تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: نوكيا 603

پروفشنال Iman_m123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیــــــــراز

پيش فرض

هيچ كس نيست كمك كنه
    قضيه ميكرو سيمكارت اين گوشي چيه

بالاخره بگيرم يا نه؟ مثل اينكه اينجا هيچكس نگرفته. حتما خوب نيست
    يكي كمك كنه
    واسه خریدن یا نخریدنش من اصلن اطلاعات ندارم از punisher بپرسین ولی درباره میکرو سیم هم بگم که یه سری دستگاه ها هست که سیم کارت رو میبره و کاتر هست بعضی مغازه ها دارن که میتونی سیمکارت رو بدی بهشون واست ببرنش
    در ضمن شنیدم که ایرانسل سیمکارت میکرو خودش تولید میکنه حالا نمیدونم درست باشه یا غلط

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پانیشر جان یک بحثی است که میگن
    سیمبین چیه که آبنبات قیچیش چی باشه
    به Belle کار کردم! یکم قابل تحمل شده! ولی این که بگیم حتی در حد سیستم عامل های متن بازی مثل آندروید یا مثلا I-Os (این متن باز نیستا!) هست اینطور نیست
    در حقیقت برای ایشون این انتخاب خوبیه ولی در کل و جو حاکم بر بازار قضیه کاملا برعکسه

3. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پانیشر جان یک بحثی است که میگن
    سیمبین چیه که آبنبات قیچیش چی باشه
    به Belle کار کردم! یکم قابل تحمل شده! ولی این که بگیم حتی در حد سیستم عامل های متن بازی مثل آندروید یا مثلا I-Os (این متن باز نیستا!) هست اینطور نیست
    در حقیقت برای ایشون این انتخاب خوبیه ولی در کل و جو حاکم بر بازار قضیه کاملا برعکسه
    سلام...
    خب داداش منم تا دلت بخواد اندروید داشتم. درسته اندروید سیستم عامل فوق العاده ای هست... از نظر نرم افزار و بازی و شخصی سازی.. ولی یک سرچی داخل نت بزن استاندارد های سیستم عامل رو بببین ببین چندتاشو اندروید داره .. در کل هر سیستم عاملی مزایا و معایب خودشو.
    موافقم سیمبین در anna و به خصوص Belle پیشرفت زیادی کرده از نظر رابطه کاربری و.. ولی هنوز جای کار داره که بخواد اندروید رو کنار بزنه....
    ولی بعد از اندروید و ios به نظر من بیشترین تعداد نرم افزار و بازی رو سیمبین داره..
    در کل بستگی به انتظارت داره.. چون هر سیستم عاملی مزایا و معایب خودشو داره.شما نمیتونید بگید فلان سیستم عامل بهتر از همه هست. ..

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •