تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: کمک adsl مو H A C K کردن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    چن روز پیش مودممو ریست کردم بعد یادم رفت پسوردشو عوض کنم تا اینکه امروز که اومدم وصل شم همش ارور 691 میداد بعد با گوشی وارد اکانتم شدم دیدم بعععله طرف از دیشب که من قطع شدم تا امروز بعد از ظهر با مک آدرس من هنوزم آنلاینه کلی هم دانلود و آپلود کرده هر کاری کردم هم قطع نمیشد پاشدم رفتم مخابرات قسمت پشتیبانیش یارو نگاه کرد دید هنوز آنلاینه مجبور شد اکانت رو کلا غیر فعال کنه تا قطع بشه بعد یوزر پسوردو عوض کرد گفت با این برو . (اکانتم 1mb محدود بود)
    بهش گفتم ip طرف که مشخصه نمیتونی شماره تلفنشو در بیاری گفت ما امکان فنی شو نداریم که شمارشو در بیاریم هر چی گفتم گفت نمیشه باید از مقامات بالاتر مخابرات اقدام کنی .
    الان من ip طرف و ساعاتی که آنلاین بوده رو دارم با این اطلاعات پیگیر بشم میشه دهن سرویسو پیداش کنم؟؟
    ولی این چیزی که شما گفتی یکم بعید به نظر میرسه!
    1.چون شخصی که بخواد با شناسه و پسورد شما وصل بشه باید هم شناسه و هم پسورد شما رو داشته باشه
    2.باید خطش از همون مخابرات رانژه شده باشه که بتونه با شناسه و پسورد شما وصل بشه مثلا کسی که از یه ISP دیگه سرویس داشته باشه که نمی تونه از اینترنت شما استفاده کنه!
    3.احتمال اینکه شناسه تو آنلاین مونده و کانکشنت بسته نشده هم هست ، اینطوری زمانی که شما رفتی اونجا فکر کردی که طرف کانکته و داره استفاده می کنه در صورتی که این همون کانکشن قبلی شماست با همون مقدار که استفاده کردی و فقط بسته نشده

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ولی این چیزی که شما گفتی یکم بعید به نظر میرسه!
    1.چون شخصی که بخواد با شناسه و پسورد شما وصل بشه باید هم شناسه و هم پسورد شما رو داشته باشه
    2.باید خطش از همون مخابرات رانژه شده باشه که بتونه با شناسه و پسورد شما وصل بشه مثلا کسی که از یه ISP دیگه سرویس داشته باشه که نمی تونه از اینترنت شما استفاده کنه!
    3.احتمال اینکه شناسه تو آنلاین مونده و کانکشنت بسته نشده هم هست ، اینطوری زمانی که شما رفتی اونجا فکر کردی که طرف کانکته و داره استفاده می کنه در صورتی که این همون کانکشن قبلی شماست با همون مقدار که استفاده کردی و فقط بسته نشده
    1و2 خیلی رایج شده جدیدا...و خیلی هم سخت نیست

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

1و2 خیلی رایج شده جدیدا...و خیلی هم سخت نیست
    منظور سخت بودن نیست !!!

اگه کسی فرضا از صبانت یوزر و پسوورد داره اون شخص ه ک کننده هم باید از همون شرکت صبانت خط رانژه شده داشته باشه تا بتونه از همون یوزر و پسوورد استفاده کنه !
    در ثانی ه ک کننده باید بتونه مک ادرس مودم خودش رو با مک ادرس مودم کاربر یکی کنه تا وصل بشه چون شرکت هر یوزر و پسوورد رو بر روی یک مک ادرس قفل میکنه

در کل زیاد هم این کار ساده نیست !!

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ه ک کننده باید بتونه مک ادرس مودم خودش رو با مک ادرس مودم کاربر یکی کنه تا وصل بشه چون شرکت هر یوزر و پسوورد رو بر روی یک مک ادرس قفل میکنه
    این کار انجام نمیشه...به همین دلیل استفاده از اکانت دیگران راحته

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

احتمال داره مک تعریف نشه چون ممکنه مودم مشترک خراب بشه و یه مودم دیگه بخواد استفاده کنه ولی قطعا باید تعریف کنن که شناسه x فقط از پورت x بتونه وصل بشه و از جای دیگه نتونه وصل بشه
    اگر اینطوری نباشه امنیت زیر صفر میاد

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تا اینجا من از هر شرکتی ADSL گرفتم اینکارو کرده (پارس انلاین و شاتل و غیره )و حتی برای استفاده از مودم جدید هم باید به شرکت زنگ زد تا مک ادرس رو ریست کنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تا اینجا من از هر شرکتی ADSL گرفتم اینکارو کرده (پارس انلاین و شاتل و غیره )و حتی برای استفاده از مودم جدید هم باید به شرکت زنگ زد تا مک ادرس رو ریست کنن
    من با هر دوی این شرکتا کار کردم
    به صورت اتوماتیک ریست میشه ، کافیه مودم رو کانفیگ کنی ، شما مودم دیگه روی خط بزار و تست کن

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

من خودم قبلنا اکانت adsl ه ک میکردم اما باور کنین با هیچکدوم به جز یکی دو مورد که طرف اکانت نامحدود داشت نمینشستم دانلود کنم بیشتر جنبه آموزش و تست داشت
    این که طرف از مخابرات adsl داشته و اینکه ساعاتی که وصل شده و دانلود انجام شده مودم من کلا خاموش بوده رو مطمئنم .

در مورد اکانتینک مخابرات که من ازش اکانت گرفتم اینجوریه که میاد یوزر و پسوردی که به من داده رو روی مک آدرس اولین دستگاهی که با این اکانت وصل بشه قفل میکنه پس به ظاهر هیچ کسی نمیتونه با اکانت من به اینترنت وصل بشه . اما کافیه شخص ه ک کننده مک آدرس من (مک مودم یا کارت شبکه من) رو داشته باشه براحتی میتونه با دستور telnet یوزر پسورد منو بدست بیاره و مک آدرس منو توی مودم یا کارت شبکش ست کنه و باهاش کانکت بشه
    بدست آوردن مک آدرس هم کار زیاد سختی نیست که اونم 2 تا راه واسش هست
    فکر میکنم تنها راهی که isp ها میتونن جلوی ه ک اکانتها رو بگیرن قفل کردن اکانت روی شماره تلفن (یا همون خط) هست
    راستی نمیدونم چرا الان دلم نمیره برم طرفو بگیرم
    Last edited by starpars; 04-02-2012 at 15:18.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

منظور سخت بودن نیست !!!

اگه کسی فرضا از صبانت یوزر و پسوورد داره اون شخص ه ک کننده هم باید از همون شرکت صبانت خط رانژه شده داشته باشه تا بتونه از همون یوزر و پسوورد استفاده کنه !
    در ثانی ه ک کننده باید بتونه مک ادرس مودم خودش رو با مک ادرس مودم کاربر یکی کنه تا وصل بشه چون شرکت هر یوزر و پسوورد رو بر روی یک مک ادرس قفل میکنه

در کل زیاد هم این کار ساده نیست !!
    خوب هر دو اتفاق برای این دوستمون افتاده
    یارو هم از مخابرات سرویس داشته و هم مک آدرسش رو عوض کرده

---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

من خودم قبلنا اکانت adsl ه ک میکردم اما باور کنین با هیچکدوم به جز یکی دو مورد که طرف اکانت نامحدود داشت نمینشستم دانلود کنم بیشتر جنبه آموزش و تست داشت
    این که طرف از مخابرات adsl داشته و اینکه ساعاتی که وصل شده و دانلود انجام شده مودم من کلا خاموش بوده رو مطمئنم .

در مورد اکانتینک مخابرات که من ازش اکانت گرفتم اینجوریه که میاد یوزر و پسوردی که به من داده رو روی مک آدرس اولین دستگاهی که با این اکانت وصل بشه قفل میکنه پس به ظاهر هیچ کسی نمیتونه با اکانت من به اینترنت وصل بشه . اما کافیه شخص ه ک کننده مک آدرس من (مک مودم یا کارت شبکه من) رو داشته باشه براحتی میتونه با دستور telnet یوزر پسورد منو بدست بیاره و مک آدرس منو توی مودم یا کارت شبکش ست کنه و باهاش کانکت بشه
    بدست آوردن مک آدرس هم کار زیاد سختی نیست که اونم 2 تا راه واسش هست
    فکر میکنم تنها راهی که isp ها میتونن جلوی ه ک اکانتها رو بگیرن قفل کردن اکانت روی شماره تلفن (یا همون خط) هست
    راستی نمیدونم چرا الان دلم نمیره برم طرفو بگیرم
    آآآآآآآآآآآآ
    پس بی خیال شکایت شو
    خودت قبلا این کارو کردی حالا یکی هم همین کارو با خودت کرده

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوب هر دو اتفاق برای این دوستمون افتاده
    یارو هم از مخابرات سرویس داشته و هم مک آدرسش رو عوض کرده
    خب در این صورت به راحتی از طریق اون خطی که واسه اتصال استفاده کرده میتونن پیدا کنن که کی بوده !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •