اکی ... خودم هم از E3350 خیلی خوشم اومده ولی از Logitech هم خیلی تعریف می کنن
حالا بین این دو مدل E3350 و Z323 هر کی داره نظر نهاییشو بگه ... تا هفته دیگه باید بگیرم.
اکی ... خودم هم از E3350 خیلی خوشم اومده ولی از Logitech هم خیلی تعریف می کنن
حالا بین این دو مدل E3350 و Z323 هر کی داره نظر نهاییشو بگه ... تا هفته دیگه باید بگیرم.
به نظر من ادیفایر رو بخری بهتره توی هفته نامه عصر ارتباط ریویو ازش هست میتونی نگاه کنی
بازم صدا سلیقه ای هست برو نمایندگی برات تست کنند
مقاله رو خوندم ولی به یه نکته ای برخوردم :
یه توضیح میدین لطفا ...فرکانسهای زیر و بم در این دستگاه با قدرت مناسبی پخش میشوند اما در زمینه پخش صداهای میانه شکافی محسوس وجود دارد که باید با تنظیم دقیق اکولایزر پر شود. قدرت خروجی دستگاه برابر 50 وات است که 18 وات آن به دو اسپیکر ماهوارهای اختصاص دارد و 32 وات آن به سابووفر برمیگردد و به همین دلیل بهترین کارآیی را در فواصل کم از خود نشان میدهد و با فاصله گرفتن از آن و افزایش حجم صدا میتوان تلاش آن برای تولید صدای بیشتر را درک کرد. با افزایش حجم صدای دستگاه با اینکه فضای اتاق از صدا پر میشود اما سابووفر از همراهی اسپیکرهای ماهوارهای عاجز شده و دیستورشن قابل توجهی در خروجی آن شنید. کاربرانی که به دنبال یک اسپیکر زیبا و مجهز میگردند و نمیخواهند صدای پخششده از رایانه آنها افراد اطراف را آزار دهد، میتوانند دستگاه Prisma را بهعنوان انتخابی ایدهآل تهیه کنند اما هر کاربری که به دنبال صدای قدرتمند با باس قوی و کوبنده و همچنین کیفیتی عالی در حجم صدای بالا میگردد باید در ابتدای راه دستگاه را از لیست خود حذف کند.
خوب عزیز اینج اشاره شده که صدای قدرتمندی نداره وکیفیت عالی هم نداره کلا اسپیکرهای زیر 100 تا 150 صدای قدرتمندی نداره
اگر میخوای با پول کم صدای قدرتمندی داشته باشی یک ضبط های فای دست دوم قدرتمند بخر
من خودم c2ادیفایر دارم صداش حرف نداره هم از لحاظ کیفیت هم از لحاظ قدرت/92000 خریدم از یه نمایندگی تو علائدین/هر کی خواست بگه شمارشو بدم فروشنده با انصافیه
تا کیفیت چی باشه من خودم c3 داشتم اصلا باهاش حال نکردم این c2 که اصلا هیچی دیگه بازم شاید به قیمتش بیرزه ولی ادم باید ببینه چی بدردش میخوره شاید یه اسپیکر 50 تومانی هم کار ادم رو راه بندازه ولی برای یکی دیگه s730 هم کم بیاره
با 90 هزار تومن دیگه دوست داری چی بت بدن/من یه کارت صدا هم انداختم صداشو از 30 بیشتر نمیتونم زیاد کنم/ما که راضی هستیم
اسپیکرم نیم سوز شده بهترین اسپیکر تا 100 - 130 تومن
چه مارکی از همه بهتره
اگه برای موسیقی میخوای edifier r1900tiii دو کاناله است و کیفیت عالی و ظاهر زیبا 140000 ت
اگر هم برای بازی میخوای logitech z506 هست 5.1کاناله است قیمت 140000 ت
کسی از بچه ها m1550 ادیفایر داره؟قیمت وکیفت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)