برا من سختي و راحتي كتاب مهم نيست ميخام يه كتاب خوب باشه كه هم خوب توضيح داشته باشه هم تمريناي خوبي توش باشه
در مورد بقيه دروس كه تو پست اول گفتم يكي از دوستان (hts )خوب راهنمايي كرد ميخاستم ببينم بقيه دوستان نظرشون رو چه كتاباييه؟
برا من سختي و راحتي كتاب مهم نيست ميخام يه كتاب خوب باشه كه هم خوب توضيح داشته باشه هم تمريناي خوبي توش باشه
در مورد بقيه دروس كه تو پست اول گفتم يكي از دوستان (hts )خوب راهنمايي كرد ميخاستم ببينم بقيه دوستان نظرشون رو چه كتاباييه؟
Last edited by SuperSt@r; 24-01-2012 at 13:45.
با سلام ...
چه قدر این جا ادم رو ناامید میکننداقا اصلا مشورت نخواستم . ممنون از همگی .
هیچ چیز نمیتونه جلوی پشتکار ادم رو بگیر حتی اگه خیلی هم سخت باشه .
با تشکر .
بقیه درس ها حالت عمومی دارن... نمیشه یک چیز ثابت معرفی کرد... همونایی که دوستان گفتن با اونایی که استاد
معرفی می کنه... اما مدار کتاب جبه دار رو بگیر مساله هم زیاد داره و مسائلش هم تا حدودی مهم هستن... اما
ان شاء الله ترم های 5 به بعد که یه دیدی نسبت به این رشته پیدا کردی و خواستی ادامه تحصیل بدی حتما کتاب دکتر
هدتنی رو بگیر، از 1000 تا تست کنکور بهتر جواب میده فقط یک مقدار سنگین هست که اگه ترم های بالاتر بخونی
خیلی بهتر میشه
ناامیدی؟
سخت یا آسون بودن یک چیز نسبی هست که چون حالت عام پیدا کرده دیگه نمی گن بعدشو! ... ولی منظور از
سختی یعنی نسبت به بقیه درس هایی که تو برق می خونی سخت تره (که البته مخابراتی ها از اون سخت تر هم دارن)
در کل وقتی با دید ساده بودن این درس رو شروع کنی احیانا وقتی چیزی نمی فهمی می گی نگاه این ساده هست
و من نمی فهمم ولی وقتی بفهمی سخته هم تلاشت بیشتر میشه و هم در صورتی که چیزی هم متوجه نشی
به خودت خرده نمی گیری... اون ناامیدی ماله وقتی هست که یک کاری نشدنی باشه نه سخت.
شما اگه کارشناسی پیوسته هستی این درس باید جزء سیلابس درسی باشه، ارائه ندادنش خیلی عجیبه برای من.
اگه گرایشتون مخابرات نیست که این درس رو نخونین چون چیزی به دردتون نمی خوره، البته ماشین 1 در حد یک
اپسیلون به توان 2 همون اولش یه استفاده های کوچیکی داره ولی مهم نیست و اگه مخابراتی هستی و دانشگاهتون
ارائه نداده که دیگه...
بله دوست عزيز فيزيك هاليدي مغناطيس منظورمه.
راجع به پايه قوي توي مدار يعني بايد فيزيك 2 دبيرستان يا مدار هنرستان رو خوب بلد باشي و با يه كتاب ساده مثل نيلسون يا هيت شروع كني و براي تقويت خودت بري سراغ كتابهاي سخت.
شما اگه تو خونه دانشجویی هستین یا اگه خوابگاه دارین تمام این کتابها رو تهیه نکنید هر کدومتون یکی دوتا رو بگیرید.
مثلا یکی توماس بگیره یکی اپوستل یکی مدار جبه دار رو بگیره یکی مدار هیت.
چهار نفر که باشید هر کدومتون دو تا از این کتابها رو که بگیرید تقریبا تمام منابع رو در اختیار دارید از طرفی هزینه ی زیادی هم نکردید.
یه چیز دیگه هم اینه که این کتابها همه شون تو دنیا جزو کتابهای پر فروش هستن پس مسلما کتابهای خیلی خوبی هستن ولی چون سلیقه ها فرق میکنه هر کسی طرفدار یه سری از کتابها هست.
مثلا من خودم از لیتهلد بیشتر از بقیه ی کتابهای حساب دیفرانسیل خوشم میاد ولی این دلیل نمیشه که بگیم لیتهلد از توماس یا سیلورمن بهتره.
یه چیزه دیگه هم بگم که اکثر این کتابها و حل المسائلشون تو سایتها پیدا میشن (البته زبان اصلی) شما سعی کن این کتابها رو دانلود بکنی و تو کامپیوترت داشته باشی .شما درس نامه رو از کتابی که خریدی میخونی و از مثالها و تمرینها های این کتابها هم استفاده میکنی.
موفق باشی و سربلند.
فيزيك دو كه ربطي به مدار و مغناطيس نداشت فك ميكنم منظورتون فيزيك 3 هست كه البته من زياد توش قوي نبودم چون معلممون هم اونقدر قوي نبود كه بتونه جوري باهامون كار كنه كه قوي باشيم
والا مدار هنرستان رو نمی دونم چطوری هست، ولی فیزیک 3 دبیرستان فصل اولش که ترمودینامیک بود تا جایی که یادمه
و فصل دوم بار اکتریکی و آخریش هم مغناطیس... کلا یکی دو فصل مداری داشت اونم در حد کودکستان سری موازی
کردن چند تا مقاومت و خازن و... و مدارات مقاومتی باقلوا و خازنی...که نگم بهتره. چیزی که به ما تو دانشگاه گفتن تو یک جلسه
کل یکی دو فصل مدار فیزیک 3 دبیرستان رو گفتن. اما چیزی که تو دانشگاه دیدیم و تو تمام کتاب های مدار هست
معادلات دیفرانسیل رو حقیقت باید بلد باشه کسی که مدار1 می گیره.
البته اگه کسی بخواد از زیر صفر شروع کنه دبیرستان رو هم بخونه بد نیست ولی اون میشه خوشبینانه 5 درصد مدار1
مهم نیست همون کلاس برو و خوب به درس استاد گوش بده کافی هست... فقط مدار1 مهم ترین درس برقه اگه یاد نگیریش تا ترم های آخر این رشته عذاب می کشی
پس خوب بخونش
Last edited by aminjigar; 25-01-2012 at 15:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)