تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 48 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 475

نام تاپيک: I9070 Galaxy S Advance » گوشی اندرویدی سامسونگ با پردازنده ی دو هسته ای و صفحه نمایش 4 اینچ

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

واقعا حرفتون عجيبه :|
    يعني شما مدل هاي با سخت افزار مختلف رو بد ميدونين؟؟؟؟
    از اونطرف سخت افزار يكسان رو با قاب هاي مختلف بهتر ميدونين؟؟؟؟
    سامسونگ مشابه رنج همين گوشي رو با چيپ تگرا 2 داره گلكسي R ولي براش مسئله فروش گوشياش نيست بلكه عرضه ي گوشي هاي مختلف با چيپست هاي روز بازار براي مشتري هاش هست
    همونطور كه تو سري جي اس 2 هم با پلتفرم هاي سخت افزاري مختلف عرضه شد
    براويا انجين خوبه كه يه امكان نرم افزاريه ولي صفحه نمايش oled بده؟؟؟
    دوال كور a9 و مالي 400 بده اونوقت تك هسته اي اسكورپين و آدرنو 205 خوبه؟؟؟
    بعدشم قوس پشت قاب چه ربطي به صفحه نماش منحني يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره؟؟؟ يعني كاملا برعكس همه آرك اين شكليه: ) ولي صفحه منحني اين شكليه: (
    درضمن اولين دستگاه با شكل منحني نكسوز اس بود كه دسامبر 2010 معرفي شد و بعدش آرك بود كه ژانويه ي 2011 معرفي شد... پس اگه حتي انحنا رو در نظر بگيريم اولين گوشي منحني شكل نكسوز اس بوده نه آرك
    رئوف جان شمام خیلی سریع جبهه میگیردا
    من نه به سخت افزار این گوشی گیر دادم نه به چیز دیگش
    هدف سامی هم میدونم دقیقا چیه می خواد مدل های مختلف با سخت افزار های غیر مشابه به دست ملت که محدود نباشن به چند مدل خاص
    اخه فقط سخت افزار نیست که خیلی ها هستن طراحی واسشون مهم تره تا سخت افزار چند از درصد از مردم از اطلاعات دقیق سخت افزاری اطلاع دارن؟ خوده فروشنده های ما هم سخت افزار به زور سر درمیارن
    اولین چیزی که تو خرید یا استفاده گوشی ادمو ترقیب می کنه به خرید طراحی گوشی
    حالا شما هم نگنید دارم فن بازی در میارن که فلان گوشی بهتره و... از نظر طراحی لاصه هرکی یه جور سلیقه دارم
    بحثم کش ندیم بهتره حال و حوصله ندارم

2. 4 کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

فکر کنم سامسونگ باید یه تغیری تو ظاهر گوشی هاش بده
    همشون دارن شبیه هم میشن

ولی گوشی خوبیه ، بنظرم فروش خوبی هم خواهد داشت

4. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سامسونگ افتضاح شده
    BATTERY Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
    این جالبه هنوز
    من اس داشتم به خاطر باطری و میزان صدای زنگ 100 زیر قیمت دادم رفت . وقتی زنگت از دست بره خیلی کلافه کننده هست و گوشیهاش هنوزم این ایراد رو داره . یا هر روز گوشیت تو شارژ باشه هنوزم این مشکلاتش ادامه داره حتی نکسوس هم ضعیف ترین باطری آندروییدی به گفته جی اس ام آرنا داره
    طرحهاش که هم همش عینه همه
    نمیدونم تا کی میخواد دکمه سخت افزاری بزنه . عمو سال 2012 شده دیگه این دگمه رو وردار
    خدایی از نظر امکانات خوبه ولی ظاهر و باطری نه

6. این کاربر از vahidhgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سامسونگ افتضاح شده
    BATTERY Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
    این جالبه هنوز
    من اس داشتم به خاطر باطری و میزان صدای زنگ 100 زیر قیمت دادم رفت . وقتی زنگت از دست بره خیلی کلافه کننده هست و گوشیهاش هنوزم این ایراد رو داره . یا هر روز گوشیت تو شارژ باشه هنوزم این مشکلاتش ادامه داره حتی نکسوس هم ضعیف ترین باطری آندروییدی به گفته جی اس ام آرنا داره
    طرحهاش که هم همش عینه همه
    نمیدونم تا کی میخواد دکمه سخت افزاری بزنه . عمو سال 2012 شده دیگه این دگمه رو وردار
    خدایی از نظر امکانات خوبه ولی ظاهر و باطری نه
    من گوشيم هميشه رو ويبرس ديگه به نظرم كمتر كسي رو رينگتون بذاره گوشيشو چون خيلي خز شده
    كلا اسمارتفون ها نسبت به ساير گوشي ها باتريشون كمتر هست چه بخواد اندرويدي...
    ولي گلكسي اس صداش خوب بود و باتري هم واسه من تا 2.5 روز تو استفاده معمولي نگه مي داشت
    دكمه سخت افزاري منظورت هومه؟
    اتفاقا به نظرم اين جوري بهتره
    تجربه خوبي از 4 دكمه اي ها ندارم خيلي اعصاب خورد كنه...
    در ضمن اين دكمه هاي گلكسي نكسوز هم كه سخت افزاري نيس خيلي رو اعصابه

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

من گوشيم هميشه رو ويبرس ديگه به نظرم كمتر كسي رو رينگتون بذاره گوشيشو چون خيلي خز شده
    به شدت تایید میشه من هیچ وقت گوشیمو رو رینگتون نمیزارم خیلی ضایس

این گوشی انگار تمام نقص های اس رو برطرف کرده چون هم سری هم هستن خب باید شبیه هم باشن...
    ولی سامسونگ تو طراحی خیلی ضعیفه باید یه حرکتی بزنه رو این قضیه حیف این سخت افزار نیس خدایی

اخه فقط سخت افزار نیست که خیلی ها هستن طراحی واسشون مهم تره تا سخت افزار چند از درصد از مردم از اطلاعات دقیق سخت افزاری اطلاع دارن؟ خوده فروشنده های ما هم سخت افزار به زور سر درمیارن
    اولین چیزی که تو خرید یا استفاده گوشی ادمو ترقیب می کنه به خرید طراحی گوشی
    کاملا درسته مثلا داداشه من که میخواستم براش اس 2 بخرم چه میدونس اندروید چیه چیپ گرافیکی چیه A9 چیه....؟
    میگفت پلاستیکه سبکه خوب نیس حسه گوشی حسابی رو بهم نمیده.... میرفت طرف گوشی های HTC و Motorolla با اون قیمت های کذاییشون.... سامسونگ این همه وقت رو سخت افزار میزاره ولی دوزار وقت رو قیافه ی گوشی نمیزاره... رو طراحی کارکنه قیمت رو ببره بالا میخرن به خدا عقله مردم به چششونه...

9. 5 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اين گوشي از سري گلكسي اس هست پس طراحيش نبايد فرق داشته باشه
    شما آيفون 2g,3g,3gs و آيفون 4 و 4s رو با هم مقايسه كنيد! فقط از نوشته هاي پشتش مشخصه كدوم كدومه
    منم مث شما حرفمو ميزنم پشتش يه دو نقطه دي ميذارم

اگه از سری گلکسی اس هست پس چرا گوشی های دیگه ی سامسونگ مثل هم هستند
    نمونش همین Ace که خیلی شبیه به گوشیای دیگه ی سامسونگ هست
    درباره ی آیفون هم باید بگم که این شرکت فقط یه گوشی تولید میکنه پس تعجبی نداره که هر سال گوشیهاش مثل هم هستند در ضمن شرکت آیفون برای احترام به مشتری تا حالا شکل گوشی رو عوض نکرده و حتی صفحه نمایشش هم همون 3.5 اینچه
    اما سامسونگ که زرت و زرت گوشی میده بیرون لا اقل جوری طراحیش نمیکنه که کاربر راحت بتونه مدل رو تشخیص بده

11. این کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كلا اسمارتفون ها نسبت به ساير گوشي ها باتريشون كمتر هست چه بخواد اندرويدي...
    ولي گلكسي اس صداش خوب بود و باتري هم واسه من تا 2.5 روز تو استفاده معمولي نگه مي داشت
    ویبره هم بوده ولی بدتر از قبل
    آره قبول دارم آنروید مصرف باطریش زیاده ولی سامی خیلی ظرفیت پایین داره میزنه واین واسم سواله ؟
    به نظر من دگمه سخت افزاری عقب افتادگی سازنده هست . واسه اپراتورها خوب داره طراحی میزنه ولی واسه فروش معمولیه نمیدونم چرا دست بردار نسیت و سوزنش گیر کرده رو این پلت فرم . سیاست غلط و سوال برانگیزیه
    نکسوس که پر از ایراده از سامی بعید بود

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه از سری گلکسی اس هست پس چرا گوشی های دیگه ی سامسونگ مثل هم هستند
    نمونش همین Ace که خیلی شبیه به گوشیای دیگه ی سامسونگ هست
    درباره ی آیفون هم باید بگم که این شرکت فقط یه گوشی تولید میکنه پس تعجبی نداره که هر سال گوشیهاش مثل هم هستند در ضمن شرکت آیفون برای احترام به مشتری تا حالا شکل گوشی رو عوض نکرده و حتی صفحه نمایشش هم همون 3.5 اینچه
    اما سامسونگ که زرت و زرت گوشی میده بیرون لا اقل جوری طراحیش نمیکنه که کاربر راحت بتونه مدل رو تشخیص بده
    صد در صد تایید میشه متاسفانه برخی فقط حمایت کور کورانه میکنند
    اس و اس 2 میشه مثل هم باشند ولی دیگه ایس و آر و زد و دوجین دیگه چه طور
    من خودم طرف سامی هستم ولی با زدن یه سری قاب و تعویض سخت افزار به جایی نمیرسه
    موتو الان 4 سری پلت فرم داره و هر سری یه کدوم رو آپ میکنه . واسش یه گوشی میزنه اینجوری تو هر بازه فروش داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

طراحیش تکراری هستش ولی من کلا این طرح سامی رو دوست می دارم.
    اگر قیمتش معقول باشه خوب فروش می کنه.

منظورتون رو متوجه نمیشم؟!
    یعنی از یه طرف دکمه خوبه و از یه طرف بد؟!
    ولی به نظرم من دکمه خوبه.
    چون اگر یه زمانه(که زیاد پیش میاد) دستت کثیف باشه دکمه سخت افزاری به کمکت میاد.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ایراد ها خیلی دارن غیرمنطقی میشن ضمنا توجه کنین که من خودم به شدت ضد سامی هستم
    خود سونی هم دیزاین آرک و نئو و پرو و اکس 10 و ... رو تقریبا مشابه هم زده ، با تغییراتی در قاب...
    سامی هم تقریبا تغییرات رو داده اما خوب نه در اون اندازه...
    نمیشه گفت که چرا دیزاین رو تغییر نمیده... از ابتدای خلقت بشر تا الان کمپانی های زیادی بودن که یه خط رو گرفتن توی دیزاین و تغییر زیادی ندادن... مثلا پورش... پورش یه برندیه که تقریبا دیزاین همه ماشیناش یک شکله...
    دکمه سخت افزاری هم من نمیتونم اسمشو بزارم ایراد... به هر حال دکمه تاچ خیلی تکنولوژی بالایی نمیخواد ، سامی هم میتونسته بزاره ، شاید از نظر طراح هاش این طوری بهتر بوده (هر چند خودم دکمه تاچ رو ترجیح میدم خیلی)...
    در نهایت هم فعلا میشه گفت سامی بازار اندروید رو در دستش داره...
    ظاهر به چه درد میخوره وقتی خود گوشی 2 زار نمی ارزه...
    اما اتریکس من واقعا ظاهر زیبایی داشت و خیلی هم خوشدست بود... اما خود موتو که فعلا گفته برنامه ای برای آپدیتش نداریم پس غلط میکنه گوشی 2 هسته ای میسازه... بگذریم از ضعف های عمیق سخت افزاری مثل صفحه نمایش... گوشی فقط ظاهرش نیست و فقط سخت افزارشم نیست...
    سونی داره تمام تک هسته ای هاشو آپ میکنه ، حتی مینی :|
    در این شرایط ، به نظر من تنها برندی که واقعا داره خوب از مشتری ها حمایت میکنه سونی ــه... و بعد از اون میشه گفت سامی (که سر گلکسی اس خودشو نشون داد ) ... بقیه برند ها تا اینجا از نظر من ، خراب کردن...
    Last edited by .:PAR3A:.; 02-02-2012 at 12:03.

16. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •