تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: داغی خیلی خیلی زیاد Dell Vostro 3550

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مرسی همه دوستان که جواب دادید
    چند تا سوال؟
    یکی اینکه درصد استفاده از cpu کم هست یعنی حتی وقتی رو 4-5 درصد هست هم درجه حرارت cpu رو 55 هست
    دوم اینکه این درجه حرارت بالا می تونه از ویندوز باشه؟!! من تازه دو هفته است که این سیستم رو خریدم هاااا
    سوم اینکه مگه cpu i5 نشون دهنده پنج هسته ای بودن نیست پس چرا نرم افزارها، فقط درجه حرارت دو تا core0 و core1 رو نشون میدن؟؟؟ یعنی دو هسته ایه؟
    55 عادیه 90 غیر عادیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

منم این مدل لپ تاپ رو دارم و همچین مشکلی منم دارم و صفحه کلید منم خیلی داغ میشه ، یعنی دقیقا گوشه بالای دست چپ ، ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوسته عزیز اگه شما لپ تاپ خودتونو تازه خریدید عادیه این گرما ولی اگه خیلی وقته خریدید باید بررسی بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

باز هم ممنون از همه دوستان
    آقا آرش شما هم تازه خریدید یا خیلی وقته؟ درجه حرارت cpu و motherboard رو با نرم افزارهائی مانند speccy یا Speed Fan چک کردید؟ اگه چک کردید ممنون می شم که بگید رو حالت عادی تو چند درجه است؟
    آقا فرشید من تازه خریدم ولی چرا اگه تازه خریده باشم این درجه حرارت عادیه؟؟؟؟
    Last edited by bssafaee; 24-01-2012 at 22:10.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

باز هم ممنون از همه دوستان
    آقا آرش شما هم تازه خریدید یا خیلی وقته؟ درجه حرارت cpu و motherboard رو با نرم افزارهائی مانند speccy یا Speed Fan چک کردید؟ اگه چک کردید ممنون می شم که بگید رو حالت عادی تو چند درجه است؟
    آقا فرشید من تازه خریدم ولی چرا اگه تازه خریده باشم این درجه حرارت عادیه؟؟؟؟
    بهر حال خمیر سیلسکون سینک پردازنده شما تازه شروع بکار میکنه و به اون حد عادی و به قولی آب بندی شده خودش نرسیده هنوز واسه همین ممکنه سینک یخورده داغ باقی بمونه و ممکنه اون قسمت تا مدتی احساس گرمی کنید
    من خودم سونی داشتم کنار تاچ پد که دستمو میزاشتم هم گرم میشد ولی الان دیگه این مشکلو ندارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با سلام
    منم یه مشکل دارم لب تاب دل3500 وقتی بازی کال آف انجام میدم هنگام بازی لپ تاپ خاموش میشه
    در ضمن اطراف فن خود سیستم هم داغ میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid.7003's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    dezfol

پيش فرض

با سلام
    منم یه مشکل دارم لب تاب دل3500 وقتی بازی کال آف انجام میدم هنگام بازی لپ تاپ خاموش میشه
    بالاترین احتمال مال گرافیک یا سی پی یو ته که حرارت بالا میره و سیستم خاموش میشه
    احتمالا فن سیستمت مشکل داره
    اگر که فن سالمه مشکل از گرافیکته و باید ریورک بشه
    با برنامه speccy یا Hw monitor حرارت سیستمت رو چک کن ببین چطوره

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام
    همونطور که دوستمون گفتن با برنامه های
    hwmontor دمای سیستم خودتونو چک کنید و دما در حالت Idle بودن سیستم و همینطور در حال اجرای بازی رو گزارش کنید
    از نرم افزار coretemp برای دمای cpu استفاده کنید
    برنامه speed fan v4.4 هم میتونه مفید باشه برای شما
    توصیه من اینه شما زیاد به لپ تاپ خودتون فشار نیارید چون لپ تاپ برای بازی هایی مثل کالاف ساخته نشده

---------- Post added at 10:06 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------

دمای پردازنده سیستم شما احتمالا باید بالای 90 درجه باشه که سیستم خاموش میشه
    چون مادربرد های smart وقتی دما خیلی بالابره برای اینکه به قطعات صدمه ای وارد نشه سیستم رو خاموش میکنن
    با توجه به اینکه سیستم شما دل هست توصیه من اینه خیلی مراقب باشید

9. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز نمي خوام دل چركينت كنم ولي با توجه به تعداد بالاي دستگاه هاي دل كه واسه تعميرات مي ياد انتخاب خوبي نداشتي
    دستگاه هاي دل در سال هاي اخير كيفيت چنداني نداشتند كه بيشترين مشكلات آنها هم بحث گرماي بيش از حد آنها و در نهايت مشكل گرافيك بوده ...

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز نمي خوام دل چركينت كنم ولي با توجه به تعداد بالاي دستگاه هاي دل كه واسه تعميرات مي ياد انتخاب خوبي نداشتي
    دستگاه هاي دل در سال هاي اخير كيفيت چنداني نداشتند كه بيشترين مشكلات آنها هم بحث گرماي بيش از حد آنها و در نهايت مشكل گرافيك بوده ...
    همه دل ها اینطوری نیستن
    ایشونم اگه مراعاتش کنه مشکلی پیش نمیاد...اگه توجه کنید گفتم که یه سری بازی ها حتی غولاشم نمیتونم پردازشش کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •