دوست عزیز اون سریال برای cs5.5 هست کای که گفته شد انجام دادم و با سریال cs5 خواستم اکتیو کنم که بازم همون ارور داد
دوست عزیز اون سریال برای cs5.5 هست کای که گفته شد انجام دادم و با سریال cs5 خواستم اکتیو کنم که بازم همون ارور داد
این کیجن پایینم تست کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز نمی دونم مشکل کجا بازم درست نمیشه حتی با فایل host که دادی و حتی تو این پوشه جدید بود
سریال چند تا از برنامه هاشو می خوام بقیه رو درست کردم
سریال این برنامه adobe dreamweaver که داخل لینک آخر بهمراه کرک گذاشتم مابقی برنامه هایی رو که سریالش لازم دارین لیست کنید که اگر بود قراربدم.
1- AE
2-DREAM WEAR که کار نمی کرد سریالش فکر کنم بخاطر ورژنش باشه خودمم یکی داشتم قبول نکرد
3-in design
4- sound booth
5-flash cs5
شما ویندوز خودتون از نوع چنج کنید بعدشم از فایل host لینک اول برای رجیستر برنامه خودتون که بهمراه سریال هست استفاده کنید سایتهای دوم هم چند تا سریال مختلف این برنامه رو تو خودش جاداده سایت سوم هم سریال CS5 Indesign رو داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ممنون همه درست شد با لینک دومی که دادی الی flash o indesgn اگر ازاین دو برنامه سریالی داری بی زحمت بزار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)