زاویه دید، از پایین چطوریه؟ میشه از رو زمین نگاه کرد (زاویه دید چپ و راست و بالا زیاد مهم نیست)
زاویه دید، از پایین چطوریه؟ میشه از رو زمین نگاه کرد (زاویه دید چپ و راست و بالا زیاد مهم نیست)
دوستان این مانیتور بهتره یا 2261Vp ال جی؟
بستگی به این داره که برای چه کاربردی بخوای مانیتور تهیه کنی . 22a02 هم مانیتور led هست و هم tv و این خودش یه مزیته .
مانیتور ips226 الجی هم جزء یکی از بهترینهای lg هست .
مشخصات ips226
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان..
من یک گیرنده دیجیتال داشتم که فکر کنم فرسوده و خراب شده ولی هنوز مطمعن نشدم.گفتم که اگه خراب شده باشه برم یکی دیگه بخرم....
به این تلوزیون برخورد کردم که ظاهرش بیشتر شبیه به مانیتوره تا تلوزیون...
چند سوال داشتم اونایی که دارندش با دقت پاسخ بدهند..
1. گیرنده دیجیتالش خیلی برام مهمه که هم کیفیتش خوب باشه و هم قدرتش و هم اذیت نکنه و بشه برنامه ها رو با کیفیت خوب ضبط کرد.برنامه ریزی ضبط هم داشته باشه.اینا رو داره؟؟؟
2. واقعا ارزش داره به عنوان تلوزیون اصلی خونه خریدش؟؟
چون اگه گیرنده قبلیم واقعا مشکل دار باشه با توجه به اوضاع اقتصادی بد ما شاید نتونیم فعلا چیزی بخریم و فقط این مورد با قیمتش میمونه که شاید مشکوک باشه آخه ایکسویژن کلا یه جورایی یه از گیرنده هاش گرفته تا همه چیش
3. واقعا نقاط قوت و ضعفش چیه؟؟
نمیدونم چی کنم واقعا چون با این که اوضاعم خوب نیست ولی ارزون بودن ملاک آخرمه و بیشتر کیفیت و کارایی برام مهمه
سلام. اگه بخوایم مانیتور X.Vision LED LE-22A02 رو با ASUS - 24" - ML248H - LED یا ASUS - 22" - ML229H - LED
مقایسه کنیم. به اندازه یاختلاف قیمتشون ، اختلاف کیفیت دارن؟ در ضمن استفاده از X.Vision LED LE-22A02 باعث ناراحتی چشم نمیشه؟
اختلاف کیفیت اینقدری هست که برای چشم به راحتی قابل تشخیص باشه؟
سلام من این مدلو X.Vision LED LE-22A02 میخوام بخرم اما هر جا میرم میگن تموم شده و نداریم من مشهد هستم میتونید کمکم کنید ؟؟ از کجا بخرم
از سایت چاره یا digikala تهیه کن .
سلام این مدل مارشال که دی وی دی میخوره و گیرنده داره کیفیتش چطوره ارزش داره ؟؟؟
اصلاکیفیت مارشال خوبه یا نه؟؟
بعد این شارپ چی 22 اینچ
Last edited by mostafa-t; 21-04-2012 at 11:22.
تلویزیونهایی که گیرنده دیجیتال داخلی دارن میتونن کانالهای صدا و سیما رو با کیفیت دیجیتال نمایش بدهند و برای ضبط برنامه ها ، تلویزیونت باید دارای قابلیت PVR یا ضبط برنامه ها باشه که در حال حاضر تلویزیونهای کمی در ایران این قابلیت رو دارن و در اکثر تلویزیونها برای ضبط برنامه و داشتن قابلیت ضبط برنامه ریزی شده ، باید دستگاه DVBT تهیه کنی .
من از نزدیک کیفیت این تلویزیون رو دیدم واقعا" کیفیت تصویر خوبی داره و به عنوان مانیتور هم خوب عمل میکنه .
به نظر من با وجود قیمت خوب این tv در حال حاضر کیفیت تصویرش حتی از خیلی از تلویزیونهای مطرح بازار بهتره و اگه از تصاویر با رنگهای طبیعی خوشت میاد این مدل گزینه خوبیه ضمن اینکه گارانتی معتبری هم داره .
Last edited by alilosting; 21-04-2012 at 14:07.
من چند ماه پیش این مدل رو برای مغازم خریدم . به نظرم با توجه به قیمت و گارانتی و امکاناتش بهترین انتخابی بود که میشد کرد و تا الان که راضیم .
من تهرانم . منم برای اینکه آدرس نزدیکترین نمایندگی به منزلمون رو پیدا کنم توی وبلاگ مادیران بهشون پیغام زدم و خیلی زود بهم آدرس نزدیکترین نمایندگیشون رو دادن . به نظرم تو هم همین کار رو بکن تا سریع جواب بگیری .
آدرس وبلاگ مادیران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویژگیهای 22a02 :
- مجهز به پانل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با درجه کیفی +A
- وضوح تصویر بالا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )1920 x 1080)
- زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و 170 درجه عمودي)
- داراي ورودي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قابليت پخش عكس و موزيك
- روشنايي و وضوح بسيار بالا در تصوير
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)