تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 122 اولاول 1234561252102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

فقط میتونم به همه دوست داران و طرفداران رزیدنت 1 و 2 و 3 تسلیت بگم.

امیدوارم داستان جالبی داشته باشه. و اینکه حتما یه بار هم به محیط رزیدنت 3 برگرده.
    بله متاسفانه بازی تبدیل شده به یک شوتر اکشن نما البته هنوز تجربه نشده که چی از آب درآمده ولی باید بگم یادش بخیر من با سری 1-2-3 زندگی کردم مخصوصا با نسخه سوم بازی اون فضای ترس و تنها بودن و پیدا کردن راه روی نقشه واقعاً یادش بخیر ببخشید قصد زدن اسپم رو نداشتم اما خیلی دلم پره از دست CAPCOM واقعاً گند زد

2. 3 کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

درسته تو این تریلر ما بیشتر شاهد صحنه های اکشن هستیم ولی همانطور که میدانید این شرکت مجبوره هم طرفداران قدیمی رو برگردونه (بازگشت لئون کندی) و هم طرفداران جدید رو که با نسخه ی 5 با رزیدنت اویل همراه شدند.
    در ضمن اگه دقت کرده باشید تو تبلیغ فیلم ها صحنه های ناب اکشن یا اصطلاحا شاخ فیلم نمایش داده میشه تا بیننده جذب کنه
    احساس میکنم هدف کپکام هم همین بوده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

کریس ردفیلد یه دوره رژیم سبزیجات گرفته
    نسبت به 5 خیلی لاغر شده
    ولی اگه گرافیک بازی هم مثل این شات ها و تریلر باشه خوب و راضی کنندس

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

به نظر من بازی اگه مثل شماره 4 باشه فوق العاده ست ولی اگه مثل شماره 5 باشه نه اصلا!
    میشه به مراحل لیون امیدوار بود............
    +
    داستان بازی 10 سال بعد از رزیدنت اویل 2 اتفاق میفته.رزیدنت اویل 2 توی سال 1998 اتفاق میفتاد.با این حساب این بازی توی سال 2008 اتفاق میفته که میشه 1 سال قبل از رزیدنت اویل 5.(احتمال وجود وسکر بالا میره.)
    +
    به نظرتون اون کاراکتر جدیدـه و اون دختر بلوندـه کین؟
    اون دختره که اشلیه و از روی صداش میشه تشخیص داد.توی یه سایت هم خوندم احتمال میره اون کاراکتر جدید هانک باشه که دور از انتظار نیست،ولی توی سری های قبلی تا اونجایی که یادمه(البته شاید یادم رفته باشه!)هانک مشکلی نداشت.توی تریلر اشلی میگفت دنیا به تو احتیاج داره و کاراکتر جدیدمون میگه فقط به خونش احتیاج دارن.
    +
    اگه تو ویدئو دقت کنید این لیون نیست که به طرف رئیس جمهور نشونه گرفته.توی ثانیه های اول لیون و هلنا رو توی 2 تا مکان جدا نشون میده که وقتی رئیس جمهور زامبی شده(!)نزدیک تر میشه میشه تشخیص داد که هلنا جلوی رئیس جمهور هست و لیون توی یه مکان دیگست.حالا سوال پیش میاد لیون کجاست و به کی میگه سر جاش وایسه!
    +
    با وجود لیون احتمال اینکه Ada هم تو بازی باشه بالا میره و اگه Ada باشه سازمان هم هست و اگه سازمان باشه وسکر هم هست.از اونجایی هم که هر جا کریس بوده وسکر هم بوده میشه نتیجه گرفت توی این نسخه باز هم با وسکر ملاقات میکنیم.........
    Last edited by Leon-117; 21-01-2012 at 18:44.

6. 10 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

باورم نمیشه اویل 6 توراهه! باید مثل 4 بسازنش با اون اتمسفر مرموز خیلی جالب میشه..یه نمه تیره بشه و سرد وبیشتر تو خرابه و جنگلهای مه آلود! نه مثل نسخه 5 کلا نور خورشید میزنه تو چشم ( باید خودت میرفتی تو غار یکم بترسی!) قبلا گفته شده بود که احتمالش وجود داره بازی در چین انجام بشه ( ماجرای همون صداپیشه)

تشکر میکنم سریع اطلاع دادید
    Last edited by HORROR; 21-01-2012 at 19:13.

8. 2 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

یا شانس ببینیم ایندفه کپ کام چکار میکنه با رزدنت اویل

اینم جدید ترین عکسها که ندیدین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 3 کاربر از reza207 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

تهیه کننده اجرایی بازی آقای Hiroyuki Kobayashi و تهیه کننده آن Yoshiaki Hirabayashi می باشد. همچنین کارگردانی کار را نیز Eiichiro Sasaki بر عهده دارد. با توجه به گزارش Andriasang سازندگان کپکام سال هاست به طور مخفیانه کار بر روی RE6 را با بزرگ ترین و بهترین تیم این سری بازی در تاریخچه خود آغاز کرده اند. تعداد کارکنان پایه و اصلی پروژه ۱۵۰ نفر می باشد اما با مجموع دست اند کاران این عدد به ۶۰۰ نفر نیز ارتقا پیدا می کند.

Leon S. Kennedy و Chris Redfield به عنوان دو قهرمان اصلی بازی ایفای نقش می کنند اما کپکام به تازگی افزود شخص سومی هم برای خط اصلی داستان در نظر گرفته است که در RE6 حضور خواهد داشت. او شخصی ناشناس است که چنین لقب می گیرد ” مردی که می گوید دنیا را نجات می دهد “.
    .
    Kobayashi همچنین تایید کرد زامبی های نسخه ششم بازی به شدت اسرار آمیز و باهوش می باشند. ضمن اینکه یکی از دشمنان بازی نیز که Javo نام دارد مشخص گردید. وی همچنین افزود این بازی حداکثر ترس در میان بازی ها را به شما نشان خواهد داد و تعریفی دو جمله ای برای RE6 به کار برد : ترس و دلهره ای در بازی پنهان است که به خوش ساخت ترین حالت ممکن و چشمگیرترین طراحی در اختیارتان قرار خواهد گرفت.

داستان بازی به صورت همزمان بین کریس و لئون جلو می رود. لئون کندی در امریکا و کریس ردفلد در چین
    Last edited by reza207; 21-01-2012 at 19:37.

12. این کاربر از reza207 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 اطلاعات جدید از گیم پلی بازی Resident Evil 6

Capcom دیروز صبح Resident Evil 6 را رسما در توکیو معرفی کرد. بعد از نمایش تریلری که از این بازی آماده شده بود، Hiroyuki Kobayashi کارگردان بازی همراه با تهیه کننده بر روی سن آمد تا اطلاعات جدیدی از این بازی بدهد. Kobayashi وعده داده که بیشتر تمرکزش را بر روی "ترس" بگذارد، این همان چیزیست که بیشتر طرفدار های این سری از این بازی می خواهند. وی نیز از اکشن بیشتر در این بازی اشارات خاصی کرد که می توانید مطلب کامل را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخوانید. Capcom نیز تایید کرد در کنار دو شخصیت Chris و Leon؛ شخصیت سومی هم وجود دارد. (که در تریلر نیز به آن اشاره شد، اما نه به طور کامل) بله درست است، شما کنترل سه شخصیت در بازی RE 6 را به عهده دارید. داستان بازی هم 10 سال پس از شیوع بیماری در Raccoon City می باشد. شریک Leon در بازی، یک مامور آمریکایی با نام Helena Harper است. زامبی هایی هم که در تریلر نشان داده شدند Javo نام دارند. درباره رابطه ی بین شخصیت سوم و دختری که با او بود (شبیه به Ashley به نظر می رسید) نیز اشاره ای شد. در مورد اینکه این دو با یکدیگر متحد هستند یا دشمن هنوز هیچ چیز معلوم نیست، بزودی اطلاعات بیشتر درباره ی این دو بروز می شود. با این حال، سه سبک گیم پلی در این بازی وجود دارد؛ تجربه ی وحشت در کنار Leon، اکشن در کنار Chris و ماموریت های اسکورت با شخصیت سوم که هنوز هویت او فاش نشده است. Kobayashi در آخر گفت؛ بازیکن زمان زیادی برای تجربه ی ترس در این بازی خواهد داشت، در ادامه Hirabayashi نیز صحبت های ایشان را با این جمله کامل کردند: Resident Evil 6 از لحاظ مقیاس، بزرگترین عنوان در این سری خواهد بود. از تریلر بازی نیز یک تحلیل و بررسی ای شده است که برای مشاهده آن باید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.

Resident Evil 6 در تاریخ November 20 برای دو کنسول PS3, Xbox 360 و همینطور برای سیستم عامل PC نیز منتشر می شود.
    منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

ببینیم بعد بگیم اینجوری شد اونجوری شد ولی این اخرین امید کپ کام هستش پس هرچه در توان داشته به کار میگیره
    Last edited by reza207; 21-01-2012 at 19:39.

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من همیشه خودم رو سرزنش میکنم که چرا وقت گذاشتم رزیدنت اولیل 5 رو تموم کردم! امیدوارم 6 بهم لذت بده

17. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •