نه دیگه شما باید 1000 تومن شارژ میکردی نه 5000 تومن
بخاطر همین جایزه نداده وگرنه ایرانشل اهل این حرفا نیساصلا.........
نه دیگه شما باید 1000 تومن شارژ میکردی نه 5000 تومن
بخاطر همین جایزه نداده وگرنه ایرانشل اهل این حرفا نیساصلا.........
به ما که خیری نرسیده از ایرانسل . . .
این جایزه که داده میشه
نه به شارژتون اضافه میشه نه کارت هدیه در خونتون میفرستن .
فقط زمانی که دارید اس می دید . می بینید که اصلا شارژ کم نمیشه . این بخاطر همون هدیه داخل شبکست . مثلا اگه اخرای شارژتون باشه که 100 یا 50 مونده . هرچی پیامک به یک خط دیگه بدید . میبینید از شارژتون کم نمیشه ..
امیدوارم . متوجه شده باشید . یعنی با شمارش تعداد پیامک های که می فرستید متوجه میشید.
این مطلبو گفتم چون دیدم کسی جواب نگرفته
با تشکر از شما .)
حالا اینا که چیزی نیست!اگه شما کارت شارژ بگیرین نوشته یه مبلغی رو بابت مالیات کسر کرده و مثلا شارژ 1948 میده.خوب واقعا همین مبلغ رو هم به شما نمیده که!قبل از اینکه موبایلتونو شارژ کنین.موجودی خودتونو بگیرین بعد شارژ بگیرین.اون موقع با ماشین حساب حساب کنین ببینین چقد میدزدن!
به من شارژ هدیه نداده که هیچ شارژ هم کم کرده زنگ زدم گفتع 48 ساعته به حسابت اضافه میشه اما نشده![]()
خدا رو شکر کنین میگه 1000 تومن شارژ کنین ، دهن منو سرویس کرده ، هر دفه اس میده که 28هزار و خورده ای تومن شارژ کن بهت 400 تومن هدیه بدیم !
تازه فقط همین نیست ! من ، شما و همه کاربرای ایرانسل داریم بابت هر کارت شارژ مالیات بر ارزش افزوده میدیم ( با اون مثلا 76 تومنی که از کارتمون قبلا کثر شده ) در حالی که این مالیات رو فروشنده ای که با فروش این کارت ها سود میکنه باید بده نه مصرف کننده !
ایرانسل من که ازش راضیم
چند روز پیش صب بلند شدم دیدیم که 20 هزار تومان شارز هدیه بهم داده خودمم باورم نشد
بعضی موقع ها هم که زنگ زدن رایگان میشه واسم
در کل این ایرانسل من ازش راضیم![]()
بابا اینا همش کشکه از این اس ام اس ها زیاد میاد ولی چی بشه که از هر 1 میلیون نفر به یکی جایزه بدن
همش تبلیغات دروغ من که گولشون رو نمیخورم.....------خودشونن
از ما بدبخت بیچاره ها کم مال من 0935ایرانسل من که ازش راضیم
چند روز پیش صب بلند شدم دیدیم که 20 هزار تومان شارز هدیه بهم داده خودمم باورم نشد
بعضی موقع ها هم که زنگ زدن رایگان میشه واسم
در کل این ایرانسل من ازش راضیم![]()
یه دوستی دارم مال اون 0936 هست اونم هی شارژ و مکالمه جایزه میگیره
جریان چیه نکنه از خطم باشه؟
مال من 0935 هست
این خطم خیلی باحاله همش مکالمه رایگان میشه واسم
وقتی هم که شارژم صفر میشه تا حدود 10 دقیقه مکالمه رایگان داره نمیدونم چرا اینجوره؟
کسی مثل من نشده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)