خوب دوتا عکس گذاشتی که فقط تیترا معلومه رو چی نظر بدیم .... یه صفحه رو میدادی مثلا متغیرا ... ببینیم چجوریه ...
خوب دوتا عکس گذاشتی که فقط تیترا معلومه رو چی نظر بدیم .... یه صفحه رو میدادی مثلا متغیرا ... ببینیم چجوریه ...
گفتم که برین تو سایتش چند تا انجمن مربوط به ترجمه ها رو باز کردم یه اطلاعیه هم دادم قد دیوار دیگه مشکل من که نیستش که . وقتی می گم نظر بدین برا خودتونه که فردا پس فردا خواستین استفاده کنید توی مشکل نیفتین فقط همین بازم می گم اگه می خوای ببینی برو udk.ir اونجا انجمن های ترجمه بازن
تو سایتم رفتم ... کلا تو اونم فقط تیترا رو گذاشتین ... یه مبحثو بزار بخونیم ... اگه نمیخواین لو بره یکی که کمتر متن داره رو بزارین نظر بدیم .... از رو تیتر که نمیشه نظر داد ....
اینم حرفیه . اقا یه کاری می کنیم .فعلا سایت رو با دو یا سه مقاله بالا میارم یه چند هفته بگذره هم واسه ثبت نام بچه های دیگه و هم واسه اینکه اگه ترجمه ها مشکل داشت بگین بهتر نیست از اینکه بیایم کلی مقاله رو بندازیم توش باز اگه مشکل داشته باشه از اول همه رو بیاریم ؟
حسن داداش در رابطه به تصاویری که گذاشتی. به بچه ها بگو فونت های ریزشو به tahoma تبدیل کنند.مشابه همین فونتی که داریک باهاشت می نویسیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)