تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: کار با کامپیوتر در اتاق سرد یا نیمه سرد

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اوه پسر قیوم ما چقدر شبیه همیم منم همینطوریم ، من گرمایی هستم ، به این آسونی ها سردم نمیشه ، اما یکم گرم بشه هوا کل بدنم خارش میگیره حتی توی همین زمستون هم نمیتونم زیاد بپوشم ، توی خیابون بیجاره میشم یکم تند راه برم بدنم خارش میگیره

به خاطر همین قضیه ها من اصلا نمیتونم چای بخورم ، چون حساسیت دارم بهش ، بخورم موهام و بدنم شدیدا خارش میگیره نمیدونم چرا

داخل اتاقم خیلی حال میده کار میکنی با سیستم و شبکه و اینا... اما مثلا مامان یا بابا که میاد میگه بچه تو اینجا یخ نمیزنی

به نظر من ما هیچی مون نمیشه ، چون طبعمون اینطوری هست ، من اصلا سرما نمیخورم مث تو... تاحالا باور کن یکبار هم آمپول نزدم نه بخاطر اینکه میترسم ها ، کلا میگم

حالم از گرما بهم میخوره ، جونم خنکــــــــــی فقط..

Take Care
    عزیزم تو حساسیت نداری که .منم پاییز و زمستونا که زیادفعالیت ندارم ، وقتی تابستون میشه و میخوام که یه ذره دوچرخه سوای کنم ، بدنم پوست سرم خارش شدیدی میگیرن.یادمه یه بار که رفتم حجامت کردم به کل برطرف شد مشکلات
    فکر نکن حساسی و بدنت خیلی ظریفه.نه.مشکل از کم تحرکی و کم عرق کردنه
    پ.ن:قیوم جان امروز خبری از تر..و.. نیستا!

2. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

آره بخدا ، با همه ملت فرق میکنم، مثلا داخل خیابون میرم اینروزا با تکپوش ، ملت دارن یخ میزنن از سرما ، من حسابی Hot ام ، و کل بدنم میخاره عرق هم میکنم البته..

بله شما جوجویی هنوز اگه اشتباه نکنم ژیمناستیک کار میکردی ؟! درسته ؟ خوبه ؟

قیوم دهنم .... میشه تابستونا.. به یه مکافاتی ردش میکنم، متاسفانه وسواس هم دارم عجیب ، هر لحظه میرم حموم دوش بگیرم.. بدتر ازون اینه که لباسامم باید تند تند بشورم از این وسواس لعنتی.. لعنت به تابستون.

اتفاقا عجیبه من الان کلا 60 کیلو وزن دارم قدمم 177 هست لاقر مردنی ام اما نمیدونم جریان چیه دقیقا ، دوسه بار خواستم برم پیش دکتر جرات نکردم

TakE CaRe
    وای !
    نه من کجا گفتم ژیمناستیک کار میکنم؟!
    من میخوام برم دنبال یه ورزشی بعدا الان که نمیشه. :د

گاهیا هم یه وسواسی به یه چیزایی دارن تو هم یکیشونی ولی به خودت اجبار بده که ترک کنی!

منم 60 با 178 اینورا ام
    مرد باش برو دکتر! (نیم کیلو باش ولی مرد باش) :د

ولی این خارشه بد دردیه
    چرا ویرایش کردی جالب بود که !

4. 2 کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

عزیزم تو حساسیت نداری که .منم پاییز و زمستونا که زیادفعالیت ندارم ، وقتی تابستون میشه و میخوام که یه ذره دوچرخه سوای کنم ، بدنم پوست سرم خارش شدیدی میگیرن.یادمه یه بار که رفتم حجامت کردم به کل برطرف شد مشکلات
    فکر نکن حساسی و بدنت خیلی ظریفه.نه.مشکل از کم تحرکی و کم عرق کردنه
    پ.ن:قیوم جان امروز خبری از تر..و.. نیستا!
    سلام آقا بهزاد ، آره منم یجورایی حدس میزنم برای کم تحرکی باشه ، آخه زیاد تحرک ندارم ، بیشترین تحرکم وقتی هست که میخوام از پای کامپیوتر برم پای ناهار یا شام

اما با این حساب وزنم اونطوریه شاید اگه تحرک کنم نامرئی شم حالا فردا بچه ها میخوان منو به زور ببرن باشگاه زیبایی اندام تا تمرین کنیم ، من از هیکل آرنولدی و اینا خوشم نمیا... اما همین طوری که الان هستم رو دوس دارم

حساسیتهام هم فقط به : چای ، دارچین ، فلفل هست ، بدجور حساسیت دارم بهشون ، اگه نزدیک بدنم بشه افقی میشم معمولا
    TakE CaRe

6. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

وای !

گاهیا هم یه وسواسی به یه چیزایی دارن تو هم یکیشونی ولی به خودت اجبار بده که ترک کنی!

منم 60 با 178 اینورا ام
    مرد باش برو دکتر! (نیم کیلو باش ولی مرد باش) :د

ولی این خارشه بد دردیه

چرا ویرایش کردی جالب بود که !
    آها پس تو نبودی حتما اون پسره Tajrobenik بوده اگه بشناسیش تو امضاش نوشته بود ، یک ژیمناستیک کار اگه هست بهم پیام بده

آخه نمیشه که... رفته توی ذاتم از طریق روش "درونی کردن ارزشها"
    منم 60 با 178 اینورا ام
    به به ...!

TakE CaRe

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام آقا بهزاد ، آره منم یجورایی حدس میزنم برای کم تحرکی باشه ، آخه زیاد تحرک ندارم ، بیشترین تحرکم وقتی هست که میخوام از پای کامپیوتر برم پای ناهار یا شام

اما با این حساب وزنم اونطوریه شاید اگه تحرک کنم نامرئی شم حالا فردا بچه ها میخوان منو به زور ببرن باشگاه زیبایی اندام تا تمرین کنیم ، من از هیکل آرنولدی و اینا خوشم نمیا... اما همین طوری که الان هستم رو دوس دارم

حساسیتهام هم فقط به : چای ، دارچین ، فلفل هست ، بدجور حساسیت دارم بهشون ، اگه نزدیک بدنم بشه افقی میشم معمولا
    TakE CaRe
    سلام از ماست رفیق
    ببین ورزش رو کل شخصیتشو بردی زیر سوال! مگه ما ورزش میکنیم که لاغر شیم؟ ورزش و نرمش واسه اینکه عضلات و مفاصل و دستگاه ها اعم از گردش خودن و همه و همه تقویت بشن.کی گفته باید ورزش های سنگین لاغری انجام بدی؟
    اول یکم نرمش کن بعد شنا سوئدی برو و چنتا حرکت دیگه اما قبلش حتما ایروبیک کار کن تا شوک بهت وارد نشه
    درمورد خارش هم نکنه یه وقت بری دکتر برات دوا درمون تجویز کنه بزنه کبد مبدتو بپکه! یه سر به این حجامتا بزن .نمیدونم چیکار میکنه که سنگینی از بدن آدم میپره!

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

آها پس تو نبودی حتما اون پسره Tajrobenik بوده اگه بشناسیش تو امضاش نوشته بود ، یک ژیمناستیک کار اگه هست بهم پیام بده
    ها این من بودم ولی نمیشه که بگی من اونکاره بودم چون گفتم اگه هست بهم پیام بده!
    آخه نمیشه که... رفته توی ذاتم از طریق روش "درونی کردن ارزشها"
    برو دکتر پس

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

13

سلام از ماست رفیق
    ببین ورزش رو کل شخصیتشو بردی زیر سوال! مگه ما ورزش میکنیم که لاغر شیم؟ ورزش و نرمش واسه اینکه عضلات و مفاصل و دستگاه ها اعم از گردش خودن و همه و همه تقویت بشن.کی گفته باید ورزش های سنگین لاغری انجام بدی؟
    اول یکم نرمش کن بعد شنا سوئدی برو و چنتا حرکت دیگه اما قبلش حتما ایروبیک کار کن تا شوک بهت وارد نشه
    درمورد خارش هم نکنه یه وقت بری دکتر برات دوا درمون تجویز کنه بزنه کبد مبدتو بپکه! یه سر به این حجامتا بزن .نمیدونم چیکار میکنه که سنگینی از بدن آدم میپره!

؟؟؟؟؟؟
    ورزش

منم همین رو میخوام دقیقا آقا بهزاد.. دیگه ازین لاغر تر بشم که...

شنا سوئدی کدومه یادم نمیاد؟ نه من کلا دکتر خوشم نمیا حجامت چیه دیگه باووو ، مگه تو انجام دادی ؟ آخه میگن به قصد کشت ازت خون میکشن

نمیشه حالا برم خون بدم جاش ؟ تازه اونم بعید میدونم برم خون بدم یکبار دادم البته برای یکار دیگه بود

ها این من بودم ولی نمیشه که بگی من اونکاره بودم چون گفتم اگه هست بهم پیام بده!
    عجب گافی دادم
    Take Care
    Last edited by A M ! N; 24-01-2012 at 13:27.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آخه میگن به قصد کشت ازت خون میکشن
    امین جان ببخشید ولی باید اینو بگم که هر کی گفته قلط کرده! یعنی چی که ازت خون میکشن؟ خون رو از پشت ستون فقرات میکشن؟
    یکم سرچ بزن درموردش ببین چیه
    بیام بزنمت؟ بازم گفت ورزش کنم لاغر میشم.آخه کی گفت لاغر بشی عزیز؟ ایندفه دیگه توفیدی به کل ورزش
    جدن میگم من خودم لاغرم و افراد خیلی زیادی میشناسم با اینکه لاغرن اما ورزش میکنن .ورزش برای تن درستی نه اینکه بدنسازی کنی بشی عین چی میگن بهش مثله این غول بدقواره.اح اح آی متنفرم این پروش اندامیا زور که ندارن هیچ ، بدنشونم مریضه .ازبس از این کوفت و مرضا میخورن که نگو

12. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

امین جان ببخشید ولی باید اینو بگم که هر کی گفته قلط کرده! یعنی چی که ازت خون میکشن؟ خون رو از پشت ستون فقرات میکشن؟
    یکم سرچ بزن درموردش ببین چیه
    بیام بزنمت؟ بازم گفت ورزش کنم لاغر میشم.آخه کی گفت لاغر بشی عزیز؟ ایندفه دیگه توفیدی به کل ورزش
    جدن میگم من خودم لاغرم و افراد خیلی زیادی میشناسم با اینکه لاغرن اما ورزش میکنن .ورزش برای تن درستی نه اینکه بدنسازی کنی بشی عین چی میگن بهش مثله این غول بدقواره.اح اح آی متنفرم این پروش اندامیا زور که ندارن هیچ ، بدنشونم مریضه .ازبس از این کوفت و مرضا میخورن که نگو

نمیدونم !

بیام بزنمت؟
    ممنون میشم آقا بهزاد

بازم گفت ورزش کنم لاغر میشم.آخه کی گفت لاغر بشی عزیز؟ ایندفه دیگه توفیدی به کل ورزش

نه باو من نگفتم لاغر بشم که گفتم ، ازین لاغرتر بشم که دیگه نامرئی میشم ! منظورم این نبود که میخوام لاغر بشم
    اما از چاقی به شدت بدم میاد

من اصلا تاحالا لب به این زهر مارها نزدم مث کراتین و نمیدونم چرت و پرت ، اما ویتامین آ و سی و ای همیشه میخورم.

Take Care

14. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

یه چیزی یادم رفت بگم که این آبریزش بینی تو هوای سرد از بین نمیره!

قبلنا که سرما میخوردم فکر کنم توی یه دو هفته ای یه بسته دستمال کاغذی تموم می کردم!

الان هم هست ولی خیلی کم مثلا توی یه اتاق سرد یا بیرون که هوا سرد باشه برم گاهی وقتا باید آبریزش بینی رو تمیز کنم وگر نه اذیت میکنه اگه زیاد نگه دارم. ولی خیلی کمه!

16. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •