تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 56

نام تاپيک: سلام من اخرش F236 سونی رو خریدم 2 میلیون و 600

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مرسی ممنون از همه شما نه میتونم ویندوزشو ریکاوری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ویندوزش نمیپره؟برای پارتیشن بندی دوباره و ویندوز ریکاوری کنم همون وین اصلی چیکار باید بکنم؟ مرسی

فرشید جان من منتظرم ها ریکاوری با چه گزینه ای بزنم چه طور؟چیکار باید کنم بدم دوستم از بیرون برام اوکیش کنه؟؟؟؟؟من برم یه چی بخورمو میام منتظر جوابم.یا علی.
    Last edited by fokahi110; 28-01-2012 at 18:29.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما با برنامه
    MINI TOOL PARTION WIZARD
    میتونی پارتیشن بندی کنید
    کار کردن باهاش خیلی راحته

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دارم دانلودش میکنم بعد درست کردن پارتیشنها خود این نرم افزار رو حذف کنم مشکلی نداره یا باید اینم نصب باشه؟خوب من الان ویندوزم رو درایو C هست چه طور حجما رو تنظیم میکنه میده بقیه درایو ها؟میشه ویندوزم نپره به خدا چه زجری که من نکشیدم برای خرید این لپ تاپ 2 میلیون و 600 دود نشه سکته دارم میکنم به قران.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دارم دانلودش میکنم بعد درست کردن پارتیشنها خود این نرم افزار رو حذف کنم مشکلی نداره یا باید اینم نصب باشه؟خوب من الان ویندوزم رو درایو C هست چه طور حجما رو تنظیم میکنه میده بقیه درایو ها؟میشه ویندوزم نپره به خدا چه زجری که من نکشیدم برای خرید این لپ تاپ 2 میلیون و 600 دود نشه سکته دارم میکنم به قران.
    دوسته عزیز اصلا جای نگرانی نیست
    در مورد اون برنامه باید بگم بله میتونید پاکش کنید
    در مورد ویندوزم بگم اصلا نمیخواد نگرانش باشی
    20 گیگ هاردتو ورداشتن و روش ویندوز ریختن
    برنامه paragon partition هم نصب کن و یه درایو 20 گیگ رو شناسایی میکنه در کنار درایو های دیگت
    اونو ریکاوری کن بعد اون ریکاوری شده رو بریز روی dvd و سیستم خودتو ریست کن بعد ریکاوری کن بعد سیستمت میشه مثل روز اولی که رفتی تو مغازه و روشنش کردی

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ببین اصلا بد مصب درایوی نساخت همون اول روشنش کرد گند زد بهش خوب فقط درایو C رو ساخت که الان ویندوز داخلشه و 640 گیگ فضای درایو c هست یعنی کل هارد لپ تاپم .الان این نرم افزار میتونه مثلا از درایو c ببره درایو جدید درست کنه؟همچین چیزی ممکنه؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بله ممکنه
    اگه اون درایوی که گفتمو ریکاوری کنی دوباره مثا اون شخص میتونی ریکاوری کنی

داره خودمونی میشه zanyar.sew's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقای fokahi110 عزیز. همه هاردتو این درایو نگرفته. ویندوز شما تو یه درایو کوچیک 15 گیگی قرار داره و امنه. ولی تو محیط ویندوز شما نمیبینیدش. منظورم اون ویندوزی نیست که باهاش کار میکنی. یعنی یه ویندوز دست نخورده با درایورها و برنامه هاییی که وایو گذاشته.
    بهترین و راحتترین کار برای شما اینه که با کمک خود ویندوزتون یعنی همون برنامه رستور و بکاپ ویندوز یه بکاپ بگیرید. از این لحاظ ویندوز مشکلی نداره و نیازی اصلا به برنامه جانبی نیست. ناراحتی نداره اصلا ناراحت نشو. ویندوز رو از دستم بدی تو اون درایوی که گفتم داریش و اتفاقی نمیوفته. مگر اینکه لپتاپ شما یک نمونه نایاب باشه! اصلا گیریم ویندوزت از بین رفت! یه سر میری تا رهجو حلش میکنی نهایتا دو روز وقتت تلف میشه!
    واسه بکاپ: تو منو استارت backup بزن backup and restore میاد بالا. همه تنظیمات رو به ویندوز بسپار هیچ مهارت قبلی ای لازم نداره این روش. یه هارد خارجی انتخاب کن بکاپ بگیر و خیالت تخت. حتما تو دی وی دی هم بکاپ بگیر چون هارد هم امنیت صد در صد نداره!
    اگرم مشکلی واست پیش اومد تو همین فروم بچه ها کمکت میکنن چطور رستور کنی. فعلا بکاپ رو بگیر.
    پیشنهاد هم میکنم شما که 2و600 خرج کردی و اینقدر حساسی یه هارد اکسترنال هم بگیر و همیشه از اطلاعات مهمت کپی داشته باش تا ضدحال نخوری که ما خوردیم!
    مبارکت باشه ازش لدت ببری. با این صفحه نمایش فکر کنم تعریف خیلی چیزها عوض میشن. محشره. مبارک.
    Last edited by zanyar.sew; 28-01-2012 at 23:38.

8. 2 کاربر از zanyar.sew بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen_hot20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اقا مبارکه
    Last edited by mohsen_hot20; 29-01-2012 at 02:57.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برای بکاب هم میام توضیح میدم اصلا نگران نباش بکاب اولیه یعنی منظورم این که هنوز چیزی تو کامپیوتر نریختی تقریبا 3تا دی وی دی میشه بازم مبارکه
    در ویندوز 7 شما قادر خواهید بود تا هارد خود را بدون احتیاج به هیچ برنامه اضافی پارتیشن بندی کنید. برای انجام این کار کافی هست تا مراحل زیر را دنبال کنید.
    1. به منوی استارت رفته و روی Computer کلیک راست کرده و گزینه Manage را انتخاب کرده و continue بزنید.

---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------

2. یک پنجره باز میشود. از لیست سمت چپ پنجره گزینه disk managementرا انتخاب کنید.

[I
    3. در وسط صفحه درایوهای شما به صورت گرافیکی نمایش داده خواهند شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    4. برای پارتیشن بندی کردن یعنی بخش بندی کردن و قسمت کردن یک درایو از هارد دیسک شما ، اگر در هنگام نصب ویندوز فقط یک درایو ایجاد کرده اید باید درایو را انتخاب کنید و آن را تقسیم بندی کنید ، برای این کار روی یکی از درایوها که به صورت گرافیکی در وسط و پایین صفحه نشان داده شده راست کلیک کرده و گزینه Shrink Volumeرا انتخاب کنید. برای مثال میتوانید به عکس زیر توجه کنید.

5. بعد از انتخاب گزینه Shrink Volumeپنجره ای باز میشود که در آن پنجره از شما خواسته میشود تا حجم درایو جدیدی را که میخواهید بسازید تعیین کنید. شما باید مقدار را به مگابایت وارد کنید. برای مثال هر 1024 مگابایت یک گیگابایت ( یک جی بی ) میشود. پس اگر میخواهید درایو جدید شما 20 گیگابایت فضا داشته باشد باید 20 را ضرب 1024 کنید و حاصل را در پنجره وارد کرده و گزینه Shrink را فشار دهید.

6. حالا پس از زدن گزینه shrink یک پارتیشن یا درایو جدید برای شما ساخته میشود که خام هست و لازم هست تا شما این پارتیشن را یک بار Format کرده و نامی برای آن ازAتا Z انتخاب کنید. برای این منظور ابتدا روی پارتیشن خام ساخته شده که یک نوار سیاه رنگ دور آن کشیده شده کلیک راست کرده و گزینه new simple volume را انتخاب کنید. به تصویر زیر دقت کنید.

7. سپس دو بار روی گزینه Next کلیک کرده تا صفحه ای به شکل زیر ظاهر شود که در قسمت بالای صفحه از لیست کشویی باید نام درایو را انتخاب کنید. مثلا من نام درایو را K انتخاب میکنم و روی گزینه next کلیک کنید. به تصاویر زیر دقت کنید.

8. در صفحه جدید از لیست کشویی اول گزینه NTFS را انتخاب کنید و از لیست کشویی دوم گزینه Default را انتخاب کنید. در قسمت Volume Label میتوانید یک نام برای درایو خود تایپ کنید. مثلا من نام درایوم را Data تایپ میکنم. سپس مربع اولی را که نوشته Perform a quick format ( یعنی فرمت کردن سریع ) را چک مارک کنید یعنی علامت دار کنید و مربع دومی را به حال خود باقی بگزارید و سپس روی گزینه Next کلیک کنید. برای درک بیشتر به تصویر زیر توجه نماید.

9. در پایان گزینه Finish را فشار دهید. کمی صبر کنید….! حالا خواهید دید که درایو جدید شما ساخته شده و یک پنجره باز میشود. اگر به My Computer ویندوز خود بروید درایو جدید خود را در آنجا مشاهده خواهید کرد

Last edited by mohsen_hot20; 29-01-2012 at 02:05.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

[/IMG][/IMG][/IMG]rayan.com/images/stories/Learning7/Hard_partitions/5.jpg[/IMG]rayan.com/images/stories/Learning7/Hard_partitions/1.jpg[/IMG]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •