طبق روش سایت پایین پست دومش برین فایل explorer خودتون ریستارت کنید ببنید درست میشه مشکلی بود بگین راهنمایی کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق روش سایت پایین پست دومش برین فایل explorer خودتون ریستارت کنید ببنید درست میشه مشکلی بود بگین راهنمایی کنم
سایت پایین
پست دوم؟؟
چند روزی میشه سیستمم هر چند از گاهی یک مکث چند ثانیه ای ( 10 ثانیه حدودا ) داره همه چیز قفل میشه تا وقتی که گیرش آزاد شه و دوباره جریان پیدا کنه
دیشبم صفحه ی سیستمم شطرنجی شده بود و مجبور به ریستارت شدم
مشکل از کجاست ؟
کار گرافیکم Nvidia 9400 Gt 1Gig هستش
یک سالی میشه این گرافیکو خریدم
دوست عزیز اون فایل های svchost که سیستم شما نشون میده کاملا غیر طبیعی هستش و نشون میده سیستم شما ویرویسه
چندین فایل svchost روی سیستم شما در حال اجراست که در حال عادی باید حداکثر 4 تا باشه
شک نکن ویروسیه سیستمت
من خودم NOD داشتم و وقتی Crack می کردمش این مشکل به وجود میومد
ویروس چیه دوست عزیز اون svchost جزو سیستم ربطی به ویروس نداره ایشون فایل اکسپلورر خودشون ریست کنن درست میشه تو عکس پایینم پس svchost این همه نمایش داده میشه حتما ویروسه تیک اون فایلی که مشخص کردم بزنن svchost دیده نمیشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا جعفریان عزیز مشکل ما رو هم رسیدگی کن بی زحمت
اینطوری که شما میگین شطرنجی هم میشه سیستم بیشترمربوط به سخت افزار میشه شما برنامه hwinfo32 رو ازلینک پایین دان کنید بعدشم نصبش کنید به سربرگ sensor برنامه برین یک عکس کامل ازاون سربرگ اینجا بزارین درضمن برای سئوالتون یک تاپیک جدا میزدین دوست عزیز .
بفرما
ببین کجاش درد میکنه دکتر
![]()
مشکل شما سخت افزاری 100 درصد چون تو عکس دمای مادربورد شما رو 191 زده درصورتی که تو حالت معمولی باید 34 تا 45 باشه به غیر از اون دمای گرافیکم بالا هست که 64 نمایش میده واسه بررسی مشکل خودتون به تاپیک پایین مراجعه کنید این عکسها رو هم همونجا قرار بدین .
من هم این مشکل رو داشتم بعد ها فهمیدم مشکلم تو ورژن نرم افزار های هست که استفاده میکنم مثلا تو یه نسخه خاصی از ویروس کش نود32 مشکل داشت با چند تا نرم افزار دیگه مثل پلیرs که با عوض کردن ورژنشون مشکلم کاملا رفع شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)