خيلي خوبه
آرتين جان از من ميشنوي با اين وضعيت اول با يه هاست فري شروع كني بهتره
خيلي خوبه
آرتين جان از من ميشنوي با اين وضعيت اول با يه هاست فري شروع كني بهتره
به نظر من اگه افراد تازه کار از هاست پولی استفاده کنند بهتره!میگید چرا؟به خاطر اینکه همه چیز بدون مشکل در اختیارشونه.از ساپورت برنامه های مختلف روی هاستشون مطمئن میشند همچنین ftp هاستشون مثل سایتهای رایگان بازی درنمیاره.نوشته شده توسط K053_LSH_KV90
آقايون من يه سوال دارم ميتونم يك هاست داشته باشم با دو تا دومين براي دو سايت مختلف
تاپيك اصلاح شد!
آقايان jamali و soltany در صورت تكرار رويه فوق دسترسي هر دوي شما به انجمنهاي اينترنت بسته خواهد شد. بحثي داريد در پيغام خصوصي يا خارج از فروم. كاربران تمايلي به مشاهده مشاجرات بي فايده شما ندارند علاوه بر اينكه اين گونه پستها خلاف قوانين كلي فروم هست.
آرتين جان يه هاست داشته باشي خوب داشته باشه رو تا دومين براي دو تا سايت مختلف داشته باش اينا كه به هم ربطي نداره
البته اگه منظورت اينكه يه هاست داشته باشي و دو نا دومين مختلف بايد بگم اره
مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض پوزش از دوست عزيزمان sa3er
*وی. توسط sa3er* تبلیغ از شرکتهای تجاری ممنوع.
خيلي ببخشيدا ولي عنوان پست خودش يه فيلد جدا داره كا بايد پر كني آقاي sa3er نه اينكه اول متن اصلي بنويسي تاپيك اصلاح شد.نوشته شده توسط sa3er
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فضاي رايگاني را همراه با بسياري از امكانات از جمله ftp در اختيار شما قرار مي دهد.ضمنا شما مي توانيد بوسيله ي internet explorer هم به صورت ftp فايلهاتون رو آپلود كنيد .با فرمول زير:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات مربوط به ادرس بالا در قسمت ftp l موجود در bravenet است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)