا میشه تو مشهد که من خوب نتونستم پیدا کنم
    امروز شهر و زیر و رو کردم نبود که نبود تازه برای خیلی از فروشندگان هم توضیح می دادم که این پورت چیه و قضیه اش چیست

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

امروز شهر و زیر و رو کردم نبود که نبود تازه برای خیلی از فروشندگان هم توضیح می دادم که این پورت چیه و قضیه اش چیست
    بله کابل و مبدل برای این پورت خیلی سخت گیر میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •