تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: پروژه نصب آمپ 2 کانال و سیمکشیRCA در پراید

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا صدا که بد نیست من چیزای زیادی بعد نصب آمپ فهمیدم که به ترتیب میگم
    1- صدا واقعا تاثیر داره
    2-آمپ برا باند که میبندی فقط و فقط صدا های موزیک رو میده بیرون و اصلا نباید بیس رو بدی بهش وگرنه باند به فنا میره
    3-وقتی که خودت سیستم میبندی و لنگ دریل برا سوراخ زدن آمپ به پشت صندلی ها باشی بری پیش یه مغازه سیستم فروشی بگی یه آمپ دارم که باید پیچ بشه!شما اینکارو میکنید,,,طرف اول اینجوری میشه فکر میکنه جز خودش کسی اینکارو نمیتونه کنه و بعدشم با یه لحنی انگار بهش فحش خواهر مادر داده باشی میگه کار ما نیست

امشب بردم آمپو پیش یه آدم خدایی منصف پیچ کردم به پشت صندلی بعدش 4 تومن بش دادم بنده خدا شاگردش رفته بود تو صندوق از ترس اینکه در صندوق عقب نخوره تو سرش یه بند سرش بالا بود ببینه این در صندوق نیاد رو سرش
    در کل هنوز نتونستم اونجوری که میخوام تنظیم کنم!!!!!
    ماشینو بردم یه جای خلوت تا ته زیاد کردم صدارو همه چی رو هم فلت کردم صدا رو صاف کردم اما وقتی تنظیمات پخشو دستکاری میکنم باندا میخواد بترکه بس که صدا بهم میریزه!!!!!!!!!!!!!!
    امشب یارو نصابه بهم گفت که به باندات زیادی فشار اوردی یه مقدار با صدای کم گوش کن تا زیاد بهش فشار نیاد وگرنه میسوزه

راستی یادم رفت بگم اون کابل اسپیکر ها که از احمد گرفتیم تو اینجا یاروسیستم بنده ندیده همچین چیزی میگه این کابل چیه متری چند ؟وقتی میگم بهش مخصوص اسپیکر هست !یارو هنگ کرد وسر لخت سیمو گرفت دستش ور رفت باشو کیف کرد
    خدائیش کابل اسپیکرت معرکس.اگر من کابل نداشتم میرفتم میگرفتم.فقط منفی مثبت رو حواست باشه جابجا نزنی.
    محمد اگر صدا خراب میشه بیشتر ماله تنظیم گین هستش.گین خیلی مهمهخ. باید با PRE Amp ت مچ باشه وگره دیستورشن داری.
    سعی کن فلت گوش بدی.اکولایزرها رو دست کاری نکن. بزار آمپ یه رنج فلت رو به اسپیکرها بده.لود رو بزار روی MID
    HPF رو از روی پخش بزار روی 80 هرتز.باز هم میگم اگر سیستم تنظیم شده داشته باشی باید ولوم رو تا آخر میبری صدات خراب نشه.
    پخشت 4 ولته؟اگر آره باید گینت تقریبا روی ساعت 9 تنظیم بشه.ولی باز هم باید با گوش تنظیم کنی.هیچی گوش نمیشه.

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

خدائیش کابل اسپیکرت معرکس.اگر من کابل نداشتم میرفتم میگرفتم.فقط منفی مثبت رو حواست باشه جابجا نزنی.
    محمد اگر صدا خراب میشه بیشتر ماله تنظیم گین هستش.گین خیلی مهمهخ. باید با PRE Amp ت مچ باشه وگره دیستورشن داری.
    سعی کن فلت گوش بدی.اکولایزرها رو دست کاری نکن. بزار آمپ یه رنج فلت رو به اسپیکرها بده.لود رو بزار روی MID
    HPF رو از روی پخش بزار روی 80 هرتز.باز هم میگم اگر سیستم تنظیم شده داشته باشی باید ولوم رو تا آخر میبری صدات خراب نشه.
    پخشت 4 ولته؟اگر آره باید گینت تقریبا روی ساعت 9 تنظیم بشه.ولی باز هم باید با گوش تنظیم کنی.هیچی گوش نمیشه.

باشه اتفاقا رو 80 تنظیم کردم لود رو گذاشتم رو مید البته رو high یه چیز دیگه بود صداش بعد جونم برات بگه که پخش یه دکمه داره که میزنی مینویسه level1 level2 و صدا خیلی شفاف تر میشه اسم دکمه s.rtrv هست که کنار ولوم چرخشی سمت راست بالا میباشد

آخه فلت رو نمیتونم تحمل کنم باید تیس تیس داشته باشه ی خورده

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام به همگی طبق قولی که دادم قرار شد عکس بذارم فقط شرمنده بابت کیفیت کم و دیر شدن عکسا!!

عکس اول مربوط به نصب سیم برق آمپ میباشد که به رنگ قرمز هست و اسم قطعه ای که سر راه سیم گذاشته شده فیوز هلدر میباشد(فیوز هلدر کارش قطع سریع و به موقع جریان برق میباشد که موقعی که اتصال کوتاه بوجود بیاد قطع میشه و از مدار خارج میکنه آمپو)

عکس بعدی برای گذروندن سیم ها میباشد که از داخل رکاب گذشتن و برای رد شدن از دیواره جلویی و رسوندن به باتری از سوراخ پشت کلاج گذر کرده است!
    مدل سیم :سیم 4گیج و مارک استریت وایرز اگر اشتباه نکنم بود

تصویر بعدی برای آمپ میباشد که در صندوق پشت صندلی عقب نصب شده
    مدل آمپ: gm5400t

اینم از هدیونیت خسته ی بنده
    مدل:6050

تصویر بعدی مربوط به تیوتر ها میباشد
    مدل:ts s20

تصویری از نمای داخلی نصب تیوتر ها دو طرف شیشه جلو

و باند های بیضی استیج عقب
    مدل:6975

و در آخر مگنت باندها :

اگر دوستان دقت کنند وسط برچسب مگنت ها سوراخ شده یه وقت تصور اشتباه نشه که باند خراب شده و تعمیر شده حقیقتش این بود که تیوتر های باندها شل شده بودند و مجبور شدم با چهار سو یه سوراخ وسط برچسب بزنم و تیوتر ها رو ببندم و سفت کنم تا دیگه مشکل ساز نشن!!!

به قول حمید که میگه برای داشتن صدای خوب عجله نکنید و اگه دستو بالتون تنگه خورد خورد قدم بذارین جلو و سیستمو جمع کنید

قیمت لوازم رو مینویسم البته همه رو دقیق نمیدونم
    آمپ=1هفته پیش 160هزار تومان
    پک کامل سیم آمپ و باند=1هفته پیش 85 هزار تومان
    باند=4سال پیش 150 هزار تومن خریدم
    تیوتر =1 سال پیش 50 هزار تومن
    پخش=2سال پیش 150 تومن
    بازم از تمام زحمات دوست خوبم حمید که منو برای نصب این قطعات کمک کرد کمال تشکر را دارم
    Last edited by mohamad reza_2010; 29-01-2012 at 11:23.

5. 2 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aaarrraaassshhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

mohamad reza_2010 ایشالا مبارکت باشه و با دل خوش استفاده کنی

7. این کاربر از aaarrraaassshhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

12

mohamad reza_2010 ایشالا مبارکت باشه و با دل خوش استفاده کنی

فدات داداش مرسی

داره خودمونی میشه filtrmiltr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سیم 0 پیج تو پراید میشه استفاده کرد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سیم 0 پیج تو پراید میشه استفاده کرد؟
    سلام بله میشه رد کرد سیم 0گیج رو

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranpanel.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

البته یکمی مشکل صندلیه رانندرو باز کن زیر صندلی جا داره که بشه رد کرد سوراخ زیاد داره بتونی از کفش رد کنی من رد کردم ولی حیف که اون موقع یادم نبود عکس بگیرم ازش

12. این کاربر از iranpanel.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •