تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 76

نام تاپيک: برنامه‌ی شام ایرانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کلا هر چی برنامه درست کرده من و تو اینا بعدش یکی عینشو ساختن ، من و تو + ، چراکه نه ، بفرمائید شام ،
    حالا طغرل هم دارن اینا یا نه ؟ : ))

2. 6 کاربر از Erfan64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

ببخشیدا !‌ امریکایی ها هم هر سال دارن کلی سریال بریتانیایی رو خودشون درست می کنن ... حالا برداشتا متفاوته ...
    آمریکایی ها کدوم سریال انگلیسی را بدون حق کوپی رایت ساختن؟
    بنده اطلاع ندارم،اگر نام ببرین ممنون میشم.

---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------

جالب اینه که کسی که هنوز فرق قضاوت کردنو نظر دادنو نمی دونه می اد با پر رویی تمام حرف خودشو نقض می کنه !‌ با شعور با فهم ...
    بد نیست یک نگاهی به این لینک بندازین :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بفرمایید شام برنامه ای است که طی آن چهار فرد ایرانی در آشپزی به رقابت می پردازند و پس از این رقابت که چهار شب به طول می انجامد یک نفر برنده اعلام شده و مبلغ 1000 پوند را بعنوان جایزه دریافت می نماید . در این برنامه آن چه که مهم است امتیازی است که رقبا به یکدیگر می دهند و معیار مشخص و عادلانه ای در میان نیست زیرا هر فردی بها هدف بُرد خویش کمترین امتیاز را به رقبای خود می دهد .

پس از پایان غذا به محض این كه افراد از خانه بیرون می آیند ، سوار یك ماشین می شوند و به خاطر پول (جایزه) شروع به غیبت و بدگویی از یکدیگر می كنند و از دل خوری های ایجاد شده طی شب و معایب یکدیگر و ... سخن به میان می آورند و در نهایت بر اساس همین استنباط های شخصی به فرد میزبان امتیاز می دهند .

اما باز هم موضوع به همین جا ختم نمی شود ، در واقع این برنامه چند ضرورت دارد که عدم رعایت آن ها امتیاز منفی را در پی دارد ، این ضروریات عبارتند از :

1)ایجاد روابط گرم و نزدیک با رقبا در شب میهمانی (بوسیدن)

2)هدیه دادن به میزبان (غالبا یک بطری مشروبات الکلی)

3)استفاده از مشروبات الکلی با قدمت چند ساله در غذا

4)کنار هم قرار دادن غذاهای ایرانی و فرنگی

4. 5 کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

دوست عزیز نظر شما محترم ولی این درسته که میخواهید به ما نظرتون رو تحمیل کنید؟
    به نظر منم شایئ بشه گفت تقلید بوده ولی هر چی که بود دیدنش برای من خالی از لطف نبود و واقعا لذت بردم

6. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

درسته که برنامه بفرمایید شام اصلی هم لایو نیست ولی فکر نکنم با تاخیر زیادی از تولید پخش بشه.
    اینها که از چند ماه پیش عکس های صحنه فیلمبرداریشون تو روزنامه ها بود،یعنی کلی ادیت و روتوش شده.
    بعدشم اکثرا هم که بازیگر هستند فکر نکنم شخصیت خودشون رو نشون بدن نقش بازی میکنن که طرفداراشون رو هم راضی کنن،جایزه ای هم اگه باشه برای بازیگرها چیز زیادی نیست که بخاصرش حاضر باشند رک و راست حرفشون رو بگن.

8. 4 کاربر از bad_guy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه landscape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مختصری از قسمت اول که برای من جالب بود...

اشکان خطیبی که میزبان بود، برنامش رو توی رستوران خودش برگزار کرد.( یه رستوران داره تو زردبند به اسم نعنا)..جالبه که واقعا آشپزیش خوب بود..ماهی شکم پر، کباب ترش، حلیم بادمجان، مرغ شکم پر و دسر...همه رو هم موقع پختن توضیح میداد که مشخص بود واقعا کارش خوبه..

مهمونا هم که اومدن خودش از همه پذیرایی کرد و غذاها رو سرو کرد..تیکه هایی که مهمونا میگفتن خند ه دار بود و بامزه...سروش صحت خاطرات جالبی تعریف میکرد . از پاکدل خیلی خوشم اومد، هم خیلی متشخص و متین بود هم بامزه، از همه هم بیشتر غذاها رو امتحان میکرد و نظر میداد..

در آخر هم همشون امتیازات معقولی دادن و از لوس بازی و... خبری نبود..

کلا برنامه مفرح و بی آزاری بود و دیدنش خالی از لطف نیست.

10. این کاربر از landscape بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

دوست عزیز نظر شما محترم ولی این درسته که میخواهید به ما نظرتون رو تحمیل کنید؟
    به نظر منم شایئ بشه گفت تقلید بوده ولی هر چی که بود دیدنش برای من خالی از لطف نبود و واقعا لذت بردم
    عزیزم،بنده چماق دستمه که میخوام نظرم رو تحمیل کنم؟!!!!

بنده فقط در یک نوشته اول تو این تاپیک نظرم رو گفتم،یک عده نقل قول گرفتن من هم جواب اون نقل قول هارو دادم.

جواب دادن نقل قول ها میشه تحمیل نظر؟؟!!!!!!!!!

شما لذت بردین حق مسلم شماست، خواهشا از این الفاظ تحمیل و... استفاده نفرمایید.

ممنون.

12. 2 کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منم برنامه رو دیدم و خوشم اومد از سری اولش که اشکان خطیبی میزبان بود و کلی هم خندیدیم فقط یه چندتا نکته هست که یکم تو ذوق میزنه :

1. ما خوشحال و خندان این دی وی دی رو گرفتیم و گفتیم بشینیم هر چهارتا قسمت رو پشت هم ببینیم دیگه کم کم اش گفتم دو تا قسمت تو یه دی وی دی هست ولی با کمال تعجب دیدم روش زده قسمت اول اشکان خطیبی ما هم اینجوری موندیم
    بعد از قهوه ی تلخ که آقای مدیری با قسم دادن جون مادر پدر ببینده ملت رو مجاب کرد که نسخه ی اوریجینال این مجموعه رو بگیرن و خودش هم بیشترین تلاش رو برای لگدمال کردن حق ببیننده کرد گویا بقیه هم از این روال خوششون اومده و دارن ازش پیروی میکنن.
    الحق 2500 پول دادن برای یه قسمت از یه سری یه برنامه که انواع و اقسام تبلیغات هم وسط و ته و اولش هم چپونده شده خیلی زور داره.متاسفانه مساله وقتی بغرنج تر میشه که میبینی دقیقا مانند قهوه تلخ تبلیغات اول شروع فیلم رو نمیتونی رد کنی

2. تمام کیف و اون صحنه های جالبی که توی بفرمایید شام و نمونه های خارجی دیگه میبینیم همش خود شخص توش دخیل بوده و از پیش تعیین نشده بوده که به جذابیتش خیلی اضافه میکرده.ولی خب تو این مجموعه ما فیلمنامه و کارگردان و تشکیلات داریم و همین باعث میشه همه موارد از پیش تعیین شده باشه که خب از جذابیت اثر کم میکنه.

3. شاید یه قسمت بزرگ جذابیت نمونه های خارجی و مشابه دیگه هم این هست که تو هر سری جنسیت شرکت کننده ها مشخص نیست.یا همه مردن یا زن یا 2 تا مرد 2 تا زن و ترکیبات دیگه و بعضا صحنه ها و شاید کل کل ها و بحث هایی که این وسط بین این دو گروه رخ میده خیلی به جذابیت مجموعه اضافه میکنه.حالا اینجا علاوه بر اینکه یا گروه حتما باید همه مرد باشن یا همه زن باشن خیلی از جذابیتش کم میکنه همچنین به این دلیل که بازیگرای زن هم کلا از حق شوخی کردن و خندیدن تو فیلم های ایرانی محرومن مجموعه هایی که خانوما توش شرکت میکنن رو احتمالا باید وسطش چرت بزنی تا تموم شه و به آخر برسه.

14. 2 کاربر از gamer5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

منم برنامه رو دیدم و خوشم اومد از سری اولش که اشکان خطیبی میزبان بود و کلی هم خندیدیم فقط یه چندتا نکته هست که یکم تو ذوق میزنه :

1. ما خوشحال و خندان این دی وی دی رو گرفتیم و گفتیم بشینیم هر چهارتا قسمت رو پشت هم ببینیم دیگه کم کم اش گفتم دو تا قسمت تو یه دی وی دی هست ولی با کمال تعجب دیدم روش زده قسمت اول اشکان خطیبی ما هم اینجوری موندیم
    بعد از قهوه ی تلخ که آقای مدیری با قسم دادن جون مادر پدر ببینده ملت رو مجاب کرد که نسخه ی اوریجینال این مجموعه رو بگیرن و خودش هم بیشترین تلاش رو برای لگدمال کردن حق ببیننده کرد گویا بقیه هم از این روال خوششون اومده و دارن ازش پیروی میکنن.
    الحق 2500 پول دادن برای یه قسمت از یه سری یه برنامه که انواع و اقسام تبلیغات هم وسط و ته و اولش هم چپونده شده خیلی زور داره.متاسفانه مساله وقتی بغرنج تر میشه که میبینی دقیقا مانند قهوه تلخ تبلیغات اول شروع فیلم رو نمیتونی رد کنی

2. تمام کیف و اون صحنه های جالبی که توی بفرمایید شام و نمونه های خارجی دیگه میبینیم همش خود شخص توش دخیل بوده و از پیش تعیین نشده بوده که به جذابیتش خیلی اضافه میکرده.ولی خب تو این مجموعه ما فیلمنامه و کارگردان و تشکیلات داریم و همین باعث میشه همه موارد از پیش تعیین شده باشه که خب از جذابیت اثر کم میکنه.

3. شاید یه قسمت بزرگ جذابیت نمونه های خارجی و مشابه دیگه هم این هست که تو هر سری جنسیت شرکت کننده ها مشخص نیست.یا همه مردن یا زن یا 2 تا مرد 2 تا زن و ترکیبات دیگه و بعضا صحنه ها و شاید کل کل ها و بحث هایی که این وسط بین این دو گروه رخ میده خیلی به جذابیت مجموعه اضافه میکنه.حالا اینجا علاوه بر اینکه یا گروه حتما باید همه مرد باشن یا همه زن باشن خیلی از جذابیتش کم میکنه همچنین به این دلیل که بازیگرای زن هم کلا از حق شوخی کردن و خندیدن تو فیلم های ایرانی محرومن مجموعه هایی که خانوما توش شرکت میکنن رو احتمالا باید وسطش چرت بزنی تا تموم شه و به آخر برسه.

من میخواستم بگیرم ولی دیگه منصرف شدم.
    2500 تومان برای 1 قسمت !! یعنی برای یه دورش باید 10000 تومان بدیم در حالی که از من و تو میشه مجانی دید.
    لااقل هر 4 قسمت رو میزاشتن تو یه مجموعه حالا 5 تومن هم بود حمایت میکردیم ولی با این اوصاف ارزش نداره حتی حجم اینترنت رو هم صرف دانلودش کرد.

16. 4 کاربر از bad_guy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همش تقلید تقلید تقلید ولی خوب همین هم از سر خیالیا زیاده ، تعداد طرفدارای سریال ستایش نشونه ی پیشرفتمون توی عرصه هنر و سینماست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

در آخر هم همشون امتیازات معقولی دادن و از لوس بازی و... خبری نبود..

کلا برنامه مفرح و بی آزاری بود و دیدنش خالی از لطف نیست.
    یه کم گرونه فقط اما باید جالب باشه.
    خوبی بفرمایین شام من و تو اینه که شرکت کننده ها همدیگرو نمی شناسن و سعی نمیکنن که هوای همدیگرو داشته باشن بخاطر همین شخصیت واقعی شون رو نشون می دن .بعضی هاشون جلوی چشم ملت بخاطر هزار پوند هر کلکی و دروغی به کار میگیرن و امتیازی که لیاقت طرفه نمی دن. من که خودم از بی شخصیتی بعضی از شرکت کننده ها انگشت به دهن موندم! در واقع اون ریالتی شوئه. اما شام ایرانی آدمهای مشهور و با مزه هستن که همدیگرو می شناسن و دوستن. اینجا تیکه ها و خاطرات و آَشپزی شرکت کننده جالبه.به قول شما دیدنش خالی از لطف نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •