والا ما که نگرفتیم چی میفرمایید؟
والا ما که نگرفتیم چی میفرمایید؟
در یکی از فروم های خارجی در این مورد خوانده بودم که شما میتوانید زیرنویس sub Idx را به فرمت sup تبدیل کنید.
بعد از آن با این برنامه یا برنامه های مشابه، فیلم و این زیرنویس با فرمت sup را با هم convert کنید .
حالا چه به فرمت TS و یا M2TS و حتی بلوری.
در آنجا گفته بود که با فرمت بلوری کانورت انجام دهید و بعد پوشه بلوری را به فرمت ISO تبدیل کنید ( با nero و ...) و بعد این فایل iso را در دستگاه هایی که قابلیت نمایش این نوع فایلها را دارند، ببینید.
البته من روی تلویزیون LED Samsung امتحان کردم و متاسفانه زیرنویس sup کانورت شده را هم نمایش نداد.
پس عملا همچنان مشکل زیرنویس باقیست.
مگه سامی نمی تونه زیر نویس فارسی رو نشون بده؟
والا اکثر برو بچ که خلاف این میگن نمایندگی های سامی هم عموما برای همین مطلب این قدر دارن فروش میکنن دیگه هم میگن فول اچ دی رو از روی فلش نشون میده هم مشکل FAT 32 نداره هم زیر نویس مدام هم داهر این سری D فروش میکنه
در مورد سونی این راه حله شما رو که من تست نکردم یعنی نرم افزار هاش رو ندارم ساب تایتل ورک شاپ که تبدیل نمیکنه وبقیشون رو هم که نمیدونم بههرحال به نظر من بعیده چون مشکل سر کد یونیکد زیر نویسه که سونی اصلا توی آبدیت هاش نذاشته
سامسونگ فقط زیرنویس srt پخش میکند.
من این موضوع را برای دوستانی گفتم که زیرنویس sub idx دارند و یا میخواهند فیلم سه بعدی با زیرنویس فارسی ببینند. چون برای دیدن فیلم سه بعدی با زیرنویس باید زیرنویس را به یکی از فرمتهای sup و یا sub idx تبدیل کرد.
----------------------------
در مورد تلویزیون های سونی من اطلاعاتی ندارم ولی شما گفتی یونیکد نداره. خب اگر یونیکد زیرنویستان را تغییر دهید، باز هم مشکل حل نمیشود؟
--------------------------
سوال دیگری که داشتم آنکه از دوستان کسی دستگاهی را میشناسد که فایل ISO ی مربوط به بلوری را بخواند؟
چون راه حلی که من گفتم باید روی آن دستگاه ها جواب دهد.
نه انسی نه یونیکد های دیگه رو نمیشناسه... همه این راه حل ها رو رفتیم نشده
در مورد سوال دومتون هم شرمنده من اطلاعی ندارم
چجوری زیر نویسو بچسبونم ؟
چجوری زیر نویسو بچسبونم ؟
سلام دوست عزیز
نمی دونم چرا بلوری سونی من BDV-E985 وقتی یه فایل MKV رو میخوام بزنم بره جلو هنگ میکنه ! مجبور میشم رسیتش کنم تا دوباره در دست رس قرار بگیره ! مدل بلوری شما چیه ؟ شما از این مشکل ها نداری ؟
باید زیرنویس را add کنید.
دکمه add را میزنی و فیلمت را انتخاب میکنی.
دوباره add را میزنی و زیرنویس را انتخاب میکنی
بعد نوع خروجی ( فرمتی که فیلم میخواهی به آن تبدیل شود) را انتخاب میکنی ( در قسمت output)
و بعد هم start muxing را میزنی.
سلام دوستان
نشد ! هر کاری کردم نشد !
نمی دونم تا الان کسی تونسته با این برنامه یه زیرنویس فارسی SRT را بچبونه به فیلم ؟! جالبه توی خود برنامه نوشته از SRT ساپورت میکنه ولی با هر فرمتی امتحان میکنی جوابی نمیگیری
خیلی بده ها ! یعنی باید کلی صبر کنی تا فیلمت دانلود شه بعد هم هزار راه رو بری و کلی هم صبر کنی زیرنویست به فیلم بچسبه تازه بزاری توی سینما خانگی شاید همچی اوکی باشه ! واقعا شرایط اسفناکی ایست
هرآنچه من انجام دادم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)