تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: تبدیل mkv به فایل های پشتیبانی شده توسط تلویزیون سونی با سرعت بالا و زیرنویس

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

زیرنویس فارسی را میتوانید به فرمت sup تبدیل کنید و بعد بااستفاده از این برنامه ای که دوستمان معرفی کردند، فیلم و زیرنویس را به فرمت m2ts تبدیل کنید.
    والا ما که نگرفتیم چی میفرمایید؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

والا ما که نگرفتیم چی میفرمایید؟
    در یکی از فروم های خارجی در این مورد خوانده بودم که شما میتوانید زیرنویس sub Idx را به فرمت sup تبدیل کنید.

بعد از آن با این برنامه یا برنامه های مشابه، فیلم و این زیرنویس با فرمت sup را با هم convert کنید .
    حالا چه به فرمت TS و یا M2TS و حتی بلوری.

در آنجا گفته بود که با فرمت بلوری کانورت انجام دهید و بعد پوشه بلوری را به فرمت ISO تبدیل کنید ( با nero و ...) و بعد این فایل iso را در دستگاه هایی که قابلیت نمایش این نوع فایلها را دارند، ببینید.

البته من روی تلویزیون LED Samsung امتحان کردم و متاسفانه زیرنویس sup کانورت شده را هم نمایش نداد.

پس عملا همچنان مشکل زیرنویس باقیست.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

در یکی از فروم های خارجی در این مورد خوانده بودم که شما میتوانید زیرنویس sub Idx را به فرمت sup تبدیل کنید.

بعد از آن با این برنامه یا برنامه های مشابه، فیلم و این زیرنویس با فرمت sup را با هم convert کنید .
    حالا چه به فرمت TS و یا M2TS و حتی بلوری.

در آنجا گفته بود که با فرمت بلوری کانورت انجام دهید و بعد پوشه بلوری را به فرمت ISO تبدیل کنید ( با nero و ...) و بعد این فایل iso را در دستگاه هایی که قابلیت نمایش این نوع فایلها را دارند، ببینید.

البته من روی تلویزیون LED Samsung امتحان کردم و متاسفانه زیرنویس sup کانورت شده را هم نمایش نداد.

پس عملا همچنان مشکل زیرنویس باقیست.

مگه سامی نمی تونه زیر نویس فارسی رو نشون بده؟
    والا اکثر برو بچ که خلاف این میگن نمایندگی های سامی هم عموما برای همین مطلب این قدر دارن فروش میکنن دیگه هم میگن فول اچ دی رو از روی فلش نشون میده هم مشکل FAT 32 نداره هم زیر نویس مدام هم داهر این سری D فروش میکنه

در مورد سونی این راه حله شما رو که من تست نکردم یعنی نرم افزار هاش رو ندارم ساب تایتل ورک شاپ که تبدیل نمیکنه وبقیشون رو هم که نمیدونم بههرحال به نظر من بعیده چون مشکل سر کد یونیکد زیر نویسه که سونی اصلا توی آبدیت هاش نذاشته

4. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سامسونگ فقط زیرنویس srt پخش میکند.
    من این موضوع را برای دوستانی گفتم که زیرنویس sub idx دارند و یا میخواهند فیلم سه بعدی با زیرنویس فارسی ببینند. چون برای دیدن فیلم سه بعدی با زیرنویس باید زیرنویس را به یکی از فرمتهای sup و یا sub idx تبدیل کرد.

----------------------------
    در مورد تلویزیون های سونی من اطلاعاتی ندارم ولی شما گفتی یونیکد نداره. خب اگر یونیکد زیرنویستان را تغییر دهید، باز هم مشکل حل نمیشود؟

--------------------------

سوال دیگری که داشتم آنکه از دوستان کسی دستگاهی را میشناسد که فایل ISO ی مربوط به بلوری را بخواند؟
    چون راه حلی که من گفتم باید روی آن دستگاه ها جواب دهد.

6. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

نه انسی نه یونیکد های دیگه رو نمیشناسه... همه این راه حل ها رو رفتیم نشده

در مورد سوال دومتون هم شرمنده من اطلاعی ندارم

8. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    همونطور که میدونید یکی از مشکلات سونی پشتیبانی نکردن از فرمت mkv هست.
    ولی با این برنامه ای که معرفی میکنم میتونید فایل با فرمت mkv و چند تا فرمت دیگه رو به فرمت های ts و m2ts تبدیل کنید که این فرمت ها خیلی راحت از طریق تلویزیون پخش میشوند.

قابلیت ویژه ای که این نرم افزار داره اینه که براحتی و در عرض کمتر از 1 دقیقه میتونید فایل زیرنویس رو هم روی فیلم خروجی بچسبونید.

اسم این برنامه tsMuxeR هست و از لینک زیر میتونید با حجم حدود 2.5MB دانلودش کنید.

چجوری زیر نویسو بچسبونم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ولی بلوری سونی راحت MKV رو پخش میکنه!!!... مشکل من فقط با نمایش زیرنویس فارسی است راه حلِ دیگه ای هست؟!
    سلام دوست عزیز

نمی دونم چرا بلوری سونی من BDV-E985 وقتی یه فایل MKV رو میخوام بزنم بره جلو هنگ میکنه ! مجبور میشم رسیتش کنم تا دوباره در دست رس قرار بگیره ! مدل بلوری شما چیه ؟ شما از این مشکل ها نداری ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

باید زیرنویس را add کنید.

دکمه add را میزنی و فیلمت را انتخاب میکنی.
    دوباره add را میزنی و زیرنویس را انتخاب میکنی

بعد نوع خروجی ( فرمتی که فیلم میخواهی به آن تبدیل شود) را انتخاب میکنی ( در قسمت output)
    و بعد هم start muxing را میزنی.

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض SRT را به MKV هارد ساب نمیکند !

سلام دوستان

نشد ! هر کاری کردم نشد !

نمی دونم تا الان کسی تونسته با این برنامه یه زیرنویس فارسی SRT را بچبونه به فیلم ؟! جالبه توی خود برنامه نوشته از SRT ساپورت میکنه ولی با هر فرمتی امتحان میکنی جوابی نمیگیری

خیلی بده ها ! یعنی باید کلی صبر کنی تا فیلمت دانلود شه بعد هم هزار راه رو بری و کلی هم صبر کنی زیرنویست به فیلم بچسبه تازه بزاری توی سینما خانگی شاید همچی اوکی باشه ! واقعا شرایط اسفناکی ایست

هرآنچه من انجام دادم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •